Ko će da odgovara za ubistvo civila Srba?

A ko ce da im sudi? Ko moze da ocekuje od americkih zlocinaca da sude svojim marionetama?
Dok nato tribunal osudjuje srpske generale na visedecenijske kazne zato sto su branili svoju zemlju od agresora, siptarske ubice slave u Vasingtonu sa zenom ratnog zlocinca Klintona.
sejdiu-klinton-thaqi_sthmb.jpg

pa ne znam kao u bibliji piše kao svi će odgovarati pred strašnim sudom i slične gluposti...pa pitam vernike de im je sada vera, ako misle da neki neće odgovarati za svoje zločine.

То нису глупости ти ако не верујеш уреду ја верујем и то је моје а наравно да ће их стићи старашни суд па да није тако чему борба. Вера је ту и сваког дана све је јача. Вера у данас у сутра вера у људе браћу сестре и наравно вера у Бога. А на страшном суду ће свако да плати за своја делча и недела. Господ је милостив и невине српске цивиле ће наградити а злочинце ће стићи казна кад тад. Вероватно и тебе који хулиш на Бога

Kasetne bombe su pale na glavnoj pijaci, kao i na i oko Niške bolnice, i na i oko naselja Duvanište kao i na još hiljade mesta u Srbiji, kako kasetne bombe tako i bombe velike razorne moći. Tom prilikom je poginulo hiljada CIVILA. Ljudi, obicni gradjani su pošli da kupe povrće i voće na pijac i da se leče u bolnici i na žalost to im je bilo zadnje u životu. Pitam ko je kriv za ubistvo Srpskih civila??? Ili smo mi Srbi stoka koju može da ubija bilo ko i da za to ne odgovara? Srbi, zemljaci prosvestite se već jednom !!!!!!!

Е свашта с тобом.

Није њих нико убио, они су се самоубили.:sad2:

Мис'им тако испада.

Изгледа нико неће одговарати.
Нешто је правда заказала.:evil:

То нису глупости ти ако не верујеш уреду ја верујем и то је моје а наравно да ће их стићи старашни суд па да није тако чему борба. Вера је ту и сваког дана све је јача. Вера у данас у сутра вера у људе браћу сестре и наравно вера у Бога. А на страшном суду ће свако да плати за своја делча и недела. Господ је милостив и невине српске цивиле ће наградити а злочинце ће стићи казна кад тад. Вероватно и тебе који хулиш на Бога

421px-the_thumbs-up_position.jpg
:hahaha:

A ko ce da im sudi? Ko moze da ocekuje od americkih zlocinaca da sude svojim marionetama?
Dok nato tribunal osudjuje srpske generale na visedecenijske kazne zato sto su branili svoju zemlju od agresora, siptarske ubice slave u Vasingtonu sa zenom ratnog zlocinca Klintona.
sejdiu-klinton-thaqi_sthmb.jpg

Еботе, како се ова сподоба од жене не боји да стане између њих двојице?:sad2:

И да сам она, не би ми било свеједно.
И један и други су кољачи , силоватељи, убице...УЖАС!!!

Back