Ko je danas srpska opozicija ?

LDP i DSS. to ti je opozicija u ovoj drzavi. trenutno DS je nevidljiv i beskoristan od vrha pa do najnizih organa stranke. okupirani su sami sobom jos od maja meseca i nizasta drugo nemaju oci. i to ce potrajati jer ce da se podele posle izbora, narocito ce pajtic da vuce svoje odbore.

i skinucemo ove sa vlasti cak sta vise kako rade sami ce da se ukopaju temeljno, dakle samo treba da cekamo.

Jednako loša pozicija i opozicija, došlo je do anuliranja svesti :lol:
U osnovi i sns i ds čine isto-a to je ništa. Ove male podguzne muhice oko njih ne računam.
I one neke na стенд бају ( док се папа шмурф не врати, анемија их оборила...)

Cuju li se oni negde?

Rade li oni nesto?

Ja stvarno ne znam......:eek:

Раде исто што су радили и док су били на власти - НИШТА!

Bez opozicije NEMA DEMOKRATIJE....

Vlast bez opozicije je DIKTATURA.

Ko ce prvi reci "CAR JE GO!"

Ниси се жалио када су жути спроводили диктатуру.

Najmanje poznajem tu stranku, ustvari uopšte ih ne poznajem, mada sam viđao ovde da se o njima govori dosta. Deluju mi po ovdašnjim omentarima veoma neozbiljno, odnosno, neko reče da su ogranak DS-a?
Uglavnom se bore protiv DS-a.Otidji na njihov sajt,pa procitaj njihov program.Dosta je dobar,a ponudjeni su i nacini kako ga sprovesti.Medjutim,oni nikada nece biti nikakav faktor u zemlji bez novca.Sirotinjska su organizacija...

Stvarno je potrebna politčka opozicija, inače če da nas provaljuju u svakom potezu spoljašnji elementi....
Šta je sa DVERI?

Dveri su obavile svoj posao - otkinuli su deo birača DSS-a, a SRS poslali u zaborav!
Iskreno počinjem da verujem da im je to bio i jedini cilj.
Trenutno u Srbiji samo je DSS prava opozicija. Čeda šmrkić i CO. su najobičniji šarlatani

Dveri su obavile svoj posao - otkinuli su deo birača DSS-a, a SRS poslali u zaborav!
Iskreno počinjem da verujem da im je to bio i jedini cilj.
Trenutno u Srbiji samo je DSS prava opozicija. Čeda šmrkić i CO. su najobičniji šarlatani
Hvala na informaciji.
Predpostavljam da su odradili neki veči posao u interesu Srba i Srbije, pa ih sklonili iz javnosti. :)
Slažem se sa oviim drugim delom, o šarlatanima. :)

Back