Slobodan Milosevic je bio legitimno izabran predsednik drzave.
Daj mi dokaze da su pokradeni izbori 

Ne mislosevic je bio jedan veoma dobar covek.
O nije lopina jer nista nije ukrao,na ulice nije izasao nikakav narod nego do zuba naoruzani teroristi u vise grupacija,za njima su izasli placenici,za placenicima jedno 100 000 lopova i huligana,bilo je i pristalica opozicije,i svakako izmanipulisanog naroda.
Milosevic nije trebao da prizna poraz jer nije izgubio,stavise DOS je pokrao izbore sto je i dokazano i cak je trebao da ih pohapsi zbog toga.
Naravno da je imao prava da izvadi tenkove na ulice jer ima ta ovlascenja a i ustavnog prava kada neko pokusava nelegalni putem da skine vlast tj. da izvede drzavni udar.
Ja sam ti rekao da mafija nije postojala u srbiji pre 5 oktobra,za to imaju dokazi kao i za sve sto sam naveo u tekstu.
-ne nikoga niko slobin nije zatrpavao krecom.
-tada su ti ljudi bili regularan sastav vojske i krvarili su za srbiju na kosovu,a posle 5 oktobra se i jesu razracunavali sa obicnim ljudima.
-Sloba diktator?vrh gluposti-sloba je legitimno izbran predsednik i to uvek sa velikom vecinom u narodu.............izgleda da ti ne znas sra znaci rec diktator.
Jeste u pravu si da se kostunica krio kada je djindjic to radio..........ali ti razmisljas kao terorista i menjas teze tim putem.
Nije djindjic nesto dobro radio a zli kostunica se krio,nego je djindjic bio klasican mafijas kome je dupe mnogo vise zinulo za foteljom nego kostunici,i naravno da se najvise guzio.
p.s-cekam dokaze za kradju izbora.