BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Cuju li se oni negde?
Rade li oni nesto?
Ja stvarno ne znam......
Rade li oni nesto?
Ja stvarno ne znam......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos malo pa ce raditi..praviti tablice u zabeli.Cuju li se oni negde?
Rade li oni nesto?
Ja stvarno ne znam......![]()
Blajbi, opet si se pogubio.Bez opozicije NEMA DEMOKRATIJE....
Vlast bez opozicije je DIKTATURA.
Ko ce prvi reci "CAR JE GO!"
Ispod cenzusa...Stvarno je potrebna politčka opozicija, inače če da nas provaljuju u svakom potezu spoljašnji elementi....
Šta je sa DVERI?
Cuju li se oni negde?
Rade li oni nesto?
Ja stvarno ne znam......![]()
Bez opozicije NEMA DEMOKRATIJE....
Vlast bez opozicije je DIKTATURA.
Ko ce prvi reci "CAR JE GO!"
Najmanje poznajem tu stranku, ustvari uopšte ih ne poznajem, mada sam viđao ovde da se o njima govori dosta. Deluju mi po ovdašnjim omentarima veoma neozbiljno, odnosno, neko reče da su ogranak DS-a?Ispod cenzusa...
Tačno, oduvek je tako, ostalo je samo maska.Nema opozicije. Sve je to samo sprdnja za narod. Postoje politicari i narod, stoga ispada da je narod opozicija.
Uglavnom se bore protiv DS-a.Otidji na njihov sajt,pa procitaj njihov program.Dosta je dobar,a ponudjeni su i nacini kako ga sprovesti.Medjutim,oni nikada nece biti nikakav faktor u zemlji bez novca.Sirotinjska su organizacija...Najmanje poznajem tu stranku, ustvari uopšte ih ne poznajem, mada sam viđao ovde da se o njima govori dosta. Deluju mi po ovdašnjim omentarima veoma neozbiljno, odnosno, neko reče da su ogranak DS-a?
Najbitnija su dela, ono što čine u reali.Uglavnom se bore protiv DS-a.Otidji na njihov sajt,pa procitaj njihov program.Dosta je dobar,a ponudjeni su i nacini kako ga sprovesti.Medjutim,oni nikada nece biti nikakav faktor u zemlji bez novca.Sirotinjska su organizacija...
Stvarno je potrebna politčka opozicija, inače če da nas provaljuju u svakom potezu spoljašnji elementi....
Šta je sa DVERI?
Hvala na informaciji.Dveri su obavile svoj posao - otkinuli su deo birača DSS-a, a SRS poslali u zaborav!
Iskreno počinjem da verujem da im je to bio i jedini cilj.
Trenutno u Srbiji samo je DSS prava opozicija. Čeda šmrkić i CO. su najobičniji šarlatani
Pa ni ja ne pripadam ni jednoj stranci,ali poznajem program svake.Pred izbore sam sve iscitao.Neki su me slatko nasmejali,a neki su ok.Naravno,najbitnija su dela,kao sto ti kazes...Najbitnija su dela, ono što čine u reali.![]()
Hvala, nisam zainteresovan za učešče u bilo kojoj stranci![]()