Tko ti kaže da nisam. Jesam jesamPa šta što je bila.Što nisi hrvatovo po Drnišu 91-95?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko ti kaže da nisam. Jesam jesamPa šta što je bila.Što nisi hrvatovo po Drnišu 91-95?![]()
Буквално само потврђујеш опште правило, односно немогућност апстракције мисли.Ocekivala bih od nekoga ko tako dugo djeluje na ovom podforumu da barata sa podacima i cinjenicama kada tvrdi da svi Krajisnici imaju HR pasose!
Ja znam barem trojicu koji su ih se odrekli zbog sebe i potomaka, da ne govorim o onima koji ih nikada nisu niti zatrazili .
Ruzno je citati ovakve poruke.
Апсолутно.Iracionalan komentar. Događaji iz 1940-ih nisu se nikako mogli ponoviti 1990-ih sve i da je bilo onih koji bi to htjeli. Dva različita vremena, dvije različite situacije i različite želje i mogućnosti.
Jedino ako si bio nevidljiv.Tko ti kaže da nisam. Jesam jesam![]()
Da, da. Vidjeli smo kako ne mogu.Iracionalan komentar. Događaji iz 1940-ih nisu se nikako mogli ponoviti 1990-ih sve i da je bilo onih koji bi to htjeli. Dva različita vremena, dvije različite situacije i različite želje i mogućnosti.
Za one koji gledaju a ne videJedino ako si bio nevidljiv.![]()
Vidio si Jasenovac u radu 1990-ih? Tuđman je slao Srbe u konc logore gdje su novoustaše ubijale po 1000 Srba u minuti? Uvedeni su rasni zakoni? Pričaj mi o tome!Da, da. Vidjeli smo kako ne mogu.
Hoćeš reć da si bio snajperista?Za one koji gledaju a ne vide![]()
Nije to manje poznata činjenica.Мање позната чињеница:
Током рата у Хрватској 1991-95, више је погинуло Хрвата него Срба.
Bukvalno pisete generalizacije.Буквално само потврђујеш опште правило, односно немогућност апстракције мисли.
Ето ти знаш тројицу који немају путовнице, док ја не познајем НИЈЕДНОГ који путовницу нема.
И сваки такав је ПУТОВНИЦУ није извадио и себи и унуцима.
141 brigada?Izvidnica.
![]()
Vlast u Beogradu na čelu sa Miloševićem nikad nije ni u peti imala projekat velike Srbije, a kamoli da ga pokuša realizovati. To su vaše ustaške fantazije. O velikoj Srbiji je pričao samo ludi Šešelj koji je bio opozicionar. Milošević komuunjara i Crnogorac-Jugosloven i njegova ženetina komunistkinja Jugoslovenka pravili veliku Srbiju do Karlovca, dobar vic.Čist projekt Beograda koji je iskoristio bojazan hrvatskih Srba da ih nahuška protiv susjeda Hrvata. Propaganda je uspjela, a kada je projekt Velike Srbije propao, Milošević ih je samo otresao kao prašinu s ramena.
Jel bilo kod Drniša većih okršaja u oluji,ili je prošlo glatko?Izvidnica.
![]()
И ја говорим из сопственог искуства.Ja govorim iz vlastitog iskustva.
Kod Drniša sam bio 91-92, na Crnom vrhu, ne znam kako je bilo u Oluji.Jel bilo kod Drniša većih okršaja u oluji,ili je prošlo glatko?
Lijepo.И ја говорим из сопственог искуства.
Ево Тренутно гледам у троје људи око себе који су себи и/или сопственој деци извадили хрватске пасоше.
Jesu li to Krajišnici ili nisu?И ја говорим из сопственог искуства.
Ево Тренутно гледам у троје људи око себе који су себи и/или сопственој деци извадили хрватске пасоше.
А што бих ти се "исприкао"?Lijepo.
Ocekujem od Vas ispriku i ispravak navoda o tome da svi Krajisnici posjeduju HR pasose.
Ne posjeduju samo oni koji se ne usude otići podignuti ihLijepo.
Ocekujem od Vas ispriku i ispravak navoda o tome da svi Krajisnici posjeduju HR pasose.
Molim te pitaj ih kako se deklariraju...kao Hrvati pravoslavci ili kao Srbi sa Hr.putovnicom?И ја говорим из сопственог искуства.
Ево Тренутно .....гледам у троје људи око себе који су себи и/или сопственој деци извадили хрватске пасоше.
Од три особе, једна је директна избеглица из Книна.Molim te pitaj ih kako se deklariraju...kao Hrvati pravoslavci ili kao Srbi sa Hr.putovnicom?
Tu bajku mozete prodati nezainteresiranim Srbima...prije nego sto smo culi za Milosevica, ostajali smo bez posla, zadrzavani smo na policijskim punktovima na ulasku u vecinski srpska naselja po Krajini, gledali smo sjednice hrvatskog Sabora sa uvredama na racun nasih izabranih predstavnika...o napadima da ne govorim..Čist projekt Beograda koji je iskoristio bojazan hrvatskih Srba da ih nahuška protiv susjeda Hrvata. Propaganda je uspjela, a kada je projekt Velike Srbije propao, Milošević ih je samo otresao kao prašinu s ramena.
Da,vi ste najebali poslije na prevoju Derale,kad su vam vukovi s Drine probili liniju?Kod Drniša sam bio 91-92, na Crnom vrhu, ne znam kako je bilo u Oluji.