KO GLEDA TV (P)OSTANE GLUP

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betty:
jel vam se čini da je tako?
Od ranog jutra - o malinjacima, o staklarima paraćinskim ("bojeno staklo je hit u Evropi, ovi staklari vredno rade"), o Iraku od rane zore. A sve to dosadnim priglupim neintoniranim glasom, gistro brzo, a ni sama ne razume šta čita....
I još kad vas neko spopadne komentirama nesrećene iračke dece ili neznamčegaveća, onako, uz doručak....šta vam se čini? Kuda ide sve to? Šta ću ja s tom informacijom?
Pogađate - DELETE.
Tek toliko da se zaglupiš....
Kad je već podignuta tema... Što, bre, od ranog jurta, meni se baš čini da RTS ima najkvalitetniji program ujutru. Prosto se iznenadim... :confused:

Trebali bi ga staviti u udarnom terminu, umesto one emisije za gastarbajtere što ide maltene svake večeri, kad mi prijatni zvuci istih izvođača, koji pevaju iste pesme u različitoj emisiji, odmaraju mozak i šalju ga na neko drugo mesto, u kome televizija ne postoji...

Lexa:
E, pazi ovo:

Idemo na praksu, i to u tašmajdanski park, na majicama svakom drugom piše da smo studenti na praksi, dolazi neki lik i slika, tako, sve redom... I navali na mene, valjda mu se dopala poza, whatever

Nego, ja se sklonim, i sutradan nađem u novinama ("Blic"), jedna od onih strana za podebljavanje novina tipa: Beograd, Kultura, Zanimljivosti... neki komentar upućen - GRADSKIM VLASTIMA

Kao, bacaju pare na preuređivanje parkova, da posle ne bi deca mogla da trče po travi...

Ma, tako nešto...

I na slici, srećom, moj kolega, ha ha...

I šta više reći...

Samo traže povod da nekome nešto kake, i da se budale primaju.

Zamislite sad onog penzionera, zgranutog, kad uhvati da piše peticiju gradskim vlastima, kao, ostavite parkove na miru, ili kada pošalje pismo u novine: "Jao, pa to je užasno, na šta oni bacaju pare, bla, bla..."

I sad se TV razlikuje?

Ma, svi pričaju o istim, nebitnim glupostima, ne vredi ni čitati, ni slušati.

Kako nebitno.....
Imaš li ti još tih majci gde piše "student na praksi" ili "studentkinje na praksi"
"a nemaju za taksi".

Back