Rebel Soldier
Zainteresovan član
- Poruka
- 148
Misli da ce na taj nacin najbolje provocirati Srbe... ali "patka". Barem je nasao sebi srodne duse u ovim nasim domacim "demokratama".
:-)
:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje od mene sigurno znaju sudije međunarodnog suda pravde koji su presudili da genocida u Srebrenici jeste bilo.KoscheiBesmertnii:Да ли ти знаш дефиницију геноцида? Овде се помиње геноцид у Сребреници којег није било!
ostav SoldierRebel Soldier:Mislim da doticni 'adem_ks' uopste nije siptar... mozda bi zeleo (u sta ne ulazim)... ali siptar nije sigurno. Mislim da se iza tog nick-a kao i uvek krije mali iskompleksirani hrvat (ili bolje reci 'ustasa u pokusaju').
Rebel Soldier:Mislim da doticni 'adem_ks' uopste nije siptar... mozda bi zeleo (u sta ne ulazim)... ali siptar nije sigurno. Mislim da se iza tog nick-a kao i uvek krije mali iskompleksirani hrvat (ili bolje reci 'ustasa u pokusaju').
Enfroz2891.:Kako je "drug chlan" iz Juzne srpske pokrajine popularan da se chak daju i ocene njegovog lika&dela
I ja bi mogao da kazem moja zapazanja o karakteru dotichnog koji je pokazao na 4umu....nazalost,i ako Iron vishe nije mod,mislim da bi kada bi to rekao dobio u najmanju ruku opomenu ako ne i ban![]()
misoni:Бескорисна расправа...Адем је релативно матор титов пионир,коме је с једне стране жао што нема Југе,а с друге стране кући има велику Албанију у коју други народи не желе да иду.Да не кажем нешто што личи на псовку!
monti7-krstas:Bez obzira ko je, iskomplesiran sigurno nije.
A što bi to i bilo važno ako ga misliš predlagat ....
Rebel Soldier:Evo... jos jedan Hrvoje.
Nema... svako svoga brani. :wink:
Ne razumem sta na ovoj temi o "SRPSKIM HEROJIMA" traze Hrvati... :-?
misoni:Бескорисна расправа...Адем је релативно матор титов пионир,коме је с једне стране жао што нема Југе,а с друге стране кући има велику Албанију у коју други народи не желе да иду.Да не кажем нешто што личи на псовку!
monti7-krstas:Ti stvarno kontaš ka Soldat :|
Pa srpski heroj može biti i Nesrbin ako je ispunio uvjete. O.K.?
Rebel Soldier:Ispunio sta? :shock: Ne znam sta znaci izmisljena rec "uvjet". To mora da je neki zargon sa ulice...
Ali znam da SRPSKI HEROJ ne bi bio SRPSKI da nije SRBIN. 8-)
А кад сам ти па ја приписивао било какве грехове?adem_ks:verovao ili ne ,blizim se pedesetoj, a nikada nisam bio clan neke partije-stranke, doduse kada odoh za svedsku uzeh clansku LDK, zlu ne trebalo [kao politicki izbeglica, haha] ali cist formalitet, a zasto ne, ma ja sam ti 99% nezavistan mislilac [mada ne mislim cesto ali...] iliti ne trpim da mi drugi odredjuju sta trebam da mislim, a inace sam za nezavisno kosovo sa potpunom ravnopravnoscu svih, ama bas svih na kosovu
ps.nakon ispovesti da li cu dobit oprost grehova??
Ратни злочин је кад убијеш ратне заробљенике, а геноцид је кад плански убијаш све припаднике једне етничке групе (жене, децу и наравно мушкарце) и на тај начин делујеш негативно на прираштај истих. У Сребреници су покопана само два женска тела и ниједно дете! Где је ту геноцид???nesha taxista:Bolje od mene sigurno znaju sudije međunarodnog suda pravde koji su presudili da genocida u Srebrenici jeste bilo.
KoscheiBesmertnii:Кажеш Хаг је пресудио... па и на трамвају пише Банка па не можеш да подигнеш паре!