quentin
Iskusan
- Poruka
- 6.072
Ja kopala, i nisam našla.
Znaš kako je, treba još jedan internet da se pokrije ljubavni život Ernesta Hemingveja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kopala, i nisam našla.
Ajd, pojasnite nam malo...
Sa kojom zenom su u Parizu imali ljubavne odnose i Hemingvej i Beket ( ne istovremeno
Lozinka: cuveni muzej
Hemingvej je trideset godina imao vezu, ako se to može tako nazvati, sa Marlen Ditrih koja je bila vrlo promiskuitetna, E, sad... da li se tu našao i gore pomenuti, ne znam...

Znaš kako je, treba još jedan internet da se pokrije ljubavni život Ernesta Hemingveja.
BadBlueBoy

Koje dve knjige ( ima ih i vise) su ovekovecile gradic Monterej u Kaliforniji?
Naravno,autor je uvek isti
Koje dve knjige ( ima ih i vise) su ovekovecile gradic Monterej u Kaliforniji?
Naravno,autor je uvek isti

Autora sam čitala pre deset dana, ali neću da odgovorim, jer ne znam posle šta da vas pitam.
Znam da si ga (konano) citala, ali koja je druga knjiga, jos vaznija ( barem za gradic) od ove koju si citala.
A mikrofon mozes nekom drugom da ponudis ( za postavljanje ptanja).
Kaneri Rou i Kvart Tortilja, Stajnbek.
Iako ideoloski na suprotnim pozicijama,ova dva velikana pisane reci su bili kumovi. Ko je u pitanju? Mala pomoc,radi se o Srbinu i Hrvatu.
Čula sam da su jedan srpski i jedan hrvatski pesnik bili u ljubavnoj vezi. Ko su oni?
Izvinjavam se za digresiju, ali nadam se da nisu Krleza i Andric jer je Krleza napadao Andrica da mu jel y...o gospoDZu.
Ima ih više, za početak Branko Ćopić i Skender Kulenović.
Izvinjavam se za digresiju, ali nadam se da nisu Krleza i Andric jer je Krleza napadao Andrica da mu jel y...o gospoDZu.

Ne bi reko da su ideoloski bili suprostavljeni.
Čula sam da su jedan srpski i jedan hrvatski pesnik bili u ljubavnoj vezi. Ko su oni?
 , ovo večeras ne liči na književnost.
, ovo večeras ne liči na književnost.Ja nisam. Ali znam ko jeste.
, ovo večeras ne liči na književnost.