Ко дели Србију на нормалне/ненормалне; екстремисте/цивилизоване; хушкаче/пацифисте

Ma nemas sta da se izvinjavas,sta ti je ;) I bolje mi je kada procitam neki duzi post...

Veruj mi da ja tebe zaista razumem,ja uopste nisam 'ostrasceni mrzitelj svog naroda' ,kako neki misle ovde. Jednostavno,misljenja nam se mnogo razlikuju,mislim da je to zbog toga sto imamo drugacije znacenje pojma 'identit'. Meni identitet nisu ljudi,knjige,crkve.Moj licni identitet mogu da budu moja osecanja i misljenja koja te knjige bude u meni,secanja,dozivljaji koje me povezuju sa tim knjigama...To je druga,i dugacka prica za neku teorijsku temu. Ne moze moj srpski identitet da nestane ako npr. (pricam hipoteticki),otkriju da knez Lazar nije bio Srbin,ili da Crnjanski nije bio Srbin. Meni je identitet nesto drugo.Rusija je izgubila Kijev,sumnjam da sada ne postoji 'ruski identitet'. Ja mislim da moj srpski identitet ne nestaje tako sto ce Kosovo postati nezavisna drzava.

Isto tako kao sto ti ne mozes da zaboravis,i neki drugi pripdnici drugih naroda ne mogu nesto da zaborave. Ne vole samo srpske majke svoju decu.Barem ti kao zena mozes da razumes to,vi zene ste saosecajnija bica,mi muskarci smo tocila. I kada bi svi zbog toga sto ne mogu da zaborave poceli da daju tako iskljucujuce izjave,ne bi nam se dobro pisalo na ovim prostorima.

Ma nemas sta da se izvinjavas,sta ti je ;) I bolje mi je kada procitam neki duzi post...

Veruj mi da ja tebe zaista razumem,ja uopste nisam 'ostrasceni mrzitelj svog naroda' ,kako neki misle ovde. Jednostavno,misljenja nam se mnogo razlikuju,mislim da je to zbog toga sto imamo drugacije znacenje pojma 'identit'. Meni identitet nisu ljudi,knjige,crkve.Moj licni identitet mogu da budu moja osecanja i misljenja koja te knjige bude u meni,secanja,dozivljaji koje me povezuju sa tim knjigama...To je druga,i dugacka prica za neku teorijsku temu. Ne moze moj srpski identitet da nestane ako npr. (pricam hipoteticki),otkriju da knez Lazar nije bio Srbin,ili da Crnjanski nije bio Srbin. Meni je identitet nesto drugo.Rusija je izgubila Kijev,sumnjam da sada ne postoji 'ruski identitet'. Ja mislim da moj srpski identitet ne nestaje tako sto ce Kosovo postati nezavisna drzava.

Isto tako kao sto ti ne mozes da zaboravis,i neki drugi pripdnici drugih naroda ne mogu nesto da zaborave. Ne vole samo srpske majke svoju decu.Barem ti kao zena mozes da razumes to,vi zene ste saosecajnija bica,mi muskarci smo tocila. I kada bi svi zbog toga sto ne mogu da zaborave poceli da daju tako iskljucujuce izjave,ne bi nam se dobro pisalo na ovim prostorima.

Добро је што волиш дугачке коментаре, задовољство ми је ;)

Е, знаш како, мој узор су Исус и Сократ и то је мој "идентитет" на који се угледам, а философије свакидашњег живота, црпим из њихових мисли. Мишљења твоја и твоја осећања као твој идентитет могу бити варљива, све су то импресије и утисци ;)

Poslednja izmena:
кад ти нешто схватиш лично за себе бојим се да ће већ бити касно :lol:

vidim dao si odgovor na pitanje postavljeno na temi o crtezu iz jedne mesne zajednice, koji vi zovete Serbona... B-)

Pitam se da li je iko ovde ikada upoznao neku osobu koja je homoseksualna? Ja sam ziveo dosta dugo u Berlinu, tamo se godisnje odrzava prilicno velika homo svetkovina pod nazivom CSD, iliti Cristoferstreetday, nije neka "parada ponosa" vise kao samba i karneval. I svi se odlicno zezaju, hetero i homo. Njihovi huligani se i ne pojavljuju tamo, oni jure jedni druge, desni leve, levi autonomase, autonomasi opet one desne, a svi zajedno prvog Maja se makljaju sa murijom, zajedno sa Arapima i Turcima, sa kojima se makljaju inace tokom godine. Toliko o ideologiji. Imam i par dobrih prijatelja koji su homoseksualci. Vrlo inteligentni ljudi, kultivirani, dobri drugovi, dobri ljudi i nimalo napadni na kraju krajeva. Mozda kod nas ne raste takva soj "gayeva" nego stvrarno neke nakaze vredne istrebljenja, ko zna.

Pitam se da li je iko ovde ikada upoznao neku osobu koja je homoseksualna? Ja sam ziveo dosta dugo u Berlinu, tamo se godisnje odrzava prilicno velika homo svetkovina pod nazivom CSD, iliti Cristoferstreetday, nije neka "parada ponosa" vise kao samba i karneval. I svi se odlicno zezaju, hetero i homo. Njihovi huligani se i ne pojavljuju tamo, oni jure jedni druge, desni leve, levi autonomase, autonomasi opet one desne, a svi zajedno prvog Maja se makljaju sa murijom, zajedno sa Arapima i Turcima, sa kojima se makljaju inace tokom godine. Toliko o ideologiji. Imam i par dobrih prijatelja koji su homoseksualci. Vrlo inteligentni ljudi, kultivirani, dobri drugovi, dobri ljudi i nimalo napadni na kraju krajeva. Mozda kod nas ne raste takva soj "gayeva" nego stvrarno neke nakaze vredne istrebljenja, ko zna.
I ovo je slika savremenog normalnog demokratskog društva kakvo mi treba da postanemo ako se potrudimo???

Ja (kažem za sebe) ne želim da živim u takvom društvu.

Ilinoida
Данас гледам ја вести где је гостовао Драган Бјелогрлић који говори о "оном нормалном делу Србије", и оном тобоже "ненормалном" делу Србије. Расправља о цивилизованима у Србији и екстремистима у Србији, а при том говори да су ГЕЈ ПАРАДЕ цивилизоване манифестације, јер то има Европа, па по њему, треба и Србија. При том водитељка пита "Шта је то ЗДРАВА ПОРОДИЦА ?" А овај јој све на "високо-цивилизованом" нивоу објашњава.
Па онда каже да онај ко је аплаудирао химни Француске је нормалан ("већина") како је рекао, а ови други су ваљда по њему "ненормални".

По Бјелогрлићу и Б92 ја испадам, као и сви они који овде изнесу другачији став, против геј-парада, против аплаудирања страним химнама, испада да смо ми сви ненормални, екстремисти, фанатици, ратни хушкачи итд....

Докле ће више медији да деле Србију, на ове и оне, на нормалне и ненормалне, на екстремисте и на цивилизоване, на ратне хушкаче и пацифисте.....ко је ко најбоље се види ПО ДЕЛИМА ЧОВЕКА.

Имам још пуно тога да кажем, али стаћу овде, да ме не би већ неко одмах прогласио екстремистом....
(Ко дели Србију на нормалне/ненормалне; екстремисте/цивилизоване; хушкаче/пацифисте...)

Они којима одговара да 8 милиона људи буду подељени у две супростављене "српске државе" од по 4 милиона грађана, који се боре између себе.

Шта мислите коме то одговара?

Lucky_Luke
Ја јесам. У фирми у којој сам радио пре рата, у заједничкој канцеларији са мном, радио је и колега који је био хомосексуалац. У канцеларији нас је било шесторо и никоме то није сметало (ал стварно није), јер је (старији) тип увек био културан, позитиван и добронамеран лик, а то шта ради после радног времена у свом стану, његова је приватна ствар.

И уместо да се на тако један фин и постепен начин интегришу у друштво, српски хомосексуалци су прихватили регрутацију од стране непријатељских обавештајних служби, са задатком да пар месеци психички злостављају народ. Последице те акције знамо: 11 убијених младића - 1 Француз и 10 Срба.

За све су криви педери, ал који, то је питање.

.

Poslednja izmena:

Back