Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.217
Slučajno znam.А, лепо, знаш процес. То сам хтео да прочитам![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slučajno znam.А, лепо, знаш процес. То сам хтео да прочитам![]()
Znači slažemo se da Milošević nije bio Velikosrbin koji je pokušao stvoriti veliku Srbiju sa sve 1/3 avonojevske Hrvatske kao što laže i izmišlja @MOST6Милошевић и клика која га је извела на трон, били су жељни власти.
Нису били спремни за демократске промене.
Е, сад, као одлично средство за власт, видели су подгревање и манипулисање национализмом.
Освајање апсолутне власти у СФРЈ или Крњој Југославији није било могуће остварити на таласу македонског национализма, јер су Македонци мали народ.
Логично је да то могу да ураде само са национализмом највећег народа у СФРЈ, тј. Србима.
Pitam jer je u nas polako trend da se sve više Srba osjeća političkim Hrvatom.Otprilike kao i Hrvati pravoslavci u Srbiji..ili Hrvati sa Srpskim pasosem.![]()
Ne, to mu je bio samo backup plan. Izvorni plan od kojeg je odustao još 91 mu je bio stvoriti srbima dominiranu centraliziranu komunističku diktaturu.Znači slažemo se da Milošević nije bio Velikosrbin koji je pokušao stvoriti veliku Srbiju sa sve 1/3 avonojevske Hrvatske kao što laže i izmišlja @MOST6
Vratio sam se po savetu patrijarha Pavla u glavni Hrvatske.Vi ste Srbin porijeklom iz Krajine?
Imate saznanja iz prve ruke o mogucnosti povratka?
Imate li podatke o vracanju stanarskih prava Srbima u Hrvatskoj u poredjenju sa istima Turcima u Republici Srpskoj?
Ako nemate...sram da Vas bude za ovakve izjave!
Bojim se da sam dovoljno stara da me oslovljavate sa Vi...ako Vas do sada niko nije naucio da se tako obracate nepoznatima...a cinjenice koje spominjete mozete slobodno postaviti na bilo kojoj temi o polozaju Srba u SRH/HR 1990/1991.Možeš ti lagati do mile volje, ali činjenice te demantiraju.
A čija vam je metla zapela u dupetu milostiva?Bojim se da sam dovoljno stara da me oslovljavate sa Vi...ako Vas do sada niko nije naucio da se tako obracate nepoznatima...
Da, država je svima obnavljala srušene kuće, pod uslovom da imaš prebivalište u njoj. A za posao kako je držovotvornom narodu tako je i manjinama. Uvek postoji opcija rada na sezoni.Какве су препреке за врађање?
Да ли је држава обнављала срушене куће? Каква је могућност запослења? И, уопште, пословања? Каква је инфраструктура?
Колико људи се враћа и која је то структура? Шта држава нуди повратницима?
Nisam iznenadjena Vasom porukom.A čija vam je metla zapela u dupetu milostiva?
Srbija do qrcaSrbija do Tokija
ne znam sećaš li se tih grafita po Srbiji nastalih pod uticajem Šešeljoida?
Ko im brani da srbuju u četiri zida. Isto kao i Hrvatima u Srbiji. Ko je činio zločine - na sud. Takve ne treba žaliti.Dva su preduvjeta, da nisu okrvavili ruke i da ne srbuju. Zato se kuhar i ne vraća.
Moжемо се сложити да су Милошевићу Срби добро послужили да јаше на власти озбиљан број година.Znači slažemo se da Milošević nije bio Velikosrbin koji je pokušao stvoriti veliku Srbiju sa sve 1/3 avonojevske Hrvatske kao što laže i izmišlja @MOST6
Seljaku je osim krova potreban i stocni fond, koji je zavrsio u rukama hrvatskih komsija ili u privatnim mesnicama, a ponekad i neki stroj za obradu zemlje, koji su zavrsili u istim rukama...itd., i td.Da, država je svima obnavljala srušene kuće, pod uslovom da imaš prebivalište u njoj. A za posao kako je držovotvornom narodu tako je i manjinama. Uvek postoji opcija rada na sezoni.
Pitam jer je u nas polako trend da se sve više Srba osjeća političkim Hrvatom.
Ovaj je jedan od poznatijih
Pogledajte prilog 1765768
Barem to nije problem, apliciraš za neki od EU fondova, dobiješ stoke koliko hoćeš, pustiš je da luta, dižeš poticaje i hladiš jaja. Zato ni Slavonija ne može prehraniti Hrvatsku, nikome se ne da raditi dok su novci lako dostupni.Seljaku je osim krova potreban i stocni fond, koji je zavrsio u rukama hrvatskih komsija ili u privatnim mesnicama, a ponekad i neki stroj za obradu zemlje, koji su zavrsili u istim rukama...itd., i td.
Zanima me zasto bogata Slavonija ne moze da prehrani slobodnu i samostalnu Hrvatsku?
To znači da politički djeluješ u društvu koje te okružuje a ne u društvu iz kojeg si potekao.Ne razumijem, sta znaci " biti politicki Hrvat..Srbin...Musliman...Bosnjak"?
Diskutirali smo sasvim dovoljno puta da možemo bez problema na ti.Bojim se da sam dovoljno stara da me oslovljavate sa Vi...ako Vas do sada niko nije naucio da se tako obracate nepoznatima...a cinjenice koje spominjete mozete slobodno postaviti na bilo kojoj temi o polozaju Srba u SRH/HR 1990/1991.
Međunarodna zajednica je itekako pomagala i pomaže povratnike. Država isto tako. Slavonija je u krizi zbog loše ekonomske politike hrvatskih vlada (podsticanje uvoza umesto domaće proizvodnje, zapravo je postojala domaća proizvodnja ali je otkup bio loše organizovan i po otkupnim cenama nepovoljnim za proizvođače). HDZ i dobra ekonomska politika ne idu ruku pod ruku.Seljaku je osim krova potreban i stocni fond, koji je zavrsio u rukama hrvatskih komsija ili u privatnim mesnicama, a ponekad i neki stroj za obradu zemlje, koji su zavrsili u istim rukama...itd., i td.
Zanima me zasto bogata Slavonija ne moze da prehrani slobodnu i samostalnu Hrvatsku?
Evo čovjek objašnjava.....ljevičarima i Srbima u Hr.Ne razumijem, sta znaci " biti politicki Hrvat..Srbin...Musliman...Bosnjak"?
Kazete " medjunarodna zajednica" pomaze povratnike. Imate li podatke o konkretnim projektima?Međunarodna zajednica je itekako pomagala i pomaže povratnike. Država isto tako. Slavonija je u krizi zbog loše ekonomske politike hrvatskih vlada (podsticanje uvoza umesto domaće proizvodnje, zapravo je postojala domaća proizvodnja ali je otkup bio loše organizovan i po otkupnim cenama nepovoljnim za proizvođače). HDZ i dobra ekonomska politika ne idu ruku pod ruku.
Generalizacije...uopcavanja...dobro ste savladali lekcije nekih ovoforumskih dirigenata.Diskutirali smo sasvim dovoljno puta da možemo bez problema na ti.
Srbima su općenito nezgodni i neugodni svi položaji u kojima ne plivaju na površimi kao ulje na vodi. Ništa novo.![]()
https://commission.europa.eu/funding-tenders/find-funding/eu-funding-programmes_hrKazete " medjunarodna zajednica" pomaze povratnike. Imate li podatke o konkretnim projektima?