HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.408
Ма, нека се врати тамо одакле је и дошла, који ће нам...?Ja sam za to da se vrati monarhija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, нека се врати тамо одакле је и дошла, који ће нам...?Ja sam za to da se vrati monarhija.
ne znam kako si dosao do tako nebuloznog zakljuckaДакле, ти си за то да се тренутни председник Републике прогласи за Краља?
Jel Radule njegov tip?otvorio si temu o "izdajnicima" i kako se zgrazavas nad istim
a ovde napadas POKS
u sustini stranke koje ti podrzavas i SNS ste isti
jedino je POKS glas razuma u ovom ludilu
Al' čekaj evo imam jedno pitanje.
Ti si ako sam dobro upamtio kazala da nikakav dijalog da Vučićem nema smisla (a propo ovog dijaloga o izbornim uslovima). Da s tim čovekom nema šta da se razgovara uopšte.
Ako nema uopšte šta sa njim da se priča, kakve logike ima da se ide kod njega i traži radno mesto? To nije nikakva prilika za nametanje; to ti je bukvalno jednako kao da se ušećeš u jazbinu izgladnelog lava.
![]()
Kakve bi koristi POKS kao partija imao od toga (mislim, sem uhebljenja)? Još bi manje prilike bilo da se izgrade i prepoznaju nego što je ima danas; to ti je kao da svojevoljno pucaš sama sebi u nogu.
a svako ima neke svoje taktike.....
a svako ima neke svoje taktike.....
POKSU da je bilo do radnih mesta ostali bi u SPO....
u sustini ako pogledas i ako vidis u kakvom zmijarniku moras da obitavas- moras da smislis neke taktike za prezivljavanje
A što se tiče morala, pa morala sam.
A zašto misliš da je dijalog besmislen i da nema šta da se dolazi sa Vučićem da se priča.
Ako je smisleno dolaziti da ga moliš da se samilosti i da po koje radno mesto?
Дакле, ти си за то да се тренутни председник Републике прогласи за Краља?
За кога је Свилановић?
Он је шиптар. Коме су шиптари елиминисали, ма небитно.On je za Zapad...
Besmisleni su ovi pregovori.A zašto misliš da je dijalog besmislen i da nema šta da se dolazi sa Vučićem da se priča.
Ako je smisleno dolaziti da ga moliš da se samilosti i da po koje radno mesto?
Мајка му је албанка. И радио за шитарску ствар код ДС. Отворено и без стида. А када ништа велико није урадио, ма небитно.Dobro, malo je i ganci.
Besmisleni su ovi pregovori.
Sta se radi iza zatvorenih vrata i ko koga moli su samo tvoje maliciozne spekulacije.
Знам али изгледа да је и он схватио да од ЕУ нема ништа...тренутно, а можда мало ботује и за Вучића...мало... тако ми делује...On je za Zapad...
ALIJA, DAJ JEDAN SRK HAŠIŠA...rečenica iz filma Banović StrahinjaДакле, имамо различите партије у опозицији.
Све се представљају као опозиционе (осим Смрадикала за које знамо да нису).
Ко ће да изда после наредних избора. Изда у смислу, нпр. ако Вучићу зафали неки одборник у Београду или да ће на републичком нивоу нека опозициона да уђе у власт, хоће ли бити "Владе народног јединства" и, уопште.... ко ће то пре избора да се представља као опозиција, а у изборној вечери, након прославе победе СНС-а да се прикључи победницима?
Прикладна би овде била слика кад Чеда Јовановић у изборној ноћи, уместо у својој странци, резултате чека у СНС-у и гледа Вучића заљубљено.
![]()