Ko je bio Petar Veliki?

Odakle ti to? Samo sam pitao koja je to tačno firma, a ti si toliko siguran u to što si rekao da ne možeš čak ni ime te firme da navedeš :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:
Ovo si ti napisao
Da, logo za jedno mesto gde si bio spoljni saradnik, i to baš takvog dizajna
Ti bas znas da je takvog dizajna, a posto si poznat zgubidan onda trazi po internetu, nece perika da ti padne s glave :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Ovo si ti napisao
Da, logo za jedno mesto gde si bio spoljni saradnik, i to baš takvog dizajna
Ti bas znas da je takvog dizajna, a posto si poznat zgubidan onda trazi po internetu, nece perika da ti padne s glave :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Ok, ako je to tako kao što pričaš, onda ti neće biti teško da kažeš ime te firme. Ne moraš da daješ adresu sajta, ja ću da pronađem kasnije. Ali ovako, ti otprilike tražiš da ja pronađem firmu kojoj ne znam ne samo ime, već ni državu odakle dolazi, samo znam ovo što si ti rekao, a to je da ta firma ima zastavu Južnog Vijetnama u svom logu. I kako misliš da pretražujem, "South Vietnamese flag as a company logo"? :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Ok, ako je to tako kao što pričaš, onda ti neće biti teško da kažeš ime te firme. Ne moraš da daješ adresu sajta, ja ću da pronađem kasnije. Ali ovako, ti otprilike tražiš da ja pronađem firmu kojoj ne znam ne samo ime, već ni državu odakle dolazi, samo znam ovo što si ti rekao, a to je da ta firma ima zastavu Južnog Vijetnama u svom logu. I kako misliš da pretražujem, "South Vietnamese flag as a company logo"? :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:
Ti si napisao da znas, trazi zgubidane, i onako nemas zivot :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Vi komunisti mrzite sve što nije komunističko, ne vidim šta vam je skrivio Petar Veliki. Šta je uradio on, da ga mrzite? Ili mrzite sve što je rusko, pravoslavno i tradicionalno?
Kada se iznesu istorijske cinjenice o Petru Velikom, onda je to mrznja ?
Sta treba da pisem bajke o njemu kao demokratu i zaposlenom u crvenom krstu, da bi se tebi to svidelo ?
Onda jos izvlacis silogizam da komunisti ''mrze'' sve pravoslavno i tradicionalno ?

Sta treba da pisem bajke o njemu kao demokratu i zaposlenom u crvenom krstu, da bi se tebi to svidelo ?
Onda jos izvlacis silogizam da komunisti ''mrze'' sve pravoslavno i tradicionalno ?
Petar Veliki je udario temelj modernoj Rusiji, napravi od nje silu, vojno je reformisao. A onda dođe čaka plitkoumnih komunjarskih boomera da priča kako je Petar bio loš prema seljacima, istovremeno hvaleći Staljina.
Petar je svojim novcem i pomaganjima probudio Crnu Goru i otpočeo proces za potpuno oslobođenje Crne Gore i ostalih kraljeva, susjednih Crnoj Gori.

Tvoje "istorijske činjenice" i prave istorijske činjenice nisu pojmovi istog značenja. Takođe, postoji mnogo kontroverznih ličnosti u svetskoj istoriji, ali izbor onih o kojima će neko pričati i način na koji će pričati o njima govori dovoljno o sklopu onoga koji priča o tim ličnostima. Ono što ova priča govori o tebi je da si ustaša koji bi preko priče o komunizmu da opere ružnu prošlost :kafa:

Skoro svaki vladar je imao dobrih i loših strana.
Pogledaj samo Njegoša:
Čovjek privatizovao državni novac i u testamentu ga podijelio rođacima, od Pera Tomova do Perovića i Matanovića.
Najbogatija dva čovjeka bili Đorđije Petrović i Pero Petrović, Njegoševa braća i rođaci.
Da li to znači da je Njegoš bio užasan vladar i čovjek? Takva je komunjarska logika.
Ne postoji vladar ili državnik koji nije imao tamnih strana ( sem najveći sin naroda i narodnosti Titalj).
Mada znajući vas komunisti, uskoro ćete početi sa sistematskom mržnjom prema Njegošu, ipak je čovjek bio bogat, obrazovan, kulak, pa još i Srbin i pravoslavac.

Da, logo za jedno mesto gde si bio spoljni saradnik, i to baš takvog dizajna :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: Stavi i taj logo ovde, to neće da ti bude teško, da vidimo sa kim si to spolja sarađivao :lol:
Мислиш, ван установе за....?
Добро, имају тамо пацијенти разне активности па и интернет и Википедију.

Odličan izraz, jer ovo ovde je klasičan pacijent. Trebalo je videti njegove/njene ranije radove, dok je bila Juta. To je tek bio urnebes...
Čekaj, Nikita je prije bio Utah?
IMG_20220724_140758.jpg

Petar Veliki je udario temelj modernoj Rusiji, napravi od nje silu, vojno je reformisao. A onda dođe čaka plitkoumnih komunjarskih boomera da priča kako je Petar bio loš prema seljacima, istovremeno hvaleći Staljina.
Petar je svojim novcem i pomaganjima probudio Crnu Goru i otpočeo proces za potpuno oslobođenje Crne Gore i ostalih kraljeva, susjednih Crnoj Gori.
Istorija nije bajka, da ti izmisljas sta ti odgovoara.
Koliko je seljackih ustanaka izbilo u Rusiji za vreme Petra Velikog ? Sto su bunili ? Nemoj mi reci da su ih nevladine organizacije oragnizovale.
Nije ti istorija svedski sto, da uzmes sta ti se svidja, a ne neuzmes ono sto ti neodgovara.
Ako neces da budes plitkouman, procitaj sve o Petru Velikom.

Koliko je seljackih ustanaka izbilo u Rusiji za vreme Petra Velikog ? Sto su bunili ? Nemoj mi reci da su ih nevladine organizacije oragnizovale.
Nije ti istorija svedski sto, da uzmes sta ti se svidja, a ne neuzmes ono sto ti neodgovara.
A druga Staljina su seljaci dočekivali ružama?

Čekaj, umanjuje li to što je svojim reformama oštetio seljake njegovu veličinu i zasluge. Njegove reforme su donijele dobro Rusiji na dalje staze.

Back