Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrlo jednostavan. Onaj tko slijedi apostole
Odkud ti ideja da se apostoli trebaju slediti ?
Ako li sledenje coveka izednjacujes sa sledenjem Hrista onda si u velikim problemima jer degradiras Hrista.
Naime,apostoli su sledili Hrista stoga i svi ostali hriscani trebaju ciniti isto,cak su ovim istim recima pozivali ostale da slede Hrista onako kao sto su i oni to isto cinili,evo dokaza:

1 Kor.4,16:
"...Nego vas molim, ugledajte se na mene kao i ja na Hrista..."

I sad mi daj konacno reci sta to znaci UGLEDATI SE NA HRISTA ili ono sto si ti formulisao kao "slediti Hrista jer vidimo da su apostoli to isto cinili...!?
Dakle sta to znaci da su apostoli sledili Hrista ,kako se to radi da bi mogli i svi mi to isto ciniti ?????????????
...i prvu Crkvu slijedi Krista.
Crkva se ne sledi bato,odkud ti ova suluda ideja ?
Jel moze nekog Bibloijskog dokaza u prilog ...!?
Brojnija i svečanija. Ako ovo ne razumiješ traži pomoć.
Evo trenutno trazim pomoc od tebe,daj mi pojasni svoje tvrdnje ali ako to ne znas ili ne mozes uraditi daj da smenimo uloga pa da ja tebi nesto pojasnim,jel vazi ?
Bibliju u ruke i čitaj, neće ti kruna pasti s glave.
Hvala na savetu ali cini mi se da je ovo neko veoma lose takticko povlacenje iz obruca u kojeg si se sam doveo - izneo si tvrdnje koje ne mozes dokazati Biblijom pa si mi preporucio da ja trazim nepostojece dokaze koje ti nemas... :D
Euharistija je ono što je Krist ostavio nama kršćanima,
Tako je,AMIN !
a subota je preko Mojsija data Židovima.
Dakle samo jevreji trebaju raditi sest dana sedmicno i samo za jevreje je Bog Stvoritej ovog sveta u toku realnih sest dana i koji je ujedno pocinuo u sedmom ?
Ko je onda stvorio ovaj svet,marsovci mozda ili je sve to nastalo evolucijom ???
...zaista je jadno ono sto su vam uradili vasi verski ucitelji,jada i sramota...
I subota (zapovijed iz Dekaloga) baš ničim ne obvezuje nas kršćane.
4-ta Bozja zapovest je ujedno spomenik stvaranja jer ukazuje na Boga kao Stvoritelja i ujedno poziva svakog ljudskog bica da svojim zivotom pokaze da prihvaca tu realnost !!!

Kakav bre autoritet kad ja ovde iznosim iskljucivo Biblijske dokaze s cime pokazujem da je BOG MOJ AUTORITET !!!
Jedini ovde koji citiraju EGW jeste ti i onaj tvoj brat po veri lomachopotpaljivackog papistu stoga te molim da konacno otvoris oci i pogledas realnost onakva kakva zaista jeste !
Aha. Samo se nekako ti "biblijski dokazi" uvijek poklope sa njenim tumačenjima Biblije. Slučajnost?

Odkud ti ideja da se apostoli trebaju slediti ?
Ako li sledenje coveka izednjacujes sa sledenjem Hrista onda si u velikim problemima jer degradiras Hrista.

Dj 2,38-41: Petar će im: "Obratite se i svatko od vas neka se krsti u ime Isusa Krista da vam se oproste grijesi i primit ćete dar, Duha Svetoga. .... I mnogim je drugim riječima još svjedočio i hrabrio ih: "Spasite se od naraštaja ovog opakog!" I oni prigrliše riječ njegovu i krstiše se te im se u onaj dan pridruži oko tri tisuće duša.

Dj 2,46-47: Svaki bi dan jednodušno i postojano hrlili u Hram, u kućama bi lomili kruh te u radosti i prostodušnosti srca zajednički uzimali hranu hvaleći Boga i uživajući naklonost svega naroda. Gospodin je pak danomice zajednici pridruživao spasenike.

Evo, ja sam čuo za kraljevstvo Božje i htio bih se spasiti i u njega doći, a u Bibliji nalazim da to mogu samo ako se pridružim zajednici apostola, Kristovoj crkvi.

Zato ja tebe, i sve subotare, ponavljajući pozivam: odrecite se lažljivice, kradljivice, bogohulnice i alkoholičarke Ellen White i odrecite se subotarske sekte, za koju vam jasno pokazah da je začeta i rođena u orgijama, i pridružite se apostolskoj Crkvi.

Naime,apostoli su sledili Hrista stoga i svi ostali hriscani trebaju ciniti isto,cak su ovim istim recima pozivali ostale da slede Hrista onako kao sto su i oni to isto cinili,evo dokaza:

1 Kor.4,16:
"...Nego vas molim, ugledajte se na mene kao i ja na Hrista..."

I sad mi daj konacno reci sta to znaci UGLEDATI SE NA HRISTA ili ono sto si ti formulisao kao "slediti Hrista jer vidimo da su apostoli to isto cinili...!?
Dakle sta to znaci da su apostoli sledili Hrista ,kako se to radi da bi mogli i svi mi to isto ciniti ?????????????

Moj prvi odgovor je i posljednji. Slijediti Krista = pridružiti se apostolskoj Crkvi, jersamo tako slijedimo Krista.

Crkva se ne sledi bato,odkud ti ova suluda ideja ?
Jel moze nekog Bibloijskog dokaza u prilog ...!?

1 Tim 3,15: a okasnim li, da znaš kako se treba vladati u kući Božjoj, koja je Crkva Boga živoga, stup i uporište istine.

Ovaj tvoj pajdo, glasnik, kad mu je pokazano kakve svinjarije je Ellen White pisala i izgovarala, možda je čak malo srama osjetio pa je počeo ponavljati kako on zapravo i nije čitao ono što je ona pisala, a evo ti ovdje pokazuješ i dokazuješ da ne čitaš Bibliju.

Evo trenutno trazim pomoc od tebe,daj mi pojasni svoje tvrdnje ali ako to ne znas ili ne mozes uraditi daj da smenimo uloga pa da ja tebi nesto pojasnim,jel vazi ?

Nisi me dobro razumio. Ja sam ti savjetovao posve drugačiju vrstu pomoći.

Hvala na savetu ali cini mi se da je ovo neko veoma lose takticko povlacenje iz obruca u kojeg si se sam doveo - izneo si tvrdnje koje ne mozes dokazati Biblijom pa si mi preporucio da ja trazim nepostojece dokaze koje ti nemas... :D

Ne znam na koje moje tvrdnje misliš, vezano uz Bibliju, ali dokaze za moje tvrdnje da ti je 'proročica' bila kradljivica, lažljivica, bogohulnica i alkoholičarka imaš u njezinim spisima (povremeno za terapiju ću ti ih ponavljati) a da ti je sekta začeta i rođena u orgijama vidio si sam u onom sudskom izvještaju koji sam citirao.

Dakle samo jevreji trebaju raditi sest dana sedmicno i samo za jevreje je Bog Stvoritej ovog sveta u toku realnih sest dana i koji je ujedno pocinuo u sedmom ?
Ko je onda stvorio ovaj svet,marsovci mozda ili je sve to nastalo evolucijom ???
...zaista je jadno ono sto su vam uradili vasi verski ucitelji,jada i sramota...

Naravno da je Bog Stvoritelj svega i sviju. Ali je istina da je Bog subotni odmor zapovjedio samo Židovima na Sinaju, i nikada i nikome drugom nakon toga.

4-ta Bozja zapovest je ujedno spomenik stvaranja jer ukazuje na Boga kao Stvoritelja i ujedno poziva svakog ljudskog bica da svojim zivotom pokaze da prihvaca tu realnost !!!

Mi kršćani priznajemo Boga svojim Stvoriteljem i Spasiteljem tako što slavimo Njegova Sina Isusa Krista onako kako su apostoli činili - svakodnevnim lomljenjem kruha (Euharistijom), a posebno brojnije i svečanije u nedjelju, jer je taj dan (dan Uskrsnuća) za nas novi dan stvaranja.

Kakav bre autoritet kad ja ovde iznosim iskljucivo Biblijske dokaze s cime pokazujem da je BOG MOJ AUTORITET !!!
Jedini ovde koji citiraju EGW jeste ti i onaj tvoj brat po veri lomachopotpaljivackog papistu stoga te molim da konacno otvoris oci i pogledas realnost onakva kakva zaista jeste !

Zašto si onda pri krštenju ispovjedio vjeru u Ellen White i njezine spise.

Verovao ti ili ne svi se mojo Biblijski c dokazi poklapaju sa verovanjem (tumacenjem) svih apostola pa sta to znaci - da ja njih sledim ???
Naeavno da ne vec svi apostoli i svi hriscani kroz istoriju do dana danasnjeg sledimo Isusa Hrista !!

Kako ćeš mi Biblijom dokazati da je ona strašna bogohulnost - da je 22.10.1844. Bog odbacio pokvareni svijet, da je tada Isus pretao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme za pokajanje i spasenje grešnika - od Boga?

P.S. Još jednom te pitam: Je li ova gore bogohulnost od Boga? Ako je od Boga, zašto su je tvoji utemeljitelji 1852. odbacili?

Zašto si onda pri krštenju ispovjedio vjeru u Ellen White i njezine spise.
Ko ti to kaza,neka vracara ti procitala sa njene staklene kugle ili ti mozda gledala na kartama ? :kafa:
Kako ćeš mi Biblijom dokazati da je ona strašna bogohulnost - da je 22.10.1844. Bog odbacio pokvareni svijet, da je tada Isus pretao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme za pokajanje i spasenje grešnika - od Boga?
Ovo sam ti vec pojasnio stoga se idi dobro pripremi da ti zakazem popravni ispit.
P.S. Još jednom te pitam: Je li ova gore bogohulnost od Boga? Ako je od Boga, zašto su je tvoji utemeljitelji 1852. odbacili?
Narvno da nije jer je ne samo tada VEC I KROZ CITAVU ISTORIJU do dana danasnjeg bilo i bice ljudi koji su bili/jesu deo tog "pokvarenog sveta"kojeg je Bog odbacio jer su ucinili hulu na Duiha Svetoga sto je neoprostivi greh.
..tako nam bar rekao Hristos stoga Mu mi hriscani bezrezervno verujemo.

Ko ti to kaza,neka vracara ti procitala sa njene staklene kugle ili ti mozda gledala na kartama ? :kafa:

Piše u vašem adventističkom Priručniku, već sam ti ga kopirao i citirao. Prilikom krštenja morate ispovjediti da vjerujete u svih vaših 28 vjerovanja, a tamo stoji i vjerovanje (broj 18) u Ellen White i njezine spise.

A da, ti si u 'bazenu' rekao NE!, kao Miroljub:

Miroljub Petrović o svom krštenju kod subotara:

Pred skoro hiljadu ljudi, usledio je "slag na tortu" kada je adventisticki svestenik poceo preko mikrofona da sve nas u glas ispituje o nasoj veri, a publika je odusevljeno pratila "program". Pitanja su uglavnom bila u stilu: "Da li priznajes da je adventisticka crkva jedina Bozja crkva?" i slicno. Ovi oko mene su svi vikali (mnogi kroz smeh) "da", a ja sam u sebi govorio "ne".

Odlično. Ako te bogohulne izjave Ellen White i još nekih pionira - da je 22.10.1844. Bog odbacio pokvareni svijet, da je tada Isus pretao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme za pokajanje i spasenje grešnika - nisu od Boga, od koga su?

Ovo svoje gornje pitanje - ako ove bogohulnosti EGW nisu od Boga, od koga su?, nisam postavio da od tebe nešto saznam, nego da ti se duh očituje. Jer odgovor na ovo pitanje več postojii, dala ga je sama vaša 'proročica' Ellen White. Evo ga:

Bog ili poučava svoju Crkvu, ukorava i osuđuje njene prijestupe i jača njenu vjeru, ili ne. Ovo je djelo Božje, ili nije. Bog nema ništa zajedničko sa sotonom. Moj rad nosi pečat Božji, ili pečat neprijatelja. Ovdje nema ništa polovično, nikakvog nagađanja. Svjedočanstva su djelo Božjeg Duha, ili pak djelo sotone. (Ellen White, Svjedočanstva za crkvu, Vol 5, str. 671)

Evo, očitovala se sama Ellen White. Nema ništa polovično, nema "i i" nego "ili ili", moja Svjedočanstva su ili od Boga, ili od sotone. I kao što ti sam posvjedoči, da ona njezina bogohulnost nije od Boga, imamo priznanje same Ellen White da su njezina djela (spisi) od sotone.

Držanje subote je deo verskog zakona koji je Hristos ispunio. Stoga je svetkovanje subote,za hrišćane ne samo nepotrebno i neprihvatljivo nego predstavlja direktan čin protivljenje hrišćanskoj doktrini i Hristu tj. čin antiHrista.

Stoga se i prorok koji bi hrišćanima pričao da mu je direktno Bog ili kakav anđeo javio da treba da drže subotu, bez dvoumljenja može smatrati lažnim.

Držanje subote je deo verskog zakona koji je Hristos ispunio. Stoga je svetkovanje subote,za hrišćane ne samo nepotrebno i neprihvatljivo nego predstavlja direktan čin protivljenje hrišćanskoj doktrini i Hristu tj. čin antiHrista.

Stoga se i prorok koji bi hrišćanima pričao da mu je direktno Bog ili kakav anđeo javio da treba da drže subotu, bez dvoumljenja može smatrati lažnim.

Na Sinodi u Laodiceji 365. godine Crkva je donijela slijedeći kanon:

Kanon 29: Kršćani ne smiju kako čine Židovi odmarati u subotu, u taj dan trebaju raditi, nego u dan Gospodnji, ako mogu, odmarati kao kršćani. Ako se nađe tko bi judaizirao neka bude odijeljen od Krista.

Držanje subote je deo verskog zakona koji je Hristos ispunio.
Kako je ispunio,zar Bog vise nije Stvoritelj koji je stvorio ovaj svet u toku sest realnih dana i kojij je pocinuo u sedmom /
Zar hriscani danas vise ne trebaju raditi aktivno u toku sest radnih dana ?
,,,da mi je znati samo dali su tebe / vas ucitelji neki verski ucitelji crnogorci ?
Stoga je svetkovanje subote,za hrišćane ne samo nepotrebno i neprihvatljivo nego predstavlja direktan čin protivljenje hrišćanskoj doktrini i Hristu tj. čin antiHrista.
Ovakve glup...pardon,verske tvrdnje mogu izneti samo oni koji nikada nisu otvorili Sveto Pismo i koji ujedno ne pokazuju elementarno interesovanje za Boga.
Svetkovamje subote je deo onih 10 zapovesti koje je Bog dao na kamenim plocama i one su evergreen norme koje su vecne,nicim se ne ispunjavaju nit imaju bilo kakvu dodirnu tacku sa Hristovom zrtvom stoga se ne mogu ispuniti !
To je klasicna prica satanista koji osporavaju/ gaze Bozje zapovesti !

Piše u vašem adventističkom Priručniku, već sam ti ga kopirao i citirao.
Gde to pise da je to moj prirucnik,zasto si navalio na adventiste i taj rat bi da vodis na moja ledja ?
Prilikom krštenja morate ispovjediti da vjerujete u svih vaših 28 vjerovanja, a tamo stoji i vjerovanje (broj 18) u Ellen White i njezine spise.
Zapravo to nije bio slucaj na mom krstenju stoga se daj fokusiraj nasoj raspravi umesto da ovde reklamiras adventiste.

Pred skoro hiljadu ljudi, usledio je "slag na tortu" kada je adventisticki svestenik poceo preko mikrofona da sve nas u glas ispituje o nasoj veri, a publika je odusevljeno pratila "program". Pitanja su uglavnom bila u stilu: "Da li priznajes da je adventisticka crkva jedina Bozja crkva?" i slicno. Ovi oko mene su svi vikali (mnogi kroz smeh) "da", a ja sam u sebi govorio "ne".
Ti bi ovde o Miroljubu,jel tako ?
..sarmirao te njegovom "iskrenoscu"il mozda teoloskom "znanju" ? :D
Odlično. Ako te bogohulne izjave Ellen White i još nekih pionira - da je 22.10.1844. Bog odbacio pokvareni svijet, da je tada Isus pretao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme za pokajanje i spasenje grešnika - nisu od Boga, od koga su?
Sreco piromansko-defokusirana,koliko sam ti puta objasnio da takav "pokvareni svet"imamo cak i danas i za njih je zatvorena opcija spasenje jer su ucinili hulu na Duha Svetoga ?
Ovo nisu moje reci nego je to tvrdnja naseg Gospoda Isusa Hrista koljeg ste vi odbaci,li ne priznajuci Njegovu zrtvu !

Poslednja izmena:
Piše u vašem adventističkom Priručniku, već sam ti ga kopirao i citirao. Prilikom krštenja morate ispovjediti da vjerujete u svih vaših 28 vjerovanja, a tamo stoji i vjerovanje (broj 18) u Ellen White i njezine spise.

Miki nije rekao ne.
On je to vama rekao tako da bi vam uzimao pare.
I sada zivi od vas.

Ovakve glup...pardon,verske tvrdnje mogu izneti samo oni koji nikada nisu otvorili Sveto Pismo i koji ujedno ne pokazuju elementarno interesovanje za Boga.

Sveto pismo nisi otvorio ti, jer bi našao svjedočenje svetog Pavla da je za kršćane subota sjena, jednako kao što su sjene i židovske mladine i blagdani.

Međutim, po tebe je još strašnije što nisi otvorio i pročitao ono što je napisala tvoja 'proročica' Ellen White. Jer bi tamo pronašao njezino vlastito priznanje da je bila alkoholičarka, teška alkoholičarka. Evo, može ti koristiti kao terapija:

Ellen White priznaje da je bila alkoholičarka

"Bila sam se prepustila i udovoljila svojoj želji za octom. Ali uz Božju pomoć nadvladala sam ovu svoju ovisnost. Borila sam se protiv iskušenja, odlučna da me ta ovisnost ne savlada. Tjednima sam bila vrlo bolesna, ali ponavljala sam iznova i iznova, Gospodin sve zna o ovome. Ako ću i umrijeti, umrijet ću; ali neću se predati toj želji i potrebi. Borba se nastavljala, a ja sam tjednima bolne muke prolazila. Svi su mislili da je nemoguće da to preživim. Znate svi da smo se usrdno utjecali Gospodinu, a najgorljivije molitve bile su za moje ozdravljenje. Nastavila sam se odupirati želji za octom i napokon sam pobijedila. Sada više nemam potrebe kušati bilo što slično. Ovo iskustvo za mene je na mnogo načina imalo veliku vrijednost. Izvojevala sam potpunu pobjedu. (Ellen White, Letter 70, 1911, reproduced in Counsels on Diet and Foods, p. 485.)

Ova se izjava danas čini nevjerojatnom. Tko bi se mogao razboljeti i gotovo umrijeti, samo ako prestane piti ocat? Sam ocat (octena kiselina) ne izaziva ovisnost. Pa što bi to moglo biti? Ovu vrstu borbe prolaze svaki dan ljudi ovisni o alkoholu. Alkohol u octu izaziva ovisnost, i očito je da je i Ellen White bila ovisna o alkoholu u octu, a sama opasnost za život, koju je pretrpjela apstinirajući od alkohola (u octu), ukazuje na njenu ovisnost o alkoholu koja je vjerojatno trajala dugi niz godina. Simptomi koje navodi Ellen White u svom slučaju, bolest, borba, i simptomi odvikavanja, zapanjujuće su slični simptomima koje kronični alkoholičari osjećaju kada prestanu piti.

Sindromi koje navodi Ellen White u svom slučaju i medicinsko objašnjenje ovih njenih simptoma

Ellen White je napisala da je njena borba bila - "život ili smrt". Ocat sam po sebi ne izaziva ovisnost i prekid njegove uporabe nema štetnog utjecaja na čovjekovo tijelo. Stoga prestanak upotrebe octa nije mogao objasniti simptome Ellen White. Međutim, odvikavanje od ovisnosti o alkoholu uistinu može biti borba "život ili smrt":

"Osoba koja ovisi o alkoholu i koja zatim iznenada prestane piti prolazi kroz bolni i potencijalno po život opasni sindrom odvikavanja dok se tijelo prilagođava odsutnosti alkohola." ("Alcohol Withdrawal", extracted Jan. 25, 2008.)

Drugo, Ellen White je posvjedočila da je bila "jako bolesna".

"Slijede neki od najčešćih simptoma odvikavanja od alkohola: tjeskoba, uznemirenost, nemir, nesanica, osjećaj podrhtavanja iznutra, gubitak apetita, mučnina, promjene u osjetilnoj percepciji, glavobolja i lupanje srca." ("Alcohol Withdrawal", extracted Jan. 25, 2008.)

Treće, Ellen White svjedoči da se borila s „potrebom“ za pićem i da je konačno pobijedila tu „potrebu“. Jedan od simptoma odvikavanja od alkohola je snažna žudnja za pićem:

"Želja za ponovnim pijenjem tijekom apstinencije može biti vrlo jaka." ("Alcohol Withdrawal Syndrome", extracted Jan. 25, 2008.)

Četvrto, borba "na život i smrt" Ellen White trajala je "tjednima". Ozbiljnost njenih simptoma ne ukazuje na blagu ovisnost, već na tešku ovisnost koja je možda trajala godinama ili desetljećima.

"Općenito, simptomi odvikavanja od alkohola odnose se proporcionalno količini unosa alkohola i trajanju prethodne navike pijenja kod pacijenta. Simptomi ustezanja rijetko se javljaju kod ljudi koji piju samo ponekad. Simptomi se obično javljaju kod ljudi koji žestoko piju tjednima ili mjesecima, a zatim iznenada prestanu piti." ("Alcohol Withdrawal Syndrome", extracted Jan. 25, 2008.)

"Simptomi apstinencije od alkohola kod teških ovisnosti uključuju "delirij odvikavanja od alkohola", koji se može manifestirati "i do 2 tjedna nakon prestanka uzimanja alkohola." ("Impact of an Alcohol Withdrawal Syndrome Practice Guideline on Surgical Patient Outcomes", extracted Jan. 25, 2008.)

Gde to pise da je to moj prirucnik,zasto si navalio na adventiste i taj rat bi da vodis na moja ledja ?

Piše na njemu da je adventistički, a ti se deklariraš adventistom.

Zapravo to nije bio slucaj na mom krstenju stoga se daj fokusiraj nasoj raspravi umesto da ovde reklamiras adventiste.

Ti si adventist, a ne može se postati adventist bez ispovijedi vjere u Ellen White i njezine spise.

Sreco piromansko-defokusirana,koliko sam ti puta objasnio da takav "pokvareni svet"imamo cak i danas i za njih je zatvorena opcija spasenje jer su ucinili hulu na Duha Svetoga ?

Zašto su ti onda 'duhovni roditelji' to svoje vjerovanje odbacili 1852.? Evo čitaj:

Priručnik Teologije Adventista sedmoga dana

Uvod - Tko su adventisti sedmoga dana? - Nancy J. Vyhmeister

F. Rana adventistička povijest

Pioniri koji su se sastajali na subotnjim i biblijskim konferencijama pri kraju tisuću osamsto četrdesetih dugo su i s molitvom proučavali Bibliju da odrede ispravne doktrine. Smatrali su da moraju biti u skladu s Biblijom. Istodobno su se bojali pozvati druge da im se pridruže, smatrajući da su vrata spasenja zatvorena. U međuvremenu se promijenilo stajalište pionira o mogućnosti spašavanja drugih, zahvaljujući brižljivom proučavanju Biblije, viđenjima Ellen White o vijesti koja treba obuhvatiti cijeli svijet i obraćenju ljudi koji nisu bili dio pokreta iz 1844. “Zatvorena vrata” su 1852. pretvorena u “otvorena vrata” i misionarska revnost male skupine potaknula ih je na propovijedanje i naučavanje u svim istočnim državama.

Miki nije rekao ne.

Boli mene ... što je Miki rekao, ja sam njega citirao kao svjedoka da vas 'obuku u neku bijelu suknju' i da tom prigodom ispovjedate adventistička vjerovanja, među kojima je i vjerovanje u Ellen White i njezine spise.

1727522190038.png

Zar se sada sramiš adventizma i Ellen White? Hvala Bogu ako je tako, to bi značilo da u tebi ima zrno zdrave savjesti i da je proradila ovih dana kad si saznao da je Ellen White bila kradljivica, lažljivica, bogohulnica i alkoholičarka. I da je ASD začet i rođen u orgijama.

P.S. Kakve dokaze hoćeš da si adventist?

Па ако ниси адвентиста осуди адвентистичко учење као погрешно.
Kako bre mogu osuditi ako li nije pogresno,nije valjda da me ovim pozivas da lazem i lazno optuzujem ?
Valjda si me do sada mogao videti da ja nisam licemer i lazov vec da uvek govorim direktno u lice ono sto mislim - ono sto je pogresno jasno naglasavam ,bez ustrucavanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back