Ko je i zašto izvršio atentat na srpskog premijera Zorana Đinđića ?

Kako si bre častan kad lažeš ko pas. Ni jedan dokaz nisi dao. Ajde, bar jedan...

Kakvo bre mlaćenje gluposti, čuj 100-200 maraka za glas, te snajperi na Slobu, listići pre izbora, znači gomila laži za koje samo ti znasš. Samo ti znaš, nema dokaza i ajdemo sad da lažemo i pravimo druge budalama. Znači, dečko.... Doviđenja.

A kako li si ti prizeman,kako tvrdis da ja lazem a postovi na predhodnoj strani nude obilje mojih dokaza..........prvo procitaj prosle strane pa tupi :mrgreen:

Da da samo se ti pravi blesav,evo meni su bili na vratima,ali ne samo meni hiljadama gradjana su bili i nudili novac..........

Ako hoces da prestanemo da pravimo druge budalama,odmah da si prestao:mrgreen:jer tvrditi da se nije davalo kesh za glasove je upravo to.

Ne to znaju svi da je na slobu spreman atentat,ali samo ti to ne znas.........zanimljivo.

Dovidjenja :bye:

A kako li si ti prizeman,kako tvrdis da ja lazem a postovi na predhodnoj strani nude obilje mojih dokaza..........prvo procitaj prosle strane pa tupi :mrgreen:

Da da samo se ti pravi blesav,evo meni su bili na vratima,ali ne samo meni hiljadama gradjana su bili i nudili novac..........

Ako hoces da prestanemo da pravimo druge budalama,odmah da si prestao:mrgreen:jer tvrditi da se nije davalo kesh za glasove je upravo to.

Ne to znaju svi da je na slobu spreman atentat,ali samo ti to ne znas.........zanimljivo.

Dovidjenja :bye:
:dash::dash::dash: Gde sam ja bila kad su davali pare. Ja dzabe glasala za DOS. :dash: I gde su bili svi iz mog okruzenja kad su se delile pare!:dash:

:dash::dash::dash: Gde sam ja bila kad su davali pare. Ja dzabe glasala za DOS. :dash: I gde su bili svi iz mog okruzenja kad su se delile pare!:dash:

Verovatni si pishkila u krevetac :mrgreen:

Kako bash meni nadjose da nude,a ja ih oterao sa vrata :hahaha:

Bili su bili,pricaj te pricice nekom drugom..............doduse ne znam ni ja brdo ljudi kojima su davali pare ali dovoljno je da znam njih 5,6 kojima su davali i koji su posvedocili da su citavoj njihovoj zgradi davali :bye:

Kako histerisu ovi zuti jurisnici na dokaze crno na belo,bog te' ko vampiri na prvom jutarnjem suncu :mrgreen:

Pa se sve onako u besu koprcaju zajedno,ma milina bozija ih je gledati............:mrgreen:
Sve bre neki prostaci i gloopaci bog da te sacuva,jes da ih malo vishe prccam ovde ali nije mi ih zao zasluzili su:mrgreen:
:rotf::rotf::rotf:
Meni je drago sto ovo tebi ulepsa dan. Malim ljudima nije mnogo potrebno da budu srecni.

Naravno da nije zdrava,ali po druge ne po mene :mrgreen:

A o tome ste trebali malo da razmislite..........malo pre a i malo vise posle 5 oktobra ;) kada ste je sami ispoljavali..........jes'neko je budala da trpi vas fashiste presvucene u demokratiju kako samo shizite i pozivate na veshanja ;)
Ja prema takvima kao što si ti mogu da ispoljim samo žaljenje ...kako li je tek ljudima u tvom okruženju?!
Ma ona(mira) i jeste ludaca i to velika ali on nije.
Svako ko stavlja slobu u isti kos sa mirom,samo po sebi dokazuje da ne zna o cemu prica.

A da li je vrsila egzekucije to treba neki pristrasni sud da dokaze,mada ja mislim da verovatno stoji iza par njih.
danas 15:07
Nego u koji koš treba da se stavi? Čovek je proveo život sa njom ! Doduše , možda se i nje plašio , pa je morao da je sluša :roll:

Ja prema takvima kao što si ti mogu da ispoljim samo žaljenje ...kako li je tek ljudima u tvom okruženju?!

Nego u koji koš treba da se stavi? Čovek je proveo život sa njom ! Doduše , možda se i nje plašio , pa je morao da je sluša :roll:

Samo ti zali.............jer sebe ne mozes,nisi sposoban da uvudis razloge za to :mrgreen:

Pa ne znam da li je se plasio ali oni 2 totalno razlicite osobe,govorim ti jer znam ljude koji su ih oboje poznavali.

Samo ti zali.............jer sebe ne mozes,nisi sposoban da uvudis razloge za to :mrgreen:

Pa ne znam da li je se plasio ali oni 2 totalno razlicite osobe,govorim ti jer znam ljude koji su ih oboje poznavali.
:think::think: Pomislih na tren da si pacov, pa ides onim kanalima i zato poznajes sve te koje navodis da poznjaes. Ali onda se setih, pacovi su intiligentna bica.

Cedomir Jovanovic je na vlasti non-stop od 5 oktobra...........

To da se ne finansira pljackanjem budzeta i jeste tacno............

I sa svim ostalim stavira se slazem..............

Pratiš li uopšte dešavanja,kad tvrdiš da je Jovanović bio na vlasti od 2003-će do 2007.Da nije slučajno bio tajni koalicioni partner DSS-a a da niko nije znao?

Back