Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.facebook.com/share/r/x48MbuUDVkq8YDyr/

2. Mojsijeva 20,4Ne gradi sebi lika rezana niti kakve slike od onoga što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodi ispod zemlje.
2. Mojsijeva 20,5Nemoj im se klanjati niti im služit

5. Mojsijeva 4,16Da se ne biste pokvarili i načinili sebi lik rezan ili kaku god sliku od čovjeka ili od žene,

5. Mojsijeva 27,15Proklet da je čovjek koji bi načinio lik rezan ili liven, stvar gadnu pred Gospodom, djelo ruku umjetničkih, ako bi i na skrivenu mjestu metnuo.

Isaija 42,8Ja sam Gospod, to je ime moje, i slave svoje neću dati drugome ni hvale svoje likovima rezanijem.

Isaija 44,9Koji grade rezane likove, svi su ništa, i mile stvari njihove ne pomažu ništa, i one su im svjedoci da ne vide i ne razumiju, da bi se posramili.
Isaija 44,10Ko gradi boga i lije lik, nije ni na kaku korist.

Razumes ti da su nato i eu katolici?
Znaci samo kao teske sluge i poslusnike mogu da nas podrze do negde.
Kao sto podrzaze Ukre do istrebljenja.
Kako da ti se uvali onaj ko te bombardovao?
Klanjanje zveri je klanjanje sotoni.
Jer on stoji iza zveri.
Dace joj silu.
Data joj je sila.
Zver je medju nama sta se tu pravite tose.
Radi se o onom.ko ima moc i bogatstvo a koje je steko na nepravrednoj ekonomiji.

Data joj je sila.
Zver je medju nama sta se tu pravite tose.
Radi se o onom.ko ima moc i bogatstvo a koje je steko na nepravrednoj ekonomiji.
Zver je bila i sada nije i opet ce biti.
Ali sada nije.
Otkrivenje 17,8Zvijer koju si vidio bješe i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nijesu u knjigu života od postanja svijeta, kad vidi zvijer koja bješe, i nije, i doći će opet.
Otkrivenje 17,11I zvijer koja bješe i nije, i ona je osmi, i jest od sedmorice i u propast ide.

Нисам најбоље схватио тему да ли дословно тражите одговор у Библији или уопште?
Сам Јован нам у посланицама даје назнаке да је антихрист био један и њих али не може се ни тако рећи јер је од њих отпао.
Он такође каже да је он већ присутан у свету за његово време. По његовом савету испитујте духове ко год каже да Исус није дошао у телу антихрист је. Обзиром да је Христ титула мешија антихрист би био антимесија.
Према овоме не можемо закључити да је један човек већ један антипоредак који се пред њима уздиже.
Ако је Јован писац апокалипсе или ко већ он је дефинитивно растумачио симболе Данила ,Језикеља ,Исаје.
Он говори језиком истих симбола. Тако да те симболе прво треба растумачити у овим пророчанствима који се односе на империје онда би ближе знали и прецизније.

Моје мишљење је да се ради о поретку све би било лакше да је један човек у питању. Можда ће бити фронтмен али тешко да се ово односи на личност саму.
Према исламу то ће бити човек са три ока (масон) са зулуфима попут хасида или ортодокса.

Разлог зсшто су неке ствари исечене из Библије и родослови су управо ти што су цензори у хеленском периоду били претече тако нечег. Езотерична друштва филозофска која су се бавила поретком света и човечанства и империје. Њихови корени сежу још од препотопских времена.
Први поменути би био Каин и његов поредак. Вероватно Каанан и Нимрод. Тако ћемо добити Рим као 6 империју по реду.
Према историји кабале постоји 6 миленијума попут 6 дана стварања навршио се период Торе и ово је 6 перод месије и хришћанства иако избегавају рећи директно да је Исус медија.
Међутим двојица штампара који су први одштампали мазоретски текст су били Јевреји преобраћеници у хрошћанство.

Ни један клип нисам поставио зато што се апсолутно слажем са свиме у њему наведеним већ зато што има много корисних информација. Овде могу рећи да је све супер и прихватљиво док се не дође до темплара и савремених тајних друштава не зато што је ту нешто промашено већ опште познато и нешто што не можемо прецизно знати и тврдити осим да делују и да постоје 2 паралелна поретка један је људски и религијски а други је онај који је њима завладао и обликује нашу стварност и свет.
Свакао кога занима није уопште лоше чути али мислим да у том смеру треба тражити антихриста а кроз отковење спољне манифестације догађаја.

Prvo je dosla kazna od turaka.
Onda osvezenje.
Posle toga niste pokazali da ste nesto naucili.
Onda kao kazna dodje komunizam preko 50 god ste napustili veru.

Posle toga opet nema poboljsanja.
Onda ponovo ode sve na Kosovu muslimanima.

Samo ako se pokajete i naucite gde je problem, vraticete sve crkve na Kosovu.
Inace ne.

Ako se sada u ovom vremenu ne pokajete bicete papine unijate ili tako nesto i tu vam je kraj.
To vec ide u tpm pravcu u najvece.
Evo:

Samo ako se pokajete i promenite mozete to spreciti.
Inace nema povratka.
A kako da se pokajemo? Tako što ćemo se odreći učenja Otaca i metaforički poljubiti ruku Elen Vajt prihvatajući vašu teologiju?

Hajde da pogledamo zasto je po tebi/vama pljuvacima doticna osoba bila bogohulnica:

2. Bogohulnica

Isus svojima kaže: Pođite dakle i učinite mojim učenicima sve narode krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učeći ih čuvati sve što sam vam zapovjedio!" "I evo, ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta.",
a Ellen White (zajedno sa ostalim pionirima ASD) vjerovala je i naučavala da je 22.10.1844. Bog odbacio pokvareni svijet i da je tada završilo vrijeme obraćenja i spasenja za grešnike (sve koji nisu iz njihova stada). Evo iz usta samih bogohulitelja:

Moj anđeo pratitelj pozvao me je da pogledam muke duše griješnika, kako je to bilo. Pogledala sam, ali nisam to mogla vidjeti, jer je vrijeme za njihovo spasenje bilo prošlo." (Ellen White, Present Truth Kolovoz 1849.)

"Tada sam vidjela da je Isus molio za svoje neprijatelje. Ali to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio. Ali sada (1851.), njegov duh i naklonost napustili su svijet, i naša naklonost mora biti s Isusom, i mora biti povučena od bezbožnih... Vidjela sam da pokvareni svijet više ne može biti opravdan našim molitvama." (Ellen White, viđenje u Camden-u, New York, 29. lipnja 1851. god.)

"Mi razumijemo da je on (Krist) bio posrednik za sve na svijetu, služeći u Svetinji (Hebrejima 9,26), u Šatoru nazvanom Svetište, od dana Pedesetnice (31. godine) do određenog vremena, kraja 2300 dana, odnosno godina - jeseni 1844. godine. U tom vremenskom trenutku dakle, zatvorena su vrata za odbačenu Crkvu i pokvareni svijet." (Joseph Bates, The Review and Herald, 19. 1851. god.)

"Od uzašašća do zatvaranja vrata, u listopadu 1844., Isus je stajao raširenih ruku punih ljubavi i milosti; spreman primiti, i zastupati u parnici svakog griješnika koji bi došao pred Boga po njegu. Na deseti dan sedmoga mjeseca 1844., On je prešao u Svetinju nad svetinjama, gdje je odonda milosrdni veliki svećenik nad domom Božjim. ... Ja mislim da se slijedeće proročanstvo ispunilo listopada 1844. (James White, A Word to the Little Flock", 1847. god.)

"Mislim da ćemo jasno vidjeti kako ne postoji ni jedno drugo vrijeme za zatvaranje vrata, osim u jesen 1844. god. .... Kad smo došli do te točke vremena sve naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike su prestale, i naš jednodušni osjećaj i svjedočanstvo bilo je da je naš rad za svijet bio zauvijek završen. (James White, Present Truth, 1850. god.)
Tako je bato,sve do svrsetka veka ljudi ce se radjati i imati prilike za spasenje UKOLIKO prihvate Bozji poziv da prihvate Njegov poziv za pokajanje ( ovo vazi za odrasle osobe) i automatski ce se spasavati ukoliko su to mala deca i kojim slucajem izgubili ovozemaljski zivot.
E sad za ovu prvu kategoriju prica se zavrsava u toku njihovog zivota ukoliko su kojim slucajem svojim zivotom jasno dali do znanja da zive zivot suprotno Bozjim zapovestima i to je potpuno jasno cak i ljudima koji nisu Bozji glasnici.
Dakle takvi ljudi nece imati prilike da se obracaju "do kraja sveta"sto ce reci da je taj pokvareni svet u njeno vreme izgubilo sansu za spasenje sto ce reci da si ovaj citat dao bez nikakvog konteksta a jos manje u prilog tvoje tvrdnje.
Da je ovo zaista tako vidimo iz onog sto nam je Isus jasno i preecizno rekao:

Mat.12,31:
"...Zato vam kažem: svaki grijeh i hula oprostiće se ljudima; a na Duha svetoga hula neće se oprostiti ljudima..."

Ovo su ti ljudi koji ce izgubiti spasenje i koji su bili deo "pokvarenog sveta"u vreme doticne osoba i takvih je nazalost kroz istoriju nakon pada u greh oduvek bilo i bice ih do kraja sveta.

Evo,jasno sam demantirao tvoje tvrdnje i pobio kontekst i relevantnost tvojih citata stoga je lopta kod tebe - ukoliko smatras da ostatak sadrzine od tvojih citata ukazuje na neku realnost koja se ne uklapa u onom sto sam sada naveo daj iznesi i da krenemo sa dubljom analizom.
Izvoli.

P.S. mac,mac,mac,gde ode ona Makijeva macka da si tamo okacis svoju argumentaciju...!? :D

Poslednja izmena:
A kako da se pokajemo? Tako što ćemo se odreći učenja Otaca i metaforički poljubiti ruku Elen Vajt prihvatajući vašu teologiju?
A sto ne drzanjem jasnih Biblijskih poruka ?
Daj se prvo upitaj dali je tvoja verska praksa koju si pokupio sa "prodaznog standa tvojih otaca" u skladu sa Biblijom i ako li nije onda se okreni Pismu,batali babe i dedove,fokusiraj se onog sto citas i moli se Bogu da ti da razuma da shvatis zapisane poruke.

Poslednja izmena:
Daj se prvo upitaj dali je tvoja verska praksa koju si pokupio sa "prodaznog standa tvojih otaca" u skladu sa Biblijom i ako li nije onda se okreni Pismu,batali babe i dedove,fokusiraj se onog sto citas i moli se Bogu da ti da razuma da shvatis zapisane poruke.
Ako vrć batalimo Oce što ne bismo malo pogledali šta kažu Jevanđelje po Tomi ili po Petru ili po Mariji? Mislim ipak su te spise odbacili ti isti Oci koje smo batalili pa možda su to napravili namjerno da sakriju istinu u tim spisima.

Mi poštujemo četvrtu zapovijest tako što svaki dan posvećujemo Bogu a ne samo subotu.
Tako i treba nego je pitanje dali je svetkujete u toku sedam dana sedmicno onako kako se to trazi od ljude ?
...dakle dali zaista drzite nalog 4-te zapovesti koja izricito trazi sest dana aktivno raditi i svrsavati sve poslove dok u sedmom odmarati i sve to po primeru Bozjeg stvaranja ?
Naravno ističe se nedelja kao dan Gospodnji.
Gde se to istice sreco falsifikatorska,zasto lazes i gazis Sveto Pismo ?

Ako vrć batalimo Oce što ne bismo malo pogledali šta kažu Jevanđelje po Tomi ili po Petru ili po Mariji? Mislim ipak su te spise odbacili ti isti Oci koje smo batalili pa možda su to napravili namjerno da sakriju istinu u tim spisima.
Ako i je to jevandjelje u skladu sa Pismom u redu,hajdemo ga pogledati ali ako se tamo navodi poziv da se klanjate kipovima i sluzite mrtvacima onda znaj da je to sotonska tvorevina koju vernici kategoricki trebaju odbaciti...
...sto ce reci da to ne vazi za tebe... :D

Tema je prava - Tko je antikrist? Antikrist je onaj koji je tvojim pionirima upriličio ona orgijanja.
Kako te nije sramota da lazes,videli smo da si pljuvac visokog kova ali se daj bar malo upristoji da se ne snizava nivo diskusije ?
Nemoj toliko tragicno dozivljavati kataklizmu tvojih "dokaza"imas si ti brale iskustva sa drugih foruma,nadam se da se secas kako si tada prolazio u razgovoru sa nekih subotara izmedju kojih sam bio i ja...samo za razliku od tebe ja si drzim isti nick... :D
I baš da se u orgijama rodite.
A da ti nas lepo ispsujes,oteras sve i svakog ...tamo gde ne treba i daj se nakon par leksiliuma vrati i da nastavimo kulturan razgovor,jel vazi ?

Tako je bato,sve do svrsetka veka ljudi ce se radjati i imati prilike za spasenje UKOLIKO prihvate Bozji poziv da prihvate Njegov poziv za pokajanje

Kako će sve do svršetka vijeka ljudi imati priliku za spasenje UKOLIKO prihvate Božji poziv, kad je tvoja boginja EGW (u koju si se krstio) vidjela i obznanila da je 22.10.1844. Isus prestao posredovati za grešnike, Bog ih sve odbacio i da je tada završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnike? Vidi:

"Tada sam vidjela da je Isus molio za svoje neprijatelje. Ali to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio. Ali sada (1851.), njegov duh i naklonost napustili su svijet, i naša naklonost mora biti s Isusom, i mora biti povučena od bezbožnih... Vidjela sam da pokvareni svijet više ne može biti opravdan našim molitvama." (Ellen White, viđenje u Camden-u, New York, 29. lipnja 1851. god.)

"Mi razumijemo da je on (Krist) bio posrednik za sve na svijetu, služeći u Svetinji (Hebrejima 9,26), u Šatoru nazvanom Svetište, od dana Pedesetnice (31. godine) do određenog vremena, kraja 2300 dana, odnosno godina - jeseni 1844. godine. U tom vremenskom trenutku dakle, zatvorena su vrata za odbačenu Crkvu i pokvareni svijet." (Joseph Bates, The Review and Herald, 19. 1851. god.)

"Od uzašašća do zatvaranja vrata, u listopadu 1844., Isus je stajao raširenih ruku punih ljubavi i milosti; spreman primiti, i zastupati u parnici svakog griješnika koji bi došao pred Boga po njegu. Na deseti dan sedmoga mjeseca 1844., On je prešao u Svetinju nad svetinjama, gdje je odonda milosrdni veliki svećenik nad domom Božjim. ... Ja mislim da se slijedeće proročanstvo ispunilo listopada 1844. (James White, A Word to the Little Flock", 1847. god.)

"Mislim da ćemo jasno vidjeti kako ne postoji ni jedno drugo vrijeme za zatvaranje vrata, osim u jesen 1844. god. .... Kad smo došli do te točke vremena sve naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike su prestale, i naš jednodušni osjećaj i svjedočanstvo bilo je da je naš rad za svijet bio zauvijek završen. (James White, Present Truth, 1850. god.)

Dakle takvi ljudi nece imati prilike da se obracaju "do kraja sveta"sto ce reci da je taj pokvareni svet u njeno vreme izgubilo sansu za spasenje sto ce reci da si ovaj citat dao bez nikakvog konteksta a jos manje u prilog tvoje tvrdnje.

Još jedan dokaz da bogohulnicu (u koju si se krstio) priznaješ 'Boginjom'. Jer, samo Bog zna hoće li i kada će se netko pokajati u svome život, a evo ti tvrdiš da je to znala i Ellen White.

Da je ovo zaista tako vidimo iz onog sto nam je Isus jasno i preecizno rekao:

Mat.12,31:
"...Zato vam kažem: svaki grijeh i hula oprostiće se ljudima; a na Duha svetoga hula neće se oprostiti ljudima..."

Ovo su ti ljudi koji ce izgubiti spasenje i koji su bili deo "pokvarenog sveta"u vreme doticne osoba i takvih je nazalost kroz istoriju nakon pada u greh oduvek bilo i bice ih do kraja sveta.

Koje bogohulje!? Pa ti ovdje tvrdiš da je hula na Duha Svetog odbiti pristupiti sekti tvoje proročice, jer tvoji 'orgijaši' naučavaše ovako:

spašenici = pripadnici stada adventnog narod

pokvareni svijet = svi ostali

Evo,jasno sam demantirao tvoje tvrdnje :D

Postavi ti stotinu ovih žutih što se keze, oni su ti 'nula argumenata'.

Možeš biblijske poruke mačku 'o rep', ako ih ne možeš protumačiti. Jer:

"Stajalište je da će pitanje svjetlosti, koja je došla kroz Duh proroštva (spise Ellen White), biti prihvaćeno, kao što vjerujemo da je Duh proroštva jedini nepogrešivi tumač biblijskih principa, odkako Krist kroz ovo posredovanje daje pravo značenje svojim riječima. (G.A. Irwin, Mark of the Beast, 1911. god.)

Zato svakome kome pokušavaš pomoći da se spasi moraš navesti temeljni uvjet: krsti se u ime Ellen White!

Kako te nije sramota da lazes,videli smo da si pljuvac visokog kova ali se daj bar malo upristoji da se ne snizava nivo diskusije ?

Boli te istina? Boli te ono što je zabilježeno na jednom sudu i na jednom suđenju u Americi - "Trial of Elder I. Dammon"? Bole te 'gole' činjenice koje se vide iz zapisnika sa tog suđenja?

Žena koja je ležala na podu i saopštavala vizije [Ellen White], nazivana je od starejšine Dammona i drugih, 'Kopija Hrista'

G-đica Baker i jedan čovjek su otišli u spavaću sobu - potom sam čuo da glas u sobi viče 'Oh!' Vrata su se otvorila - pogledao sam u sobu - ona je ležala na krevetu i držala ga. Izašli su iz spavaće sobe grleći se, ona je skakala i gurala noge između njegovih.

G-đica Baker je otišla u spavaću sobu sa čovjekom koga su nazivali starešina White [James White] - vidio sam ga kako joj pomaže da se popne na krevet - svjetlo se ugasilo i vrata su se zatvorila.

Nije ti lako, znam. Evo, probat ću prispodobiti i stavit se 'u tvoju kožu'. Zaista bih se užasno osjećao kad bi meni bio predočen neoboriv dokaz (kao ovo gore o pionirima ASD) da apostoli, uoči Pedesetnice u sobi Posljednje večere, nisu bili okupljeni u molitvi iščekujući Duha Svetog, nego da su tu noć proveli sa ženskima u orgijanju!?!? Zaista strašno. Grozota.

Nemoj toliko tragicno dozivljavati kataklizmu tvojih "dokaza"imas si ti brale iskustva sa drugih foruma,nadam se da se secas kako si tada prolazio u razgovoru sa nekih subotara izmedju kojih sam bio i ja...samo za razliku od tebe ja si drzim isti nick... :D

Dakle, jesi subotar. Jesi se krstio u ime Ellen White.

To sa ljubljenjem ruke je vasa ideologija.
Biblija i samo Biblija.
Sve se proverava Biblijom.
O Ovi i Jelena.
Sve sto je dobro zadrzati sto nije odbaciti.

Problrm je da vi skoro. nemate ni JEDNO jedino ucenje koje mozete da potvrdite Biblijom.
Skoro ni jedno.

Kako će sve do svršetka vijeka ljudi imati priliku za spasenje UKOLIKO prihvate Božji poziv, kad je tvoja boginja EGW (u koju si se krstio) vidjela i obznanila da je 22.10.1844. Isus prestao posredovati za grešnike, Bog ih sve odbacio i da je tada završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnike? Vidi:

Toooooo sam ti bre rekao,i pojasnio - u to je vreme isto kao i pre toga i do dana danasnjeg postoji pokvareni svet koji Bog odbacuje...!
To su ljudi koji po Hristovim recima hule na Duha Svetoga stoga su izgubili spasenje i to se nazalost jasno vidi u njihovim zivotima !!!
Koji deo od ovog ne kontas ?

Dakle sve ovo do sada si okaci macki o rep,idemo dalje:

Još jedan dokaz da bogohulnicu (u koju si se krstio) priznaješ 'Boginjom'. Jer, samo Bog zna hoće li i kada će se netko pokajati u svome život, a evo ti tvrdiš da je to znala i Ellen White.
Hajde da vidimo na sta mislis:
Koje bogohulje!? Pa ti ovdje tvrdiš da je hula na Duha Svetog odbiti pristupiti sekti tvoje proročice, jer tvoji 'orgijaši' naučavaše ovako:
Molim te citiraj me gde sam ja to rekao ili priznaj da si pljuvacka lazovcina !!!
spašenici = pripadnici stada adventnog narod
Jel imas bre ti pojma ko je taj adventni narod,sta je tebi ?
Apostoli su u tom smislu bili adventisti ili drugim recima - cekaoci drugog Hristovog dolaska.
To je vrhunsko ocekivanje hriscanstva stoga ko u tome ne veruje nista od spasenja jer nam spasenje donosi upravo Hristos kada bude dosao !!!
...ili drugim rec ima,i ove su tralalaske okaci macki o rep.
Idemo dalje:
pokvareni svijet = svi ostali
Tako je bato,to je nesporna Biblijska realnost da postoje dve grupe ljudi - oni koji ce biti spaseni,dakle ocekioci Hristovog dokaska sto ce reci ljudi koji drze Bozje zapovesti verom u Hrista i svi ostali !
Dalje:
Postavi ti stotinu ovih žutih što se keze, oni su ti 'nula argumenata'.
Sta je bato, toliko bilo od argumentacije ?
Izgubio si kondiciju,hajde saberi se i daj malo vise od sebe,pamtim te kao agilnijeg papinog borca,sta je sad ovo...!?? :mrgreen:

Toooooo sam ti bre rekao,i pojasnio - u to je vreme isto kao i pre toga i do dana danasnjeg postoji pokvareni svet koji Bog odbacuje...!

Ali mu Bog ne oduzima mogućnost pokajanja sve do kraja čovjekova života. Nije li se jedan od razbojnika na križu, 7 sekundi prije smrti, pokajao i od Isusa bio spašen? Ali je bogohulje ono što su naučavali tvoji bogohulnici (citirao sam) da je zauvijek 22.10.1844. završilo vrijeme za pokajanje i spasenje grešnika. Sljedbeniče bogohulnika, tako su ti vjerovali i naučavali. Sve do 1851.

Apostoli su u tom smislu bili adventisti ili drugim recima - cekaoci drugog Hristovog dolaska.

Ali nisu orgijali u noći uoči silaska Duha Svetog, Dana Pedesetnice, kao što su orgijali pioniri ASD pa ti se sekta zače i rodi u orgijama i orgijalištima.

Ali mu Bog ne oduzima mogućnost pokajanja sve do kraja čovjekova života.
Ne postoji mogucnost za pokajanja kad covek huli na Duha Svetoga,zar ne citas sta nam je Hristos rekao ?
Dao sam ti jasnog citata koji nam veoma precizno pravi razliku izmedju tog stanja gresnika i svih ostalih stanja kada ljudi realno imaju mogucnost za pokajanje.
Jos jednom - hula na Svetog Duha se ne oprasta kaze Isus Hristos stoga smo mi duzni da to prihvatimo !
Nije li se jedan od razbojnika na križu, 7 sekundi prije smrti, pokajao i od Isusa bio spašen? Ali je bogohulje ono što su naučavali tvoji bogohulnici (citirao sam) da je zauvijek 22.10.1844. završilo vrijeme za pokajanje i spasenje grešnika. Sljedbeniče bogohulnika, tako su ti vjerovali i naučavali. Sve do 1851.
Ocito je da je taj razbojnik bio gresan u ocima vlasti koje su ga osudili ali to ne znaci da je ucinio HULU NA SVETOG DUHA !!!
Ali nisu orgijali u noći uoči silaska Duha Svetog, Dana Pedesetnice, kao što su orgijali pioniri ASD pa ti se sekta zače i rodi u orgijama i orgijalištima.
...jeli papisto,a da nas ispsujes posteno i da se konacno smiris pa da pricamo ko ljudi drzeci se predmetne tematike ? :kafa:
Nadam se da ti jasno da se ja,za razliku od tebe, drzim kodeksa pristojnog ponasanja jer bi u suprotnom imao puuuuuuuuuuuuuuuno toga izneti o orgijama u razno raznim formatima ( pedofilskom,homoseksualnom i t.d ) koji su nazalost postali zastitni znak vasih duhovnih vodja ali realno,u bukvalnom smislu a ne u simbolicko-pljuvackom kojeg ti koristis.

Poslednja izmena:
Ne postoji mogucnost za pokajanja kad covek huli na Duha Svetoga,zar ne citas sta nam je Hristos rekao ?

Tako dakle. Ne biti u stadu orgijaša (pioniri ASD) za 'proročicu' i pionire, a vidim i za tebe, je hula na Duha Svetog!?

...jeli papisto,a da nas ispsujes posteno i da se konacno smiris ? :kafa:

Neću nikoga psovati, ali me u iznošenju istine, kako ti je sekta začeta i rođena u orgijama, nećeš zaustaviti. Teško bih pred Bogom griješio kad bih o istini zašutio.

Tako dakle. Ne biti u stadu orgijaša (pioniri ASD) za 'proročicu' i pionire, a vidim i za tebe, je hula na Duha Svetog!?
Svako ko odbacuje Bozje zapovesti i Boga kao Stvoritelja tendenciozno odbacujuci delovanje Duha Svetoga jeste hula na Svetog Duha bez razlike od koga si ovo cuo ili procitao.
Neću nikoga psovati,
Korektno...
ali me u iznošenju istine, kako ti je sekta začeta i rođena u orgijama, nećeš zaustaviti.
Teško bih pred Bogom griješio kad bih o istini zašutio.
Iznesi dokaze ili priznaj da lazes.

Ako i je to jevandjelje u skladu sa Pismom u redu,hajdemo ga pogledati ali ako se tamo navodi poziv da se klanjate kipovima i sluzite mrtvacima onda znaj da je to sotonska tvorevina koju vernici kategoricki trebaju odbaciti...
...sto ce reci da to ne vazi za tebe... :D
Ne piše ništa od navedenog za tvoju informaciju.

Paganski svet je veoma cesto ratovao izmedju sebe stoga nista novo pod suncem... :kafa:
Sram te bilo.

Svako ko odbacuje Bozje zapovesti i Boga kao Stvoritelja tendenciozno odbacujuci delovanje Duha Svetoga jeste hula na Svetog Duha bez razlike od koga si ovo cuo ili procitao.

I hoćeš reći - onda nema spasenja. OK. Ali, tvoji pioniri su tvrdili da spasenja nema za one koji nisu u njihovom stadu, a ti manijakalno braniš naučavanje svojih pionira (EGW&Co), što onda znači da je nepripadanje Jeleninom toru = hula na Duha Svetog. Prosto k'o pasulj.

Iznesi dokaze ili priznaj da lazes.

Da su orgijali? Iznio sam, orgijali su, čitaj. Priznam, ja nisam osobno svjedočio.

P.S. Je li tebi žao što nisi bio na tim 'utemeljiteljskim seansama'?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back