Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 183.937
Zna li se sta?
Autorska
Autorska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tesko pitanje mada Brisel se pita
aha...Pokret će da uhapsi glavnog mafijaša OskaraБлокадери неће узети власт.
Власт ће узети Покрет, једино Покрет може да сломи СНС мафијашку хоботницу.
А као и до сада, о конкретним именима на функцијама, одлучиће Владар Србије.
Динко Грухоњић.
Неко здравог разумаZna li se sta?
Autorska
Zna li se sta?
Autorska
Meni je sasvim zadovoljavajuće da znam ko neće!Zna li se sta?
Autorska
Zna li se sta?
Autorska
ja uvek postavljam konkretna pitanja
znaci ti cenis da su blokaderi totalne marionete Brisela tako da ce Brisel odluciti ko ce biti premijer a ko predsednik Srbije?
Pa te pitam nesto - zasto onda izlazimo na izbore ? Sto brate odmah ne prebacimo sav suverenitet u ruke Brisela ako vec oni odlucuju sve?
Ne bih rekao. Ali svakako je red odgovoriti. Studentska lista će biti poznata po objavljivanju izbora. Tako su rekli studenti. Poenta je da se ljudi zaštite od linča agresivnog režima. Da smo u normalnoj državi, te stvari bi mogle da budu poznate unapred ali pošto smo u autokratiji gde se vrši represija prema neistomišljenicima, onda nema drugog izbora. Mada ne znam što tebe to toliko brine, tvoja opcija je sigurna
Ne. Jer da Brisel želi da makne Vučića to mogu da urade bilo kad, ne trebaju im studenti. On ima toliko putera na glavi sa brojnim korupcionaškim aferama i svaka stoji u fioci i može da se aktivira u svakom trenutku. Dakle on je ucenjen čovek i mora da radi po njihovom diktatu, tako da svakako nemaju razloga da ga menjaju jer boljeg neće naći. Svako ko dođe posle neće biti tako lako kontrolisati.
Pa vidiš da ne izlazimo na izbore. Studenti upravo i traže izbore. Kao i u svakoj društvenoj krizi, gde narod nema poverenje u režim, to je normalan put rešenja. Ne vidim što ovi vaši to izbegavaju. Ako oni pre izaberu da pretvore Beograd u ratnu zonu umesto da raspišu izbore, možeš misliti kakva su im istraživanja došla.
букагије вас зову!pa kako cete da izadjete na izbore ovako nespremni?
Trazite izbore a jos nemate ni kandidate za premijera i predsednika a kamo li sta drugo
Pa ne ide to tako
Dolazak na vlast nije setanje u parku
Za to mora da se spremis i programski i kadrovski
ti ces biti ministar bez portfelja i dobices na koriscenje leteci automobil samo da te ne gledamo i ne cujemo.Zna li se sta?
Autorska
Meni je sasvim zadovoljavajuće da znam ko neće!![]()