- Poruka
- 65.209
"Gospođo, možda je mali, ali me uvek dovede do orgazma!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moguće, lakše ženi naći majstora nego muškarcu majstoricuonda nije pao pod ruke majstorice![]()
Ide na onaj svetSad se i ia to pitam
Al jedno je sigurno,kad joj posle seksa drhte butine,i u toku orgazma prevrce oči ide na onaj svet pa se vraca verovatno njoj
ma gde ne
uuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allllllllllll je doooooooooooooooobroooooooooooooooooooooooooooooooooo
i onda kazemo...i da se kulturno izrazim..izaslo malo semene tekucine![]()
Može i muškarac da odglumi orgazamMi ga možemo odglumiti vi ne
Znači nama je bolje!
Кога је то брига? Важно је да је мени лепо.muskarci ili zene?
ovo me je oduvek zanimalo..kakav to osecaj imaju zene?
Dobro. Nakon ovog odgovora ide sledeće pitanje. Ako je ženski orgazam bolji zašto muškarci žele više seks od žena?Žene. Traje duže, dosta dosta duže i možemo ih nizati jedan za drugim.
Najbolje je da se stavis u njezin polozaj i isprobas. Preneses nam iskustvo iz prve rukemuskarci ili zene?
Takoe. Višestruki orgazmiŽene. Traje duže, dosta dosta duže i možemo ih nizati jedan za drugim.
a kako mislis da ja ko muskarac kazem kakav osecaj imaju zene pri orgazmu ?muskarci ili zene?
samo vi glumite.........zato u 80 posto slucaja izvisite.Mi ga možemo odglumiti vi ne
Znači nama je bolje!
Pa odgovor ti se sam nameće - ponavljanje je put ka savršenstvu. Mi to odmah savršeno uradimo, temeljno dugo i ponovimo par puta.Dobro. Nakon ovog odgovora ide sledeće pitanje. Ako je ženski orgazam bolji zašto muškarci žele više seks od žena?
Mnogi misle da su višestruki orgazmi deo mitologije.Takoe. Višestruki orgazmiZnači nema discipline među čaršafima da nismo bolje od muškaraca.
![]()
ja ih zovem "vozic"Mnogi misle da su višestruki orgazmi deo mitologije.
Paaa, da. Može se reći.ja ih zovem "vozic"![]()
Višestruki orgazmi nisu rezervisani samo za žene, a da vam je bolje, apsolutno jeste. I onda kažu dala mu, žena daje, šta daje kad samo uživa, a muško rudari. Strašne stvariTakoe. Višestruki orgazmiZnači nema discipline među čaršafima da nismo bolje od muškaraca.
![]()
Upravo tako.Višestruki orgazmi nisu rezervisani samo za žene, a da vam je bolje, apsolutno jeste. I onda kažu dala mu, žena daje, šta daje kad samo uživa, a muško rudari. Strašne stvari![]()
Video ili doživeo?tako mi je delovalo kad sam prvi put video..na to me je asociralo.
ali mislim da za to treba vise stvari da se poklopi..