Daj me citiraj gde sam ja to rekao ili sta ja znam,daj iznesi neki drugi materijalni dokaz pa da vidimo kako ti uopste donosis zakljuccke.P.S. Kakve dokaze hoćeš da si adventist?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj me citiraj gde sam ja to rekao ili sta ja znam,daj iznesi neki drugi materijalni dokaz pa da vidimo kako ti uopste donosis zakljuccke.P.S. Kakve dokaze hoćeš da si adventist?
O cemu ti pricas?Boli mene ... što je Miki rekao, ja sam njega citirao kao svjedoka da vas 'obuku u neku bijelu suknju' i da tom prigodom ispovjedate adventistička vjerovanja, među kojima je i vjerovanje u Ellen White i njezine spise.
Pogledajte prilog 1617285
Zar se sada sramiš adventizma i Ellen White? Hvala Bogu ako je tako, to bi značilo da u tebi ima zrno zdrave savjesti i da je proradila ovih dana kad si saznao da je Ellen White bila kradljivica, lažljivica, bogohulnica i alkoholičarka. I da je ASD začet i rođen u orgijama.
P.S. Kakve dokaze hoćeš da si adventist?
Osam godina Ellen White, i pioniri, vjerovali su i naučavali ovako - zatvorena vrata:
"Tada sam vidjela da je Isus molio za svoje neprijatelje. Ali to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio. Ali sada (1851.), njegov duh i naklonost napustili su svijet, i naša naklonost mora biti s Isusom, i mora biti povučena od bezbožnih... Vidjela sam da pokvareni svijet više ne može biti opravdan našim molitvama." (Ellen White, viđenje u Camden-u, New York, 29. lipnja 1851. god.)
"Mi razumijemo da je on (Krist) bio posrednik za sve na svijetu, služeći u Svetinji (Hebrejima 9,26), u Šatoru nazvanom Svetište, od dana Pedesetnice (31. godine) do određenog vremena, kraja 2300 dana, odnosno godina - jeseni 1844. godine. U tom vremenskom trenutku dakle, zatvorena su vrata za odbačenu Crkvu i pokvareni svijet." (Joseph Bates, The Review and Herald, 19. 1851. god.)
"Od uzašašća do zatvaranja vrata, u listopadu 1844., Isus je stajao raširenih ruku punih ljubavi i milosti; spreman primiti, i zastupati u parnici svakog griješnika koji bi došao pred Boga po njegu. Na deseti dan sedmoga mjeseca 1844., On je prešao u Svetinju nad svetinjama, gdje je odonda milosrdni veliki svećenik nad domom Božjim. ... Ja mislim da se slijedeće proročanstvo ispunilo listopada 1844. (James White, A Word to the Little Flock", 1847. god.)
"Mislim da ćemo jasno vidjeti kako ne postoji ni jedno drugo vrijeme za zatvaranje vrata, osim u jesen 1844. god. .... Kad smo došli do te točke vremena sve naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike su prestale, i naš jednodušni osjećaj i svjedočanstvo bilo je da je naš rad za svijet bio zauvijek završen. (James White, Present Truth, 1850. god.)
A onda, 1852. odbacuju ovo svoje vlastito vjerovanje i potpuno 'okreću ploču.
Dakle, jest ona određivala što će subotari vjerovati.
Pitanje za tebe. Vjeruješ li ti, danas, da je 22.10.1844. završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnika, ili prihvaćaš vjerovanje koje su 'instalirali' nakon odbacivanja zatvorenih vrata 1852.?
Daj me citiraj gde sam ja to rekao ili sta ja znam,daj iznesi neki drugi materijalni dokaz pa da vidimo kako ti uopste donosis zakljuccke.![]()
Ajde sada da resimo ovo.
Dao si citate.
Daj nam sada celokupni tekst pd pocetka do kraja da vidimo kontekst.
I onda cu ti reci o cemu se radi.
Hvala.
Molim dokaza ili priznaj da lazes.Ovdje, na ovom forumu si rekao da si adventist.
Ja sam hriscanin i to sam puuuuno puta ovde iznosio sto ujedno znaci da drzim sve zapovesti Gospodnje ukljucujuci i 4-tu Bozju zapovest sa dekaloga ili vasim recima - ujedno sam i subotar.Jesi li adventist? Zar ćeš zanijekati?
Pa mora da ima kontekst teksta.U onim njihovim izjavama sve je jasno, ne postoji drugi kontekst od onoga koji se iščitava u njihovim izjavama.
P.S. Još samo napomena, ovo vjerovanje su sami odbacili 1852. Zašto su ga odbacili ako su ga dobili od Boga?
Da li bi mogli da napravimo dil?Hvala na potvrdi.
Da li bi mogli da napravimo dil?P.S. Kakve dokaze hoćeš da si adventist?
Molim dokaza ili priznaj da lazes.
Ja sam hriscanin i to sam puuuuno puta ovde iznosio sto ujedno znaci da drzim sve zapovesti Gospodnje ukljucujuci i 4-tu Bozju zapovest sa dekaloga ili vasim recima - ujedno sam i subotar.
Nego jel imas dokaze ili nemas ?
anderson copy paste...Ellen White priznaje da je bila alkoholičarka
"Bila sam se prepustila i udovoljila svojoj želji za octom. Ali uz Božju pomoć nadvladala sam ovu svoju ovisnost. Borila sam se protiv iskušenja, odlučna da me ta ovisnost ne savlada. Tjednima sam bila vrlo bolesna, ali ponavljala sam iznova i iznova, Gospodin sve zna o ovome. Ako ću i umrijeti, umrijet ću; ali neću se predati toj želji i potrebi. Borba se nastavljala, a ja sam tjednima bolne muke prolazila. Svi su mislili da je nemoguće da to preživim. Znate svi da smo se usrdno utjecali Gospodinu, a najgorljivije molitve bile su za moje ozdravljenje. Nastavila sam se odupirati želji za octom i napokon sam pobijedila. Sada više nemam potrebe kušati bilo što slično. Ovo iskustvo za mene je na mnogo načina imalo veliku vrijednost. Izvojevala sam potpunu pobjedu. (Ellen White, Letter 70, 1911, reproduced in Counsels on Diet and Foods, p. 485.)
Eto ja cu zanjekati...Ovdje, na ovom forumu si rekao da si adventist.
Jesi li adventist? Zar ćeš zanijekati?
U onim njihovim izjavama sve je jasno, ne postoji drugi kontekst od onoga koji se iščitava u njihovim izjavama.
P.S. Još samo napomena, ovo vjerovanje su sami odbacili 1852. Zašto su ga odbacili ako su ga dobili od Boga?
Jesi li ti pijan?Па ако ниси адвентиста осуди адвентистичко учење као погрешно.
Bravoo..Na Sinodi u Laodiceji 365. godine Crkva je donijela slijedeći kanon:
Kanon 29: Kršćani ne smiju kako čine Židovi odmarati u subotu, u taj dan trebaju raditi, nego u dan Gospodnji, ako mogu, odmarati kao kršćani. Ako se nađe tko bi judaizirao neka bude odijeljen od Krista.
anderson copy paste...
A..lazov"Bila sam se prepustila i udovoljila svojoj želji za octom. Ali uz Božju pomoć nadvladala sam ovu svoju ovisnost. Borila sam se protiv iskušenja, odlučna da me ta ovisnost ne savlada. Tjednima sam bila vrlo bolesna, ali ponavljala sam iznova i iznova, Gospodin sve zna o ovome. Ako ću i umrijeti, umrijet ću; ali neću se predati toj želji i potrebi. Borba se nastavljala, a ja sam tjednima bolne muke prolazila. Svi su mislili da je nemoguće da to preživim. Znate svi da smo se usrdno utjecali Gospodinu, a najgorljivije molitve bile su za moje ozdravljenje. Nastavila sam se odupirati želji za octom i napokon sam pobijedila. Sada više nemam potrebe kušati bilo što slično. Ovo iskustvo za mene je na mnogo načina imalo veliku vrijednost. Izvojevala sam potpunu pobjedu. (Ellen White, Letter 70, 1911, reproduced in Counsels on Diet and Foods, p. 485.)
A ko kaze da je sadrzavao?Evo ti kopija s vaše originalne subotarske stranice gdje Ellen White govori o svojoj teškoj ovisnosti. Kaže od octa. Naravno, ne može se postati teški ovisnik od octa, nego samo od alkohola kojeg je u to vrijeme sadržavao ocat.
Pogledajte prilog 1617314
Pogledajte prilog 1617316
Znači jesi adventista. Hvala na potvrdi.Kako bre mogu osuditi ako li nije pogresno,nije valjda da me ovim pozivas da lazem i lazno optuzujem ?
Valjda si me do sada mogao videti da ja nisam licemer i lazov vec da uvek govorim direktno u lice ono sto mislim - ono sto je pogresno jasno naglasavam ,bez ustrucavanja.
Evo ti kopija s vaše originalne subotarske stranice gdje Ellen White govori o svojoj teškoj ovisnosti. Kaže od octa. Naravno, ne može se postati teški ovisnik od octa, nego samo od alkohola kojeg je u to vrijeme sadržavao ocat.
Pogledajte prilog 1617314
Pogledajte prilog 1617316
nije adventista..Znači jesi adventista. Hvala na potvrdi.
A zato je krijete kao zmija noge jer nije za javnost? Pa dobro i mene bi bilo sramota da nekog takvog slijedim razumljivo.Ovako.
Elen Vajt je adventisticki prorok.
Za unutrasnje stvari crkve.
Nije za javnost.
Recimo da ona jeste Bozji prorok.
Vi bi ste i dalje dokazivali da nije.
Vazno je da adventii imaju Biblijsku istinu i drze zapovesti Bozje.
To niko drugi nema.
I mozete da im pljunete pod prozor i na prozor..![]()
Eto ja cu zanjekati...
A ti? Jesi ti adventist?nije adventista..