dal se nekad ponasate prema necemu ili nekome na ovaj nacin od prevelike zelje i sta nastupi posle toga - praznina ili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima pojedem kilo jagnjetine pa sta bude,samo da mi padne sakadal se nekad ponasate prema necemu ili nekome na ovaj nacin od prevelike zelje i sta nastupi posle toga - praznina ili
ja uvek mislim da mi je zadnje u zivotu.![]()
Da, prema odredjenom stripu koji recimo ne mogu da nadjem da kupim, ili prema nekom retkom autu ili muzickom stubu. Ako imam srece da nadjem to sto mi treba, smirim se , srecan sam, nema praznine.
Sto se tice ljubavi, nisam se bas ophodio kao da mi je zadnje, ali bio sam uvek jasan. I nikad nisam nista dobio tad kad sam najvise zeleo. Tek kad se ohladim, tad budem shvacen i privlacan.
Pederima je super, oni se obicno ponasaju kao da im je zadnje i uvek dobiju bas tad kad im treba![]()
dal se nekad ponasate prema necemu ili nekome na ovaj nacin od prevelike zelje i sta nastupi posle toga - praznina ili
Kada sam shvatila da mi dete raste neverovatnom brzinom pocela sam da grabim neznosti dok ih ima jos u toj meri, dobrovoljnoRastu, otimaju se,... Secam se da se igrao napolju, isprljao, dosli smo kuci, skinula sam mu majicu, podigla plave loknice i taaakvaaa zelja me je obuzela da mu izljubim vratic i upijem taj jos uvek bebeci miris da je jos uvek osecam. Ali, prosao voz
Ne jedem nocu. Ali sam pre nekoliko godina imala epizodu kada sam se probudila, ustala i uzela casu sladoleda iz zamrzivaca. Stojim na prozoru, gledam u noc, jedem sladoled i placem. Placem sto ga jedem, a jedem jer ne mogu da mu odolim.
Taj osecaj mi se probudi i svakog proleca. Vecernje setnje po bulevaru, behar,... Mirise na detinjstvo i svaki put imam zelju da upijem taj trenutak jer se bojim da se nece ponoviti.
bilo sta sto uradis moze ti biti zadnje
zacas srcka ili sudar i - nema vise
Uvek sam se radovala svemu i uzivala u tome..
Uglavnom se tako i ponašam, a tako sam vremenom prestala da kukam i da se žalim... samo pomislim da može svaki čas da se umre i domah sam vesela, da ne gubim dragoceno vreme![]()
Nikad i nicemu. Takva postavka zivota je osnova razocarenja i nepravdenih postupaka. To je siguran nacin da ambicija pretvori coveka u cudoviste.dal se nekad ponasate prema necemu ili nekome na ovaj nacin od prevelike zelje i sta nastupi posle toga - praznina ili
Prema hrani
Putovanjima isto, ako mogu u ovom momentu da priustim ja cu da odem pa posle nek lipsem ako bankrotiram