Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.114
Samo što oni sebe nikada tako nisu zvali![]()
Kako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo što oni sebe nikada tako nisu zvali![]()
pa zar se nisu nazivali šiptarima u njihovoj izvedbi? I dan danas se tako nazivaju?
pa zar se nisu nazivali šiptarima u njihovoj izvedbi? I dan danas se tako nazivaju?
Dakle oni su sebe nazivali Arbanasima?Šćipski etnonim je, relativno govoreći, dosta mlad. Kroz svoje konstitutivne faze prolazi tek u XVIII i XIX, a možda jednim delom i XX stoleću.
Dnk njegovih srodnika bi se mogao uzeti, međutim mislim da je crkva protiv toga...Britanci su ga dugo opisivali kao Srbina.
Evo jedno nepristrasno predavanje cini mi se....
U prvim izvorima se cak i u Albanaca spominje kao Srbin tj "Srpskog tipa" sada ovaj istoricar je tu ostavio prostora da se to tumaci i ovako i onako...Ono "arbanaski pirg" je jedino sto mene buni mada i to bi se moglo protumaciti i ovako i onako...na kraju krajeva...iscito sam ovu temu i ako se nevaram postoji izvor gde Skenderbeg kaze u nekome pismu da su Albanci njegovi podanici a da se car nije udostojio da se o njegovom poreklu raspita...sto bi valjda trebalo biti ocigledno da on nije Albanac...
Frančesko Sansovino u 16.veku kaže da je Skenderbeg po rođenju bio Srbin koga su Albanci poštovali
Pogledajte prilog 1188798
Da čujemo predstavnika naučne i kritičke oštrice.....![]()
Albanci pošto su niko i ništa mogu samo da kradu i da prisvajaju tuđe.
Da nešto su i drugi ukrali za njih kao i u slučaju Hrvata.Нису Албанци сами 'украли'
Подтке на интернету масовно креирају Германи Франци и Нагли
Срежом на АТОСУу и Хиландару и дан данас постоје повеље са доказима о именима ове Кастриот породице ...