Ko izdade Krajinu?

Bihać nije bio glavni grad Hrvatske?
U Bihaću su se neko vrijeme održavale sjednice Hrvatskog sabora. Onda su došli Turci i pomeli Hrvate iz grada. Šubići su ranije držali Tropolje (Livno, Tomislavgrad i Glamoč), a još ranije su na teritoriju današnje BiH djelovale hrvatske županije Livno, Pliva, Pset i djelomično Imota.

Bili u četnicima do '44 kad su vidjeli da partizani pobjeđuju samo stavili petokraku na kapu
Nemi su prešli u partizane, a neki nisu. Nekoliko hiljada četnika je Đujić odveo iz Dalmacije u Decembru 1944. i velika većina njih je završila u Americi, Britaniji, Kanadi i Australiji. Oni četnici koji su ostali a bilo im je prekasno da pređu u partizane ili to nisu nikad ni želili su se krili po šumama, planinama i kod jataka u narednih nekoliko godina sve dok jugokomunistička vlast nije proglasila amnestiju za njih.

kad je bosna bila hrvatska ?
fantaymozgarije

stupidarije
do 1918 niste bili spomenuti ige na MAPI SVETA
i tada ste prihvatili tu glupost regenta karadjordjevica udarajuci se nogom u dupe kako ne bi bili pod italijom jer je prdeknula austrougarska

u toj njihovoj koloniji u sklopu austrougarske imperije kolonijalisticke porobljivacke, srbi su imali srpsku autonomiju
NE HRVATSKU

stupidarije

VELIAKSKUPSTINA 1918 ,odluka prisjedinjenje MATICI SRBIJI
Jbt, što voliš lagat. :roll: Nije te sramota? :think:

Koliko je bila jaka srpska propaganda najbolje ilustrira operacija Labrador, KOS i UDBA miniraju u Zagrebu židovsko groblje samo da bi mogli reći kako svijetu tako i hrvatskim srbima - evo opet ustaša.
Problem je što u Beogradu to niko ne pominje. Narod je neobavešten. Isto kao što je za reketiranje Banskih dvora u Zagrebu tj. pokušaj ubistva predsednika Hrvatske Franje Tuđmana širena priča da je to hrvatska nameštaljka, a nije bila.

zamolio bih hrvate i ostale naiconalnosti koje nisu srpske da se uzdrze od teme jer oni nisu izdali krajinu niti su to mogli uciniti

moderacija bi morala da obrati paznju na njihvoe spamove kojima po ko zna koji put svaku pa i ovu temu UPROPASTE !

imaju more tema ne zna im se broj o tim njihovom koejstarijama...

ovde je tema KO JE IZDAO KRAJINU

dakle, tema za srbe.

neka se ne mesaju jer nas njihovo misljenje ni najmanje u ovoj temi ne interesuje. sve sto cine je spamovanje temakoje im se ocito dopusta...
Molim pozornost! Moram nešto skinuti s duše. Eto... moram priznati svima, urbi et orbi... da sam... da sam izdao "Krajinu"... :sad2: :rida:

Je l mogu sad ostat na temi? :mrgreen:

Ostavio civile i vojnike i zbriso medu prvima...promjenuo ime kao onaj psihopata R.Karadžić u Dabo i pokusao zivjeti u Hr...ali puno seruckao po društvenim mrezama protiv Oluje i Hr pa se odao...prepoznali ga....šaka jada a ne junak kakav se predstavljao u videu.

Screenshot_20250804_173348_Facebook.jpg

Sad može zapalit kod Vučića ako uspje preći granicu haha

Године 1995. није могао много,

али је могао много 1990-1991.

међутим, када је могао, није хтео, јер се осећао премоћно,

и увек је тако радио. Осећао се недодирљиво, а затим, кад буде сатеран уза зид, онда све може и на све пристаје или пусти да ствари иду својим током, док се он прави мртав.

Штета што је водио Србију, а не неку од нама непријатељских земаља.

Milosevic je debil,ali su Karadzic,Mladic,Martic i ostali daleko vece budale od njega.

Ne znam na sta tacno mislis da je mogao 91 ali dobro..

Opet kazem treba ponoviti sto puta da je rat trebalo zavrsiti ranije dakle pre te Oluje i Avgusta 95.

To je jedini nacin bio,ali ne vredi budalama govoriti.

Sta ima toliko komplikovano tu ja stvarno ne znam.
Milosevic je dokazano pokusao da se rat zavrsi ranije,ali nije mogao od PAZI SAD
KARADZICA,MLADICA,MARTICA,VUCICA,SESELJA Cele patriotske garniture koja je svaki dan naklapala i pevala ne moze nam niko nista i koji su odbijali planove,a prihvatanje istih nazivali izdaja.

Hteli su da ratuju do nekog njihovog cilja koji nije bio realan u medjunarodnoj zajednici.

Pa jel ste citali kako se Martic ophodio prema stranim diplomatama i o cemu baljezga?
On pred Oluju govori kako ce da pravi referendum za otcepljenje od HR, pa nije ga Milosevic terao to da govori,sam je suketao u skladu sa onim nabrojanim kvazi patriotama.
Milosevicevo moljenje bosanca da potpisu neki sporazum je toliko pisano o tome...,a ovi ga svaki put prevare.

Sami su se odvojili od Milosevice politike,njega proglasili za izdajnika.....slusaj govor Vucica glina 95 zasto bas to govori,...a onda kada su im teritorije popadale e onda im je opet kriv on kojeg nisu ni slusali.

Poslednja izmena:
Krajinu su izdali Krajisnici. Krajisnici nisu dovoljno voljeli svoju Krajinu nego su se uzdali u stanove na Novom Beogradu. Slicno kao Kosovari sami su za svoju sudbinu krivi. Jer ko je mogao Sredoja da otjera iz Gline i Ogulina, ako on to nije zelio? Jer ako nije do njega zasto nisu te neprijateljske sile otjerale i Milojka sa Glasinca, Pala i Kalinovika? Nisu, jer je Milojko rekao meni ne treba stan na Novom Beogradu, meni su dovoljne gusle i moja suma i moja njiva i sljiva.

Back