Ko hoće stan, nek se javi Dinkiću!

Tihi i ja nikad necemo da se preselimo u Beograd!

Mi smo lokal - patriote!

tako je :heart: :ok:

drugo ja sam covek koji voli da uziva u zivotu , samim tim beograd zaobilazim u sirokom luku kad god je to moguce

ne vidim sta ima lepo u nonstop gusenju u smogu, saobracajnim guzvama i kolapsima, svadjanje po prevozu sa nadrkanim babama , i ostalim ljudima punim stresa

u manjim mestima ako se organizujes za posao se 100 puta bolje zivi nego u beogradu. nema guzvi, ne trazis parking mesto sat vremena, nema smoga, cist vazduh, priroda, cvece, imas travnjak, imas bastu, nisi zabetoniran totalno, ne patis od hronicnog nedostatka vremena, sve mozes da stignes i uradis na vreme, imas dovoljno vremena za sve - kes , kolica i laganica z:D

Poslednja izmena:
pa ispasces budala

drzava ce ti subvencuionisati kamatu prve 2-3 godine a cim DS-ovci izgube vlast , a brzo ce izgubiti, cela prica pada u vodu i kamate padaju na tvoja nejaka ledja z:D

uzeti kredit za stan od 20-30 godina je u srbiji najgluplja moguca stvar

do 5 godina su ok krediti i nekako za izgradnju

uzmes 10.000 evra vratis 12-13.000

al sve preko toga , kamata raste neverovatno i samo dijabole i budale uzimaju te kredite...

Ovo je najjaci post na Krsti ove nedelje... Ucite ekonomiju od strucnjaka.

A ko daje te kredite za izgradnju na 5 godina? Moskovska banka?:lol:
I sta ces to da izgradis za 10.000?:think:

pa ti uzmi kredit od 100.000 . samo za tako nesto ti trebaju mesecni prihodi od 4-5.000 evra

pa svaka ce banka da ti da kredit na 5 godina koliki god mozes da vratis

problem je samo sto 99% srba ima suvise male prihode da bi mogli da uzmu recimo kredit od 100.000 evra na 5 godina - zato toga u praksi skoro da nema

zato razvlace kredite na 20 do 30 godina sto autmatski im podize kamatne stope u nebo samim tim jer je zbog veceg perioda vracanja kredita mnogo veci i rizik.

u srbiji sad u ovom trenutku ako uzmes 100.000 evra kredita na 20 godina vracas banci oko 200.000 mozda malo vise jos....

znaci kamata je velika skoro kao glavnica

Back