Opet lažeš. Ne možeš ništa napisati bez da masno ne slažeš.
I Tuđman i Špegelj su se borili kao partizani protiv ustaša u Drugom svjetskom ratu.
Али су касније загазили у усташке воде. Факт, чињеница, како хоћеш.
Треба ли доказивати аксиом?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet lažeš. Ne možeš ništa napisati bez da masno ne slažeš.
I Tuđman i Špegelj su se borili kao partizani protiv ustaša u Drugom svjetskom ratu.
A da nisu iz ustaša prešli u partizane krajem rata kao i većina tzv. hrvatskih partizana. Ustaše i hrvatski partizani su pišali u istu tikvu. I jednima i drugima je cilj no1 bio očistiti Hrvatsku od Srba.Opet lažeš. Ne možeš ništa napisati bez da masno ne slažeš.
Meni je sporan jedino taj dio koji se odnosi na Židove. Ne razumijem što mu je to trebalo. Valjda se radilo o nekakvom koketiranju s ekstremnom desnicom iz dijaspore. Ovaj drugi dio je donekle i razumljiv u kontekstu visokih međuetničkih tenzija i ratnog stanja, iako razuman i mudar političar sebi ne bi smio dozvoliti takve izjave u javnosti. Političar smije mislit štogod hoće, ali ne smije nikada reći sve što misli. To je u osnovama političkog bontona, ali i dobre diplomacije.Pomenuta Tuđmanova izjava je rasističko-antisrpska i rasističko-antižidovska. Nemoj se praviti blesaviji nego što jesi.
Али су касније загазили у усташке воде. Факт, чињеница, како хоћеш.
Pišeš logičke besmislice. Ako su međusobno surađivali, zašto su se međusobno ubijali i jedni drugima kvarili ratne planove? Počeo si halucinirati.A da nisu iz ustaša prešli u partizane krajem rata kao i većina tzv. hrvatskih partizana. Ustaše i hrvatski partizani su pišali u istu tikvu. I jednima i drugima je cilj no1 bio očistiti Hrvatsku od Srba.
Nikad čuo. Dokaži!Али су касније загазили у усташке воде. Факт, чињеница, како хоћеш.
Jeste laž. To tvrdim i dalje.Напиши је ти ако сматраш потребним. Тврдио си да је то, та реченица, лаж и сада када сам ти под нос поднео доказ онда измишљаш и постираш неке небулозе не би ли замаглио твој потпуни дебакл.
Нема натраг. Прво признај пораз па идемо даље.
Svi su ustaše koji su bili i jesu za neovisnu Hrvatsku, tako je?
Nikad čuo. Dokaži!
Kakav točno plan i program?А како би ти назвао људе који су пали под усташки утицај и прихватили њихов план и програм?
Jeste laž. To tvrdim i dalje.
А како би ти назвао људе који су пали под усташки утицај и прихватили њихов план и програм?
A tebi se vidi da ne posjeduješ elementarnu logiku. Argumentacija se ne dokazuje "argumentumom" - "To je jasno samo po sebi i ne treba dokazivati".Види се да си недошколован. Аксиом се не доказује.
Kakav točno plan i program?![]()
Ja ne tvrdim da je Zemlja ravna ploča. Samo tvrdim da ti perfidno i maliciozno lažeš.Тврди и даље да је Земља равна плоча. Није то мој проблем.
A gdje su to Špegelj i Tuđman pali pod ustaški utjecaj? I prihvatili ustaški program? Mislim, što očekivati, ako studentima viču da su ustaše, a studenti viču SNS-ovci isto da su ustaše. Bilo je 15 000 ustaških dragovoljaca, većina ih nije vidjela kraj Drugoga svjetskoga rata, ostalo pobilo poslije Bleiburga, a vi ljudi samo o ustašama.
Ali dobar izgovor.Iracionalan komentar. Događaji iz 1940-ih nisu se nikako mogli ponoviti 1990-ih sve i da je bilo onih koji bi to htjeli. Dva različita vremena, dvije različite situacije i različite želje i mogućnosti.
Misliš ono:Иди на било који изворни усташки сајт па ћеш га лако наћи.
Поготово оно "Псима и Србима забрањен улаз!"
Ja ne tvrdim da je Zemlja ravna ploča. Samo tvrdim da ti perfidno i maliciozno lažeš.![]()
Naravno. Izjava je na YT i svatko se može uvjeriti kolika si lažovčina.Ако лажем - паре ти не тражим.
Нека публика процени.
Ali dobar izgovor.
Normalno da su Srbi iz Krajine etnički počistili sve Hrvate, jer bi im se inače desio Jasenovac!
Nikad ne podcjenjuj ljudski glupost.
Ta njegova rasistička izjava je opšte poznata, ali se @piciginx @Ride the lightning @MOST6 i @Istina je prave da nisu čuli za nju.
Pa da, mogli su Hrvati reći "ne želimo rat, neka ovo sve bude Velika Srbija".Napiši čitavu rečenicu, umjesto što kurvinjski vadiš iz konteksta.![]()
Martic kada je protjerao sve Hrvate iz Krajine i nije prihvatio autonomiju slicnu onoj koju ima RS u Bosni. Mislim da Milosevic nema nikave veze sa protjerivanjem Hrvata i tim politickim odlukama
Krajišnik,a žena mi je iz Republike Srpske.Em si Krajisnik, em si Bosanac?![]()
![]()
![]()
![]()