Ako je neko poceo da vlada decembra 2024 a zavrsio vladavinu januara 2030.
Onda je po tebi vladao 7 god.
Ja sad razumijem da ti imaš još veći hendikep od toga da ne znaš čitati. Ti ni prstiju nemaš. Jer da ih imaš, izbrojio bi na prste koja to godina bijaše.
Vidi: Ezr 1,1:
Prve godine perzijskoga kralja Kira, da bi se ispunila riječ Jahvina objavljena na Jeremijina usta,
Ne kaže Ezra -
'Nulte godine'. A ovo bijaše 539. godine, točno te godine koje postade vladar.
Prema tome:
465. p.n.e. -
prva godina Artakserksova vladanja
464. p.n.e. -
druga godina Artakserksova vladanja
463. p.n.e. -
treća godina Artakserksova vladanja
462. p.n.e. -
četvrta godina Artakserksova vladanja
461. p.n.e. -
peta godina Artakserksova vladanja
460. p.n.e. -
šesta godina Artakserksova vladanja
459. p.n.e. -
sedma godina Artakserksova vladanja
--------
--------
1840. -
2298 godina od Artakserksova ustoličenja
1841. -
2299 godina od Artakserksova ustoličenja
1842. -
2300 godina od Artakserksova ustoličenja
------------------------------------------------------------------
Prema vašem (EGWističkom) učenju i računici, a ne prema mome, Isus je 22.10.1844. napustio svoje dotadašnje prijestolje i preselio se k Ocu u Nebesku Svetinju nad svetinjama. Također prema vašoj proročici, to dotadašnje Isusovo prijestolje zaposjeo je sotona. I opet prema vašoj proročici, svi koji su se nakon toga molili Bogu, neznajući da je Isus preselio, obraćali su se
direktno sotoni. To pak znači da se tvoja 'Ellen White&Co', nešto manje od dvije godine nakon ovoga,
molila direktno sotoni. I vidi, svjedoči ti sama Ellen White, kakve je to posljedice imalo:
Osvrnula sam se da vidim skupinu koja je još uvijek klečala pognuta pred prijestoljem; oni nisu znali da ih je Isus napustio. Kod prijestolja se pojavio Sotona pokušavajući oponašati Božje djelo. Vidjela sam kako su podigli pogled prema prijestolju i molili: „Oče, daj nam svojega Duha!“ Na to ih je Sotona nadahnuo svojim nesvetim utjecajem. U njemu je bilo svjetla i mnogo sile, ali bez slatke ljubavi, radosti i mira. Sotonin je cilj bio da ih zadrži u zabludi, da povrati i prevari Božju djecu. (Ellen White, Rani spisi)
Evo, svjedočiti ti sama tvoja 'Jela Bela', da je sve utemeljitelje 'crkve' adventista sedmog dana tog listopada 1844. '
Sotona nadahnuo svojim nesvetim utjecajem'.