Ko će prvi biti uhapšen iz Demokratske stranke?

dualcore

Ističe se
Banovan
Poruka
2.855
Sećam se decembra 2011 kada su me pozvali iz opštinskog odbora SNS i pitali šta žele od mene ,kao građanina da učine kada dođu na vlast;ja sam odgovorio kao prvo da uhapse Đelića i Dinkića na šta je profi SNS-ovac odgovorio sa "Hoćemo,hoćemo".

Kada i ko će prvi biti uhapšen iz Demokratske stranke,organizacije koja je uništila od 2000 godine Srbiju,privredu,oteto Kosovo,drugi koji su sada u vlasti zajedno sa njima od 2000 i pre 2000 godine nemaju balge veze sa tim itd?

Нажалост нико. Јер су током последњег мандата били повезани у влади са спс-овцима и урс-овцима. А уколико би истрага дошла до њих, пала би влада, јер снс нема апсолутну већину.

Pravo pitanje je ne ko će prvi ili među prvima biti uhapšen nego da li država ima dovoljno kapaciteta da pripremi pravično i temeljno suđenje koje će zaista rezultirati dugogodišnjim robijama. Nagledali smo se brojnih hapšenja a onda puštanja i nemogućnosti sudova da osude okrivljene i da posle država još mora i da plaća odštete. Državnim organima treba pružiti punu podršku a posebno g-dinu Vučiću i g-dinu Nikoliću i Vladi Srbije kao i Predsedniku Vlade. Po mom mišljenju trebalo bi zaposliti ili dodatno angažovati makar 100-200 novih stručnih ljudi (koji imaju iskustva - pa angažovati i ljude iz penzije npr. penzionisane oficire finansijske struke). Ovo bi bio trošak za državu ali bi se brzo isplatio. Bez obzira iz koje stranke lopov i kriminalac treba ga uhapsiti a logično je za očekivati da će DS dati prve i najbrojnije kandidate (Petrović,Dulić,Pajtić,Šutanovac,Đelić,Cvetković,Vlahović itd.itd.)

Zar je bitno ko ce prvi, kad toliko njih treba da guli robiju. Bitno je jer masi moraju da se pokazu "rezultati". I za to ce biti izabrano par njih iz Tadicevog tabora, posle izborne skupstine. Vladajuca klika u Srbiji je uvek najbolje znala koji lopovi treba da idu u zatvor a kojima treba dozvoliti da i dalje rade.

A kad se samo setim onih strasnih optuzbi za nenormalne kradje oko mosta i pilona...

Sećam se decembra 2011 kada su me pozvali iz opštinskog odbora SNS i pitali šta žele od mene ,kao građanina da učine kada dođu na vlast;ja sam odgovorio kao prvo da uhapse Đelića i Dinkića na šta je profi SNS-ovac odgovorio sa "Hoćemo,hoćemo".

Kada i ko će prvi biti uhapšen iz Demokratske stranke,organizacije koja je uništila od 2000 godine Srbiju,privredu,oteto Kosovo,drugi koji su sada u vlasti zajedno sa njima od 2000 i pre 2000 godine nemaju balge veze sa tim itd?

O kriminalnom udruženju DS:

Back