Ko je Dragoslav Bokan?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.782
"Više nema lažnog odsecanja ruke, SAD ĆEMO STVARNO DA RUKE ODSECAMO"
Dragoslav Bokan

Dragoslav Bokan je rekao kako je imao tesko detinjstvo, kako mu je otac umro deset godina pre njegovog rodjenja, da se dosta namucio dok nije izgradio kucu u kojoj se rodio. Sredinom 80 - tih organizuje u susrete gay intelektualne elita u Beogradu, zbog nerazumevanje vlasti odlazi u Ameriku, Bokan kaze da mu je tesko bilo u Americi, da je radio sve i svasta da bi preziveo, posto je dobro govorio engleski zaposlio se na radio kao sportski komentator, gde je prenosio ping pong tj stoni tenis meceve. Tamo u imigraciju je promenio svoj stav za 180 stepeni, postaje vatreni nacionalsita za Veliku Srbiju. Vraca se u Srbiji, ukljucuje u politicki zivot Srbije, preti da ce da sece ruke....Vise puta hapsen zbpg teskim krivicnih dela pljacke, otimacine....
Sada je na Vucicevom kazanu, ne skida se sa Pinka, Hepija, Informera,B92...gde tezgari svaki dan i izdize Acu Parizera i njegu mudru politiku do neba. Za Evropsku Uniju kaze da je zamlje igracka, a ko je EU on je Pinokijo....
Inace jako voli da laze, jedan od primer
11 min
Bokan - Lenjin je rekao nemojte da ubijate najgore medju pravoslavnik svestenicima, u obracunu sa hriscanstvom. ostavljate najgore, a ubijate najbolje.
Kada je to Lenjin izjavio, i gde je taj dokument ? u Bokanovoj masti.
https://www.youtube.com/watch?v=3XFu383vKDQ&t=704s

Učestvovao je u oružanim sukobima u Hrvatskoj i BiH. Godine 1992. uhapšen je i osuđen na šest meseci zatvora zbog posedovanja oružja. Te godine osniva Srpski otadžbinski savez i kandiduje se za predsednika Srbije – sa znakom keltskog krsta, i pobedjuje ( al kad bi se zezali )

Bio je i osumnjičen za razbojništvo u Novom Sadu 1992, što je kasnije pravno osporavano, ali se sam branio da je reč o politički motivisanoj optužbi.
https://www.danas.rs/kultura/dragoslav-bokan-biografija/
z1.jpg

Kako je Nova.rs objavila, Dragoslav Bokan, reditelj, nekadašnji pripadnik „Belih orlova“ kome je suđeno zbog razbojništva, imenovan je 12. oktobra za člana Saveta Filološkog fakulteta.
Kako je Nova.rs prenela, Bokan uhapšen, a kasnije i osuđen zbog razbojništva u kući Tomislava Đorđevića u Bukovcu, vlasnika preduzeća “Juko”, kada je odneto 250.000 tadašnjih nemačkih maraka. U dva navrata je bio osuđen – 1997. i 2009. da bi, kako je kasnije on izjavio, bio oslobođen optužbi.
https://nova.rs/vesti/politika/boka...elja-vezala-za-radijator-i-iznudila-im-novac/
z2.jpg

Ko je ustvari Dragoslav Bokan ?
:think:

Bokan kaze da mu je tesko bilo u Americi, da je radio sve i svasta da bi preziveo, posto je dobro govorio engleski zaposlio se na radio kao sportski komentator, gde je prenosio ping pong tj stoni tenis meceve.

polomio kurtzu rebra :kafa:

Jel' cilj ove teme da se ljaga neki covek?
Sta nije tacno od onga sta je napisao ?
Zaboravio sam da napisem da je Bokan izjavio da je Marinika Tepic Srpski neprijatelj i da mrzi Srbiju, zato sto su joj tata i mama Rumuni, zato sto je ona Rumunka i zato sto je zavrsila rumunski jezik.

Bokan optužio Mariniku Tepić da je „rumunski nepijatelj“, ona najavila tužbu​

ja bi prenosio uživo šah
Koji sah i zasto?

Volis da igras sah?
Sta nije tacno od onga sta je napisao ?
Zaboravio sam da napisem da je Bokan izjavio da je Marinika Tepic Srpski neprijatelj i da mrzi Srbiju, zato sto su joj tata i mama Rumuni, zato sto je ona Rumunka i zato sto je zavrsila rumunski jezik.

Bokan optužio Mariniku Tepić da je „rumunski nepijatelj“, ona najavila tužbu​

Tema da bi bila tema a ne blog, mora da ima pitanje, sustinu. Koje je pitanje ove teme?
Ne može se ljaga baciti na Ljagu.
O sebi najbolje govorimo govoreci o drugima.

Koji sah i zasto?

Volis da igras sah?

Tema d abi bila tema ane blog, mora da ima pitanje, sustinu. Koje je pitanje ove teme?

O sebi najbolje govorimo govoreci o drugima.
ma trut je trut bio opozicioni ili pri vlasti

ne volim šah
šah je samo lep zbog figura
šah se ne uči već pamtiš šta ne treba da radiš
jedino što učiš u šahu je kretanje figura i kako se obavlja mala/velika rokada

ja volim tavlu
to je igra života
može sve da ide kako treba i onda na kraju - cvrc

ma trut je trut bio opozicioni ili pri vlasti

ne volim šah
šah je samo lep zbog figura
šah se ne uči već pamtiš šta ne treba da radiš

ja volim tavlu
to je igra života

može sve da ide kako treba i onda na kraju - cvrc
Ne znam sta je to tavla (mozda "damba"?), ali da ne spamujemo temu.

(Za mene je sah najbolja igra jer u njemu nema "kocke" i slucajnosti, vec samo cista pamet).

"Više nema lažnog odsecanja ruke, SAD ĆEMO STVARNO DA RUKE ODSECAMO"
Dragoslav Bokan

Dragoslav Bokan je rekao kako je imao tesko detinjstvo, kako mu je otac umro deset godina pre njegovog rodjenja, da se dosta namucio dok nije izgradio kucu u kojoj se rodio. Sredinom 80 - tih organizuje u susrete gay intelektualne elita u Beogradu, zbog nerazumevanje vlasti odlazi u Ameriku, Bokan kaze da mu je tesko bilo u Americi, da je radio sve i svasta da bi preziveo, posto je dobro govorio engleski zaposlio se na radio kao sportski komentator, gde je prenosio ping pong tj stoni tenis meceve. Tamo u imigraciju je promenio svoj stav za 180 stepeni, postaje vatreni nacionalsita za Veliku Srbiju. Vraca se u Srbiji, ukljucuje u politicki zivot Srbije, preti da ce da sece ruke....Vise puta hapsen zbpg teskim krivicnih dela pljacke, otimacine....
Sada je na Vucicevom kazanu, ne skida se sa Pinka, Hepija, Informera,B92...gde tezgari svaki dan i izdize Acu Parizera i njegu mudru politiku do neba. Za Evropsku Uniju kaze da je zamlje igracka, a ko je EU on je Pinokijo....
Inace jako voli da laze, jedan od primer
11 min
Bokan - Lenjin je rekao nemojte da ubijate najgore medju pravoslavnik svestenicima, u obracunu sa hriscanstvom. ostavljate najgore, a ubijate najbolje.
Kada je to Lenjin izjavio, i gde je taj dokument ? u Bokanovoj masti.
https://www.youtube.com/watch?v=3XFu383vKDQ&t=704s

Učestvovao je u oružanim sukobima u Hrvatskoj i BiH. Godine 1992. uhapšen je i osuđen na šest meseci zatvora zbog posedovanja oružja. Te godine osniva Srpski otadžbinski savez i kandiduje se za predsednika Srbije – sa znakom keltskog krsta, i pobedjuje ( al kad bi se zezali )

Bio je i osumnjičen za razbojništvo u Novom Sadu 1992, što je kasnije pravno osporavano, ali se sam branio da je reč o politički motivisanoj optužbi.
https://www.danas.rs/kultura/dragoslav-bokan-biografija/
Pogledajte prilog 1794238
Kako je Nova.rs objavila, Dragoslav Bokan, reditelj, nekadašnji pripadnik „Belih orlova“ kome je suđeno zbog razbojništva, imenovan je 12. oktobra za člana Saveta Filološkog fakulteta.
Kako je Nova.rs prenela, Bokan uhapšen, a kasnije i osuđen zbog razbojništva u kući Tomislava Đorđevića u Bukovcu, vlasnika preduzeća “Juko”, kada je odneto 250.000 tadašnjih nemačkih maraka. U dva navrata je bio osuđen – 1997. i 2009. da bi, kako je kasnije on izjavio, bio oslobođen optužbi.
https://nova.rs/vesti/politika/boka...elja-vezala-za-radijator-i-iznudila-im-novac/
Pogledajte prilog 1794239
Ko je ustvari Dragoslav Bokan ?
:think:
Nebitan lik koji te opterecuje.

Ne znam sta je to tavla (mozda "damba"?), ali da ne spamujemo temu.

(Za mene je sah najbolja igra jer u njemu nema "kocke" i slucajnosti, vec samo cista pamet).
sve u životu je čista sreća, detinjstvo, školovanje, zaposlenje, brak...
džaba pamet

tavla je inače najstarija sačuvana igra sa minimalnim izmenama (za razliku od šaha), takodje ju je teško programirati (za razliku od šaha)
Šah ume da smori a tavla nikako...

1759447603810.jpeg

sve u životu je čista sreća, detinjstvo, školovanje, zaposlenje, brak...
džaba pamet

tavla je inače najstarija sačuvana igra sa minimalnim izmenama (za razliku od šaha), takodje ju je teško programirati (za razliku od šaha)
Šah ume da smori a tavla nikako...

Pogledajte prilog 1794260
Ne znam za ovu igru mada sam je videla. Zao mi je sto ne znam da je igram, tj, nikad nisam bila u prilici (cica-micu tj, dabmu znam, meni je ona slicna sahu, ali sam je igrala kao klinka i skoro je zaboravila).

Mene sah nikad ne smara, osim kad igram vise partija uzastopce i dugo, kao uostalom i sve ljude.

Ali zalosno je sto ima programa za sah, to si u pravu.

P.S. Ustavri briga me sto spamujem ovu temu koja je namenjena za "pljuvanje" coveka.

Ne znam za ovu igru mada sam je videla. Zao mi je sto ne znam da je igram, tj, nikad nisam bila u prilici (cica-micu tj, dabmu znam, meni je ona slicna sahu, ali sam je igrala kao klinka i skoro je zaboravila).

Mene sah nikad ne smara, osim kad igram vise partija uzastopce i dugo, kao uostalom i sve ljude.

Ali zalosno je sto ima programa za sah, to si u pravu.

P.S. Ustavri briga me sto spamujem ovu temu koja je namenjena za "pljuvanje" coveka.
Jako jednostavna pravila ali jako zeznuto koju taktiku primeniti a pogotovo što zavisi od kocke

u životu "kocka" su ti "okolnosti"

tavla ne smori ni posle 20-ak partijica
gledamo kako teče partija

Jako jednostavna pravila ali jako zeznuto koju taktiku primeniti a pogotovo što zavisi od kocke

u životu "kocka" su ti "okolnosti"

tavla ne smori ni posle 20-ak partijica
gledamo kako teče partija
Ali, nisu... "U srecu se uzda lud a pametan u svoj trud".

I u sahu imas "okolnosti" da protivnik odigra onako kako se ne nadas, uosatlom, to je mozda zivotni stav, ja ne volim kocku ni u kom vidu, pa mozda zato...:cao:..'noc.

Ali, nisu... "U srecu se uzda lud a pametan u svoj trud".

I u sahu imas "okolnosti" da protivnik odigra onako kako se ne nadas, uosatlom, to je mozda zivotni stav, ja ne volim kocku ni u kom vidu, pa mozda zato...:cao:..'noc.
ne možemo zatvarati oči pred okolnostima tj kockom
kocka je i kad znaš nekog u opštini da ti završi pos'o
pardon ololnost
laku noć
:bye:

@Kerkyra

tavla se igra u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj
imali smo susrete na relaciji ex-sfrj ali ovaj deo Balkana ima problem šta su društvene igre generalno

sad da instaliraš LUDO koji mi zovemo "ne ljuti se čoveče" igraćeš sa svim uzrastima sa raznih kontinenata

p.s. kada mi kod tavle uvali nekog iz Irana znam da će me oprati kakve god kockice bile, to je njihova ugra

Back