Ко ће да изда после трећег априла?

otvorio si temu o "izdajnicima" i kako se zgrazavas nad istim
a ovde napadas POKS

u sustini stranke koje ti podrzavas i SNS ste isti

jedino je POKS glas razuma u ovom ludilu
Jel Radule njegov tip?
Za prošle izbore su sendvičari skupljali potpise za Ludog Raduleta.
Sin bio u njegovoj partiji i na listi, pobegao čim je video šta se radi, sa tankih 18 god ..pa ih mali opljuvavao hahah. I oni su morali toliku silu na block svuda..
Lažu da ne zna dete šta je 300kg : )

U Topoli je POKS na vlasti. Mislim se podrazumeva orijentacija kraja i nije upitna..
Videćemo kako to ide.

Al' čekaj evo imam jedno pitanje.

Ti si ako sam dobro upamtio kazala da nikakav dijalog da Vučićem nema smisla (a propo ovog dijaloga o izbornim uslovima). Da s tim čovekom nema šta da se razgovara uopšte.

Ako nema uopšte šta sa njim da se priča, kakve logike ima da se ide kod njega i traži radno mesto? To nije nikakva prilika za nametanje; to ti je bukvalno jednako kao da se ušećeš u jazbinu izgladnelog lava.

2-businesswoman-headed-toward-lion-mouth-cartoon-clipart.jpg

Kakve bi koristi POKS kao partija imao od toga (mislim, sem uhebljenja)? Još bi manje prilike bilo da se izgrade i prepoznaju nego što je ima danas; to ti je kao da svojevoljno pucaš sama sebi u nogu.

@nonaligned

a svako ima neke svoje taktike.....
POKSU da je bilo do radnih mesta ostali bi u SPO....

u sustini ako pogledas i ako vidis u kakvom zmijarniku moras da obitavas- moras da smislis neke taktike za prezivljavanje

A zašto misliš da je dijalog besmislen i da nema šta da se dolazi sa Vučićem da se priča.

Ako je smisleno dolaziti da ga moliš da se samilosti i da po koje radno mesto?

Дакле, имамо различите партије у опозицији.

Све се представљају као опозиционе (осим Смрадикала за које знамо да нису).

Ко ће да изда после наредних избора. Изда у смислу, нпр. ако Вучићу зафали неки одборник у Београду или да ће на републичком нивоу нека опозициона да уђе у власт, хоће ли бити "Владе народног јединства" и, уопште.... ко ће то пре избора да се представља као опозиција, а у изборној вечери, након прославе победе СНС-а да се прикључи победницима?

Прикладна би овде била слика кад Чеда Јовановић у изборној ноћи, уместо у својој странци, резултате чека у СНС-у и гледа Вучића заљубљено.

08051.jpg
ALIJA, DAJ JEDAN SRK HAŠIŠA...rečenica iz filma Banović Strahinja

Back