A gdje je taj tekst zapovijedi u Bibliji? Izlizale ti se te stranice u Bibliji, pa ne možeš pronaći? OK, ja ću te podsjetiti gdje si ga bio pronašao, ti posudi Bibliju od nekog 'nesubotara', pa ga citiraj ovdje. Evo gdje si ga bio pronašao:
Kako to, odjednom, da ti povijest stavljaš ispred Biblije? To znači da 'truješ istinu' kada tvrdiš:
A vratimo se, kad si me podstakao, i povijesti. Povijest kaže ovako:
Pogledajte prilog 1611971
Kao što se vidi, Artakseks postaje perzijski kralj
465. godine prije Krista. Artakseksov ('subotarski') dekret, na koji se ti gore pozivaš, pozivajući Ezru za svjedoka, kaže ovako:
Ezr 7,7:
Stanovit broj Izraelaca, svećenika, levita, pjevača, vratara i sluga krenuše u Jeruzalem sedme godine kralja Artakserksa.
A sada, 'locirajmo' sedmu godinu kralja Artakserksa, dobro dođe i za 'treniranje vijuga':
465. p.n.e. -
prva godina Artakserksova vladanja
464. p.n.e. -
druga godina Artakserksova vladanja
463. p.n.e. -
treća godina Artakserksova vladanja
462. p.n.e. -
četvrta godina Artakserksova vladanja
461. p.n.e. -
peta godina Artakserksova vladanja
460. p.n.e. -
šesta godina Artakserksova vladanja
459. p.n.e. -
sedma godina Artakserksova vladanja
-------------------------------------------------------------------------
Evo!?
Netočno je,adventistička je prijevara, da je "sedma godina Aetakserksa" bila
457. pr.Kr. Bila je to
459. pr.Kr. Dakle:
Isusov dolazak = -
459+ 2300 + 1(dodatak za nultu godinu) =
1842 godine
Razmotrimo sada posljedice za same adventiste. Dakle, ako je Isus '
preseljavao svoje prijestolje u Svetinji nad svetinjama' kako to tvrde Adventisti sedmog dana vjerujući svojoj proročici, 22.10.
1842. godine, provjerimo kome su se onda molili Ellen White, James White, Miller i svi adventistički pioniri u jesen 1884. Proročica im kaže ovako:
Vidjela sam kako Otac ustaje sa svojeg prijestolja i u ognjenim kolima odlazi u Svetinju nad svetinjama iza zastora i sjeda. Zatim je Isus ustao s prijestolja i većina onih koji su klečali ustala je s njim. ..... Zatim su do mjesta gdje se Isus nalazio došla kola od oblaka, s kotačima kao ognjeni plamen, okružena anđelima. Stupio je u kola i bio prenesen u Svetinju nad svetinjama gdje je sjedio Otac. Tu sam vidjela Isusa, Velikog svećenika, kako stoji pred Ocem. Na skutu Njegove odjeće bili su naizmjence poredani zvončići i šipci. Oni koji su ustali s Isusom vjerom su Mu se obratili u Svetinji nad svetinjama i molili: „Oče moj, daj nam svojega Duha.“ Tada bi ih Isus nadahnuo Svetim Duhom. U tom nadahnuću bilo je svjetla, sile i mnogo ljubavi, radosti i mira.
Osvrnula sam se da vidim skupinu koja je još uvijek klečala pognuta pred prijestoljem; oni nisu znali da ih je Isus napustio. Kod prijestolja se pojavio Sotona pokušavajući oponašati Božje djelo. Vidjela sam kako su podigli pogled prema prijestolju i molili: „Oče, daj nam svojega Duha!“ Na to ih je Sotona nadahnuo svojim nesvetim utjecajem. U njemu je bilo svjetla i mnogo sile, ali bez slatke ljubavi, radosti i mira. Sotonin je cilj bio da ih zadrži u zabludi, da povrati i prevari Božju djecu. (Ellen White, Rani spisi)
Pitanje: Ako je Isus napustio svoje dotadašnje prijestolje u listopadu
1842. i preselio se Ocu u Svetinju nad svetinjama, a staro Isusovo prijestolje zaposjeo sotona, kako vidjesmo tvrdi Ellen White, kome su se onda u listopadu
1844. (dvije godine kasnije) molili i ona i James White i Miller i svi ostali pioniri ASD?
Samom sotoni - svjedoči im Ellen White, jer se Isus preselio 1842. a oni se pred tim starim prijestoljem mole 1844., na kojemu već dvije godine sjedi sotona.
P.S. Kome su im se molili roditelji, nikakvo čudo kakvi su i danas.