S
Shag Ivory
Gost
Ta mani disanje sada...Incognito:Dobro, polako dame, polako... Ima mene dovoljno za sve
Evo, prvo da disem: dish, dish, dish![]()

Ma.. ti si vec bio u sendvicu jednom, ha? 8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta mani disanje sada...Incognito:Dobro, polako dame, polako... Ima mene dovoljno za sve
Evo, prvo da disem: dish, dish, dish![]()
JOVANA77:ma ne nabacujem ti se....ali bih ipak volela da mi neko musko dise za vratom (pa makar to bio ti) pre nego da to radi jagodica
:wink:
Ej imam vise postova od tebeShag Ivory:Mala, cekaj na red...snaja88:Hocu ja da budem u sendvicu....0077:Gazdarica u sendviču,između tebe i mene...zanimljivo8)
![]()
![]()
![]()
![]()
jagodica:JOVANA77:ma ne nabacujem ti se....ali bih ipak volela da mi neko musko dise za vratom (pa makar to bio ti) pre nego da to radi jagodica
shto joko bicu nezhna...a malo i energichna
volish tako???
zavodljiva1976:bundeva:ne zelis to da cujes![]()
:shock: A cime sam ja zasluzila da mi to kazes,a ona nije![]()
![]()
:?
Incognito:Au, au... Je l' to znaci da ja ne moram da dish, dish, dishem?
Spasile ste me 'muke' nevidjene![]()
Jeste tako je!bundeva:ma ti si bila 'privilegovana'...eto,chokolada, ustvari, zeli to da cuje,a ja necu da joj kazem...jel da,cokolado
![]()
![]()
Ti bi da sve zadovoljiš...dzagodo?Plemenita duša 8)jagodica:moze
ma ne bih volela ja sam stidljiva a smenjivacemo se vec da se niko ne uvredi
Netje on, on postavlja pravila...bundeva:®:Blažen(i) među ženammmmmmmma :wink:
samo se ti raduj,eto ti inka otpozadi
bundeva:zavodljiva1976:bundeva:ne zelis to da cujes![]()
:shock: A cime sam ja zasluzila da mi to kazes,a ona nije![]()
![]()
:?
ma ti si bila 'privilegovana'...eto,chokolada, ustvari, zeli to da cuje,a ja necu da joj kazem...jel da,cokolado
![]()
![]()
yankees:a ovo je stvarno zarazno
chokolada:Jeste tako je!bundeva:ma ti si bila 'privilegovana'...eto,chokolada, ustvari, zeli to da cuje,a ja necu da joj kazem...jel da,cokolado
![]()
![]()
Sta god ti kazes Buki! :wink:
bundeva:yankees:a ovo je stvarno zarazno
ha,yankees,a si se primio nevidjeno...vec si tri posta napichio![]()
![]()
Ma jesi li video samo kako sam dobra.bundeva:ma ljubi je buki kad mi je tako poslusna![]()