Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brt eo ae meni napisi neki program za rad ja cu se pridrzavati kolko god sam u mogucnosti,ali neka budu vezbe za koje mi ne trebaju nikakve sprave i nek ne bude puno dugo,oko mesec-mesec i po dana.Necu otici na AA jer sam ga vec radio nsm se povredio al nsm ni popravio nes odraz vala.Verovatno nsm radio kako treba.Znaci ne treba to da bude nes kao da popravljam za 30-40 cm al bar za nekih 10-15 moze.Ako ti nije problem napisi,mada vidim da si postovo da si to radio i ranije al eo ja ti kazem kolko god mogu.::D:D

De ste ljudi :D nije me bilo odavno...Posle vezbi koje sam radio tokom leta i sad (nisam imao program vec koliko sam mogo da uradim toliko sam radio) pomerio sam se sa mrtve tacke na koju sam se zabio pocetkom leta i stigo do 325 cm :per:
Evo jedan savet i od mene-radi obicne vezbe (istezanje nogu,listova posle svake) kao npr. step up na prstima i cucnjeve i skok je tu,nema da brinete i izgradite listove-jedno od najvaznijih delova sigurno(to mi Zvercina napomenuo,kad sam ga poslusao ispalo je super ;) )
Srecno...i javite koja je vama dohvatna visina,cisto da uporedim :D

Jaoj moje muke, da ste vi mene ranije slusali gde bi bili... izvukao sam skoro jednu fotku, iz treninga skocnosti koji sam radio jos proslog leta sa nekim momkom... pa ne bi bilo lose da je postavim ovde...
set

Poslednja izmena:
cekaj,brt zar je tesko procitati makar onih nekoliko str. na pocetku i zakljuciti da je air alert los,i ja sam mislio da je dobar da cu da kucam i tako to....ali to se nije desilo samo sam protracio vreme i onda kada sam seo i izdvojio vreme i procitao celu temu shvatio sam sta je dobro a sta nije,naravno uz pomoc nekog ovde sa foruma(da ga ne imenujem,prepoznace se sam :D)i usput ga pozzz,a ti rpfox radi sta ti je volja al nema vajde od tih programa,samo protraceno vreme....

Hvala coa na pozdravima :)
Zaboravih knjigu da ti nabavim, moras me potsetiti, ovih dana sam u velikoj guzvi. Jel me sada razumes, jel shvatas o cemu se radi... i kazes i objasnis da ne valja, ali cim malo treba da se potrudi da pronadje ono sto valja... odmah su ljuti na ceo svet... odmah linijom manjeg otpora... I opet prodje nekoliko godina i niko ne zakucava sa penala...

Pozdrav svima. :)

Evo mene posle duzeg vremena..Inace,koliko vidim nista drugo se ne radi osim AA3? Ma pustite ljude da rade aa3 kad vec nece da slusaju iskusnije od sebe,shvatice sami neke stvari posle nekog vremena :) .

I da,zakucao sam po prvi put na kosu visine 3.0-3.01 cm sa kosarkaskom loptom. :)
obruc 3.05 mogu sa pola sake da udarim,ponekad malo vise.

Nego Zverka jedno pitanje za tebe...

Kako je moguce da ja posle utakmice umoran odem na teren i i zakucam sa malom lopticom na 3.05 ,sutradan ga jedva dohvatim?

Planirao sam da radim nesto za odraz tokom zime da ga bar odrzim ako ga ne povecam,saveti su uvek dobrodosli :)

Poslednja izmena:
Pozdrav svima... citao sam ovaj forum od pocetka dosta pazljivo i takodje primetio sam da vec duze vreme nema coveka koji je ostavio neke vezbe za odraz air canada ili kako se vec zovu... e sad meni treba 7 i 8 nedelja tog programa, dobar je program, daje rezultate samo bih voleo da odradim sve do kraja i ako ima neki nastavak i njega... ako neko ima neka mi posalje na dzoni.gc@hotmail.com... hvala

Ako si procitao celu temu,kao sto tvrdis trebalo bi vec da znas sta treba da cini jedan program,utvrdi gradivo i probaj da napravis svoj program a onda se konsultuj sa nekim kondicionim trenerom sta misli o njemu i nek ti ga iskoriguje ako je potrebno.Nema nista od prgrama poput Air-alerta i Canade,daju oni rezultate ali je rizik od povrede veliki i ne napredujes ni izbliza toliko koliko bi napredovao kad bi radio program prilagodjen sebi.

Dzoni,i ja sam gledao ovo i dopao mi se program air canada.Ne verujem da ces dobiti tu 7 i 8 nedelju,mada msm da je 8 nedelja bas kao i 4 to jest 4 dana odmaranje 3 istezanje.Ovo je odavno postovano i ovaj WaxMan je pisuci zadnje nedelje koje je napisao stalno govorio da je u nekoj frci.Nego da te pitam koliko si dosad nedelja odradio i kakvi su rezultati (konkretno koliko si popravio skok ) ? OTPRILIKE .

A vi ostali-da nema ko od vas slucajno USERNAME i PASSWORD za Jump Manual??? Ako ima neko,bi li bio voljan da postuje ovde?? Poz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back