Ko je heroj za Srbina ?

Rebel Soldier:
Mislim da doticni 'adem_ks' uopste nije siptar... mozda bi zeleo (u sta ne ulazim)... ali siptar nije sigurno. Mislim da se iza tog nick-a kao i uvek krije mali iskompleksirani hrvat (ili bolje reci 'ustasa u pokusaju').

Bez obzira ko je, iskomplesiran sigurno nije.
A što bi to i bilo važno ako ga misliš predlagat za heroja Srbije.
Po važećem međunarodnom pravu bi to moga biti. Naravno ako on prihvati to ordenje.

Kako je "drug chlan" iz Juzne srpske pokrajine popularan da se chak daju i ocene njegovog lika&dela:)
I ja bi mogao da kazem moja zapazanja o karakteru dotichnog koji je pokazao na 4umu....nazalost,i ako Iron vishe nije mod,mislim da bi kada bi to rekao dobio u najmanju ruku opomenu ako ne i ban:)

Enfroz2891.:
Kako je "drug chlan" iz Juzne srpske pokrajine popularan da se chak daju i ocene njegovog lika&dela:)
I ja bi mogao da kazem moja zapazanja o karakteru dotichnog koji je pokazao na 4umu....nazalost,i ako Iron vishe nije mod,mislim da bi kada bi to rekao dobio u najmanju ruku opomenu ako ne i ban:)

Kompliment na samokontroli :D Dobar pokazatelj osnove diplomatije.
Već se približavamo konstruktivnosti al sa jasnim obilježjem male različitosti u metodi.
No to je srž ovoga svega :lol:

Бескорисна расправа...Адем је релативно матор титов пионир,коме је с једне стране жао што нема Југе,а с друге стране кући има велику Албанију у коју други народи не желе да иду.Да не кажем нешто што личи на псовку!

misoni:
Бескорисна расправа...Адем је релативно матор титов пионир,коме је с једне стране жао што нема Југе,а с друге стране кући има велику Албанију у коју други народи не желе да иду.Да не кажем нешто што личи на псовку!

Шта мислиш кад би трећина Албанаца са нама овако комуницирала ка Адем и поред свих "оних" њему послатих порука?

п.с.
А Велику Албанију нема и не вјерујем да ће то док смо ми живи имати. А можда то и не жели?

misoni:

verovao ili ne ,blizim se pedesetoj, a nikada nisam bio clan neke partije-stranke, doduse kada odoh za svedsku uzeh clansku LDK, zlu ne trebalo [kao politicki izbeglica, haha] ali cist formalitet, a zasto ne, ma ja sam ti 99% nezavistan mislilac [mada ne mislim cesto ali...] iliti ne trpim da mi drugi odredjuju sta trebam da mislim, a inace sam za nezavisno kosovo sa potpunom ravnopravnoscu svih, ama bas svih na kosovu
ps.nakon ispovesti da li cu dobit oprost grehova??

Rebel Soldier:
Ispunio sta? :shock: Ne znam sta znaci izmisljena rec "uvjet". To mora da je neki zargon sa ulice...

Ali znam da SRPSKI HEROJ ne bi bio SRPSKI da nije SRBIN. 8-)

Sad sam se tako slatko nasmija tvojem dodatku "cirkus" na drugoj temi. :lol:
Ma Rebel to "uvjet" sam ubačio zato što si me u Hrvate :roll: prekrstio a ja "Srbin de lux". Kontaš? Po ovome je ostatak posta clear :D

adem_ks:
verovao ili ne ,blizim se pedesetoj, a nikada nisam bio clan neke partije-stranke, doduse kada odoh za svedsku uzeh clansku LDK, zlu ne trebalo [kao politicki izbeglica, haha] ali cist formalitet, a zasto ne, ma ja sam ti 99% nezavistan mislilac [mada ne mislim cesto ali...] iliti ne trpim da mi drugi odredjuju sta trebam da mislim, a inace sam za nezavisno kosovo sa potpunom ravnopravnoscu svih, ama bas svih na kosovu
ps.nakon ispovesti da li cu dobit oprost grehova??
А кад сам ти па ја приписивао било какве грехове?:confused:А да би спровео идеју о равноправности неко мора да похапси,или у крајњем случају ликвидира све оне који хоће да оружјем спроводе у дело своја убеђења и интересе,од чега нема шансе да буде ништа!

nesha taxista:
Bolje od mene sigurno znaju sudije međunarodnog suda pravde koji su presudili da genocida u Srebrenici jeste bilo.
Ратни злочин је кад убијеш ратне заробљенике, а геноцид је кад плански убијаш све припаднике једне етничке групе (жене, децу и наравно мушкарце) и на тај начин делујеш негативно на прираштај истих. У Сребреници су покопана само два женска тела и ниједно дете! Где је ту геноцид???
Кажеш Хаг је пресудио... па и на трамвају пише Банка па не можеш да подигнеш паре!

Back