- Poruka
- 3.568
kojote:Imam veeliku ( pa'i sad: ) nagonsku potrebu :-) da te...
cmoknem
i do tebe skoknem
kad i kako?
tad i etotako! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojote:Imam veeliku ( pa'i sad: ) nagonsku potrebu :-) da te...
cmoknem
i do tebe skoknem
kad i kako?
tad i etotako! :wink:
kojote:![]()
:razz:
LePiaf:Ko si ti i shta si uradio sa pravim NaraYanom?
Izi, izovaras neke projekcije svog mozga, koje bas i nisu u skladu sa realnoscu. ;-)etotako:pa kako gde?
![]()
ovde na forumu LjiS, sve su neke super sexy iskusne i napaljene... ne mogu ni same sebi da odole![]()
Pera_Zdera:Izi, izovaras neke projekcije svog mozga, koje bas i nisu u skladu sa realnoscu. ;-)
Pa i ti si na LjiSu zar ne?![]()
ali vratićeš se da plešemo... jel da?NaraYan:hahahahaha
Uh, dobro je, ponovo sam se preuzeo od raznih teloumoposednika!
![]()
Procitaj moj odgovor na "lizanju" pa ces videti da nije bas tako.Hellen:Не знам где Пера среће све те рибе са ''претераном жељом''?!
Кажу да је код мушкараца та потреба-нагон (како ко хоће) најизраженија око 16-17. године...а код жена тек после 30.!
Можда одатле несклад и неразумевање?
Tvoj odgovor je bio upucen na nekog Peru...etotako:![]()
Pera se naljutio... :?
nešto me ljudi slabo kontaju... ovo nije bilo na tvoj račun, nego onih "iskusnih" koji dominiraju forumom
Hellen:Не знам где Пера среће све те рибе са ''претераном жељом''?!
Кажу да је код мушкараца та потреба-нагон (како ко хоће) најизраженија око 16-17. године...а код жена тек после 30.!
Можда одатле несклад и неразумевање?
Gazdarica:Iluzionisto, mogu da se kladim da ti i sam vrlo dobro znas odgovore na pitanja koja si postavio u uvodnom postu...
Gazdarica:*Svadje, prepucavanja, lupetanja, ostavite za neko drugo mjesto!!!
peach:poenta je u onome sto je supertajni konstatovao jos na prvoj strani...(mrzi me sad da trazim da citiram)...procitah vecinu odgovora i zaprepastih se:ljudi,vi stvarno mislite ono sto ste napisali ili se zayebavate???? mislim,recimo na onu pseudo-frojdovsku teoriju NaraYan-a o vishku visuljku koji treba da se koristi dok vam ga nisu odsekli i one konstatacije o zenskoj urodjenoj,kako rece neznamko "sposobnosti za seksom"...ma,hajte molim vas!!!!
prosto,muskarci vise pricaju o tome jer nije isto kad on kaze:
-prvo sam Maju prevari s Tijanom,a posle sam cak smogao da kresnem i Sanju isto vece!
reakcija njegovog drustva je:toooo,lave!
medjutim,da cica kaze svojim kokos-drugaricama:
-bride mi sisitji kad ga vidim,ne smem da sednem-ostavicu fleku...nisam se sexala 3 meseca,stvarno me svrbi!
naravno da bi je drugarice zgrozeno pogledale!
a u oba texta vrlo malo iskrenost! tako da...
(izvinjavam se ako sam konfuzna...ali,malo sam indisponirana jer ne mogu da koristim smajlije,niti da odgovaram na PP-ove...sto bi reko moj sugradjanin:Yebo novu krstu!!!!)
E tacno tako!SINDI:nije pravo pitanje ko ima jaci nagon...
nego na koji nacin ga zadovoljava...
muskarci jasno mogu da uzivaju samo u sexu..i da im bude super...
zene...eh, zene..su malo komplikovanije...
hocu da kazem, nikad mi nagon nije toliko jak da bih pozar gasila sa prvom casom vode na koju naletim...sto je muskarcima sasvim obicna stvar...
nije pitanje morala...vec iskustva...takav sex nikad ne zadovolji cak ni moj nagon , a kamoli moje druge potrebe...zasto onda da se smaram?![]()