blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Nemoj da se nadas,vidis da sam ja pukla,ocu da se smrznem!LePiaf:Ne treba mi kupaci. Ja se kupam gola. Poshalji samo jednu malu dopunu za 064 na moj pp... da vidim da mislish ozbiljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se nadas,vidis da sam ja pukla,ocu da se smrznem!LePiaf:Ne treba mi kupaci. Ja se kupam gola. Poshalji samo jednu malu dopunu za 064 na moj pp... da vidim da mislish ozbiljno.
hanibaI77:pa nek onda ide samo tetka,u cemu je problem?mislim da bi joj gigule ustupila svoje mesto![]()
Јесте, подводач, бежимооооооооооо! А можда и није, ако поведе тетку! И пекинезера који ће да брани тетку!xpajamacax:qq podvodač :shock:
bež te ženeeeeee
ma šta bež
ĆEBOVANJEEEEE
gigule:he he he ćebovanje
jel da pekinezer povede najboljeg druga rotvajlera?
no ovako stvari stoje, ja na more ne mogu nikako, lični astrolog mi je pogledao u kartu i cele ove godine imam lošu treću kuću a i muž mi je rekao da na mauricijus mogu ako se prvo razvedem (ne znam šta mu je potpuno je odlepio a ja mislila imamo moderan brak) ... ali najgore je što i pekinezer ima lošu treću kuću ( opasnost od velike vode)
jedino tetkici je sve savršeno u kući putovanja ali i braka ... pa sad.... ne znam ...
a da ipak povedeš onu malu žutu što oće prvo dopunu?
xpajamacax:imaš pravo,ondak žemo baneta da kamufliramo u lampu
a tetka...hebi ga u sledećem izvlačenju