quentin
Iskusan
- Poruka
- 6.071
Ja kopala, i nisam našla.![]()
Znaš kako je, treba još jedan internet da se pokrije ljubavni život Ernesta Hemingveja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kopala, i nisam našla.![]()
Ajd, pojasnite nam malo...![]()
Sa kojom zenom su u Parizu imali ljubavne odnose i Hemingvej i Beket ( ne istovremeno
Lozinka: cuveni muzej
Hemingvej je trideset godina imao vezu, ako se to može tako nazvati, sa Marlen Ditrih koja je bila vrlo promiskuitetna, E, sad... da li se tu našao i gore pomenuti, ne znam...
Znaš kako je, treba još jedan internet da se pokrije ljubavni život Ernesta Hemingveja.
BadBlueBoy

Koje dve knjige ( ima ih i vise) su ovekovecile gradic Monterej u Kaliforniji?
Naravno,autor je uvek isti![]()
Koje dve knjige ( ima ih i vise) su ovekovecile gradic Monterej u Kaliforniji?
Naravno,autor je uvek isti![]()

Autora sam čitala pre deset dana, ali neću da odgovorim, jer ne znam posle šta da vas pitam.![]()
Znam da si ga (konano) citala, ali koja je druga knjiga, jos vaznija ( barem za gradic) od ove koju si citala.
A mikrofon mozes nekom drugom da ponudis ( za postavljanje ptanja).
Kaneri Rou i Kvart Tortilja, Stajnbek.
Iako ideoloski na suprotnim pozicijama,ova dva velikana pisane reci su bili kumovi. Ko je u pitanju? Mala pomoc,radi se o Srbinu i Hrvatu.
Čula sam da su jedan srpski i jedan hrvatski pesnik bili u ljubavnoj vezi. Ko su oni?
Izvinjavam se za digresiju, ali nadam se da nisu Krleza i Andric jer je Krleza napadao Andrica da mu jel y...o gospoDZu.
Ima ih više, za početak Branko Ćopić i Skender Kulenović.
Izvinjavam se za digresiju, ali nadam se da nisu Krleza i Andric jer je Krleza napadao Andrica da mu jel y...o gospoDZu.
Ne bi reko da su ideoloski bili suprostavljeni.
Čula sam da su jedan srpski i jedan hrvatski pesnik bili u ljubavnoj vezi. Ko su oni?
, ovo večeras ne liči na književnost.Ja nisam. Ali znam ko jeste.
, ovo večeras ne liči na književnost.