Z zena bez imena Zainteresovan član Poruka 148 13.03.2004. u 14:06 - ko je bre lud #26 Dva su kita sita,a da li si ti?
G goodday Iskusan Poruka 5.338 13.03.2004. u 15:18 - ko je bre lud #27 HA...ja sam primio mita :wink:
T T_REX Obećava Poruka 54 13.03.2004. u 21:42 - ko je bre lud #30 baaka: na dnu mora dva su kita sita niko ne sme ista da ih pita isti ****, htedoh reci kita nesto ko u vreme druga tita Kliknite za proširenje... ops: o čemu baaka sanja..............o tome i piše......?! srdačan baaki pozdrav!
baaka: na dnu mora dva su kita sita niko ne sme ista da ih pita isti ****, htedoh reci kita nesto ko u vreme druga tita Kliknite za proširenje... ops: o čemu baaka sanja..............o tome i piše......?! srdačan baaki pozdrav!
G gatecrasher kid Obećava Poruka 55 16.03.2004. u 18:26 - ko je bre lud #31 zena bez imena: goodday: baaka: gatecrasher kid: ronila sa ajkulama 8) bila sam brza od flash-a da se vratim u camac Kliknite za proširenje... jel te jurila ona ajkula od 20cm? Kliknite za proširenje... -ma jok,jurila je prava od 1,5m....a ova od 20cm....hm...pa,ka njoj je bezala Kliknite za proširenje... Jel stigla do nje? Kliknite za proširenje... ma nisu bile opasne,ali su izgledale opasno u*akila sam se skroz
zena bez imena: goodday: baaka: gatecrasher kid: ronila sa ajkulama 8) bila sam brza od flash-a da se vratim u camac Kliknite za proširenje... jel te jurila ona ajkula od 20cm? Kliknite za proširenje... -ma jok,jurila je prava od 1,5m....a ova od 20cm....hm...pa,ka njoj je bezala Kliknite za proširenje... Jel stigla do nje? Kliknite za proširenje... ma nisu bile opasne,ali su izgledale opasno u*akila sam se skroz