Ko će glasati za Koštunicu?

Ma nemoj te kasti...:-)
Koštunica će proći na izborima taman onoliko koliko je svojim političkim sposobnostima i radom zaslužio...
Ni bolje ni gore...Prema svecu i tropar....
Mnogo gore nego 2004, a zašto je to tako nek se sam zamisli, promisli i opameti, pa možda i neće nestati sa političke scene (nebitan je on lično nego DSS) do narednog izbornog kruga...

Ma nemoj te kasti...:-)
Koštunica će proći na izborima taman onoliko koliko je svojim političkim sposobnostima i radom zaslužio...
Ni bolje ni gore...Prema svecu i tropar....
Mnogo gore nego 2004, a zašto je to tako nek se sam zamisli, promisli i opameti, pa možda i neće nestati sa političke scene (nebitan je on lično nego DSS) do narednog izbornog kruga...

Taj post je bio upucen pre svega zuto sarenoj boraniji sa ove teme.

Kao i ovo

9-1.gif

:)

Pošto je svoju politiku ranijih godina bazirao na ideji borbe protiv izolacionizma i u velikoj meri protiv SRS, nisam siguran da će mu stari glasači ukazati poverenje. Znam dosta simpatizera DSS koji se užasno plaše radikalskih obećanja da će stvoriti "Veliku Srbiju" nekim novim ratovima sa susedima, i mrze radikale, i sada neće izaći na izbore, jer više vole da ne glasaju ni za koga nego za DSS koji najavljuje da će se uvući radikalima tamo gde ne treba. Izbori nisu daleko. Živi bili pa videli.

Svako ko iole ima hladnu glavu.

Učlanjen: 27.03.2007.

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
Original postavio T-Zex
Svako ko iole ima hladnu glavu.

Mislis svako ko ima bolesnu glavu....
Ma misli ko ima mrtvu (hladnu) glavu.

Ju, Vladeta Jankovic rekao, jak mi argument.
Ne znam zasto, ali imam osecaj da su ga DSS-ovci malo sklonili, a i da ce on uskoro napustiti tu novu stranku koja se radja - Radikalno demokratsku stranku Srbije. Nekako mi se ne uklapa u svet takvih velicina poput Aligrudica, Mihajlova, A. Mladenovica, Ljusica, Nikole Milosevica i ostalih gromada.

@al bundy
Zeza te gramatika ili citanje.
Cak i da je u pitanju greska, poznato je i jasno da polusvet glasa za ldp i delom za zute, o tome je skoro pricao i Vladeta Jankovic.
Vladeta je pricao do pre godinu dana da ne moze da zamisli sebe i svoju stranku u koaliciji sa SPSom i radikalima ni u kom slucaju ,pa ne vidim da se neko u DSSu uzbudjuje zbog te izjave , doduse sad su ga sklonili u Vatikan da ne smeta crnogorskom lobiju koji je potpuno preuzeo stranku.

Back