Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.849
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Legendarni major Bauk...
Pazi, nije problem u otimanju tuđeg, nego je problem u tome što otimanje tuđeg nije uspjelo, problem je u tajmingu.Učinili biste da ste mogli, ali nije vam bilo dozvoljeno, niti ste se pitali.
U Bihaću su se neko vrijeme održavale sjednice Hrvatskog sabora. Onda su došli Turci i pomeli Hrvate iz grada. Šubići su ranije držali Tropolje (Livno, Tomislavgrad i Glamoč), a još ranije su na teritoriju današnje BiH djelovale hrvatske županije Livno, Pliva, Pset i djelomično Imota.Bihać nije bio glavni grad Hrvatske?
Nemi su prešli u partizane, a neki nisu. Nekoliko hiljada četnika je Đujić odveo iz Dalmacije u Decembru 1944. i velika većina njih je završila u Americi, Britaniji, Kanadi i Australiji. Oni četnici koji su ostali a bilo im je prekasno da pređu u partizane ili to nisu nikad ni želili su se krili po šumama, planinama i kod jataka u narednih nekoliko godina sve dok jugokomunistička vlast nije proglasila amnestiju za njih.Bili u četnicima do '44 kad su vidjeli da partizani pobjeđuju samo stavili petokraku na kapu
Svjestan sam ja da takvi nimalo ne žale zbog rata, ne žale ni zbog žrtava, bilo svojih ili tuđih, nego žale samo zbog poraza jer nisu uspjeli u krađi.Pazi, nije problem u otimanju tuđeg, nego je problem u tome što otimanje tuđeg nije uspjelo, problem je u tajmingu.
Nazalost. Nije nam uspjelo niti 1995.Učinili biste da ste mogli, ali nije vam bilo dozvoljeno, niti ste se pitali.
Nije to jaka propaganda nego glupa propaganda.Koliko je bila jaka srpska propaganda najbolje ilustrira operacija Labrador, KOS i UDBA miniraju u Zagrebu židovsko groblje samo da bi mogli reći kako svijetu tako i hrvatskim srbima - evo opet ustaša.
Jbt, što voliš lagat.kad je bosna bila hrvatska ?
fantaymozgarije
stupidarije
do 1918 niste bili spomenuti ige na MAPI SVETA
i tada ste prihvatili tu glupost regenta karadjordjevica udarajuci se nogom u dupe kako ne bi bili pod italijom jer je prdeknula austrougarska
u toj njihovoj koloniji u sklopu austrougarske imperije kolonijalisticke porobljivacke, srbi su imali srpsku autonomiju
NE HRVATSKU
stupidarije
VELIAKSKUPSTINA 1918 ,odluka prisjedinjenje MATICI SRBIJI
Problem je što u Beogradu to niko ne pominje. Narod je neobavešten. Isto kao što je za reketiranje Banskih dvora u Zagrebu tj. pokušaj ubistva predsednika Hrvatske Franje Tuđmana širena priča da je to hrvatska nameštaljka, a nije bila.Koliko je bila jaka srpska propaganda najbolje ilustrira operacija Labrador, KOS i UDBA miniraju u Zagrebu židovsko groblje samo da bi mogli reći kako svijetu tako i hrvatskim srbima - evo opet ustaša.
Klasika, optužuj drugog za ono što sam činiš.Problem je što u Beogradu to niko ne pominje. Isto kao što je za reketiranje Banskih dvora u Zagrebu tj. pokušaj ubistva predsednika Hrvatske Franje Tuđmana širena priča da je to hrvatska nameštaljka, a nije bila.
Ne znam detalje.Tražili su. Nije im dozvoljeno.![]()
Molim pozornost! Moram nešto skinuti s duše. Eto... moram priznati svima, urbi et orbi... da sam... da sam izdao "Krajinu"...zamolio bih hrvate i ostale naiconalnosti koje nisu srpske da se uzdrze od teme jer oni nisu izdali krajinu niti su to mogli uciniti
moderacija bi morala da obrati paznju na njihvoe spamove kojima po ko zna koji put svaku pa i ovu temu UPROPASTE !
imaju more tema ne zna im se broj o tim njihovom koejstarijama...
ovde je tema KO JE IZDAO KRAJINU
dakle, tema za srbe.
neka se ne mesaju jer nas njihovo misljenje ni najmanje u ovoj temi ne interesuje. sve sto cine je spamovanje temakoje im se ocito dopusta...
Ni ja. Čitao jesam o tome, ali davno pa sam zaboravio detalje. Uglavnom, bilo je zahtjeva, ali Tito je to sve sasjekao.Ne znam detalje.
@kapetanmark I kako to misliš, oni koji nisu srpske nacionalnosti?Molim pozornost! Moram nešto skinuti s duše. Eto... moram priznati svima, urbi et orbi... da sam... da sam izdao "Krajinu"...![]()
Je l mogu sad ostat na temi?![]()
Ostavio civile i vojnike i zbriso medu prvima...promjenuo ime kao onaj psihopata R.Karadžić u Dabo i pokusao zivjeti u Hr...ali puno seruckao po društvenim mrezama protiv Oluje i Hr pa se odao...prepoznali ga....šaka jada a ne junak kakav se predstavljao u videu.Ja sam mislio da je hrabriša obranio Krajinu kad ono
Neće ni taj dugo.
Ostavio civile i vojnike i zbriso medu prvima...promjenuo ime kao onaj psihopata R.Karadžić u Dabo i pokusao zivjeti u Hr...ali puno seruckao po društvenim mrezama protiv Oluje i Hr pa se odao...prepoznali ga....šaka jada a ne junak kakav se predstavljao u videu.
Eto kad se neko ubaci jer možepoenta je bila u ratnohuškačkom nacionalizmu, a mi tek izašli iz SFRJ i jedva dočekali da budemo veliki Srbi
ne shvatajući da će to za sobom povući gubitak i onoga što smo imali
![]()
210 cm i višiA sta tacno znaci biti "veliki Srbin"?
Године 1995. није могао много,
али је могао много 1990-1991.
међутим, када је могао, није хтео, јер се осећао премоћно,
и увек је тако радио. Осећао се недодирљиво, а затим, кад буде сатеран уза зид, онда све може и на све пристаје или пусти да ствари иду својим током, док се он прави мртав.
Штета што је водио Србију, а не неку од нама непријатељских земаља.