Višnja V.
Poznat
- Poruka
- 9.793
Draga, imaš jednu javnu repku, jer pravu ne mogu da ti ukucam, ne daju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pih, još nisam dobro savladala predizborne kampanje.Zapamtila sam samo nekog ćelavca sa doktorskom titulom (koju, tvrdim, nije ima pre dve nedelje) što radnicima i seljacima urlajući objašnjava, citiram: "Ako vas neko samo dirne, imaće posla sa mnom", što je, valjda, updateovano Niko ne sme da vas bije. Mora da je taj!
Videla sam, doduše, i da Toma mazi cvetiće japanske jabuke, al' onako, odgovorno romantično, u prolazu![]()
A, ako je pisac Pavić, mogu samo da te zamolim da otvoriš onu listu i dopišeš još jednog člana.
Своје стихове посвећене књизи говориће Матија Бећковић, Мирослав Јосић Вишњић, Тања Крагујевић, Мирослав Максимовић, Гроздана Олујић, Слободан Ракитић, Ана Ристовић и Милосав Тешић.
Sutra, kad se malo oporavim od šoka, (preušena u ucveljenu obožavateljku) uputiću demarš organizatoru tog skuuuuuuupa.
Msm, stvaaarno? Makar u revijalnom delu? Jedna pesssma, za sve gossste?
![]()
Sutra, kad se malo oporavim od šoka, (preušena u ucveljenu obožavateljku) uputiću demarš organizatoru tog skuuuuuuupa.
Msm, stvaaarno? Makar u revijalnom delu? Jedna pesssma, za sve gossste?
![]()
Narka, deder zavrti nešto po tvom da se i mi malo okrećemo oko svoje ose.![]()
Ajde Norka, znam da voliš poeziju.Šta da pitam osim: je l' znate nekog ko povoljno izdaje mišju rupu?
Ajde, ajde, bilo je i gorih situacija.Da ostanemo na domaćem terenu:
Jedan naš veliki pisac svojevremeno je putovao avionom koji ke upao u oluju i imao lupinge i od straha je spevao na licinom mesti sledeću pesmu:
„Bože, iže jesi na nebesi
ako mi se što god desi
ti udesi da ja padnem
u naručje stjuardesi "
Pitanjce: O kom piscu je reč, gde je pesma objavljena i ko je objavio?
Ajde Norka, znam da voliš poeziju.
Ma jok bre, veeeliikii pisac, kad ti kažem!!Ma jok bre, veeeliikii pisac, kad ti kažem!!
), da je Nikola, zvao bi se Nikoletina. Lupi još jednu recku tamo, Šejd, molim te.A, pa to je samo deo odgovora!
Ajde, ajde, sve do kraja!
A, pa to je samo deo odgovora!
Ajde, ajde, sve do kraja!

Rođen u Holandiji. Pisao pesme, pozorišne komade, ali je najpoznatiji po romanima i javnim sablažnjavanjima koje je čitavog života izazivao u zemlji u kojoj je živeo. Ni mrtav se nije smirio na tu temu, ostavivši u testamentu veto na igranje njegovih komada i objavljivanje zaostavštine u toj državi.
Vest o njegovoj smrti objavljena je tek dva dana nakon sahrane.
Mnogi kažu da njegova literatura spada u najznačajnija književna dostignuća u drugoj polovini XX veka.
Ljubavnica mu je bila izvesna Hedviga, starija od njega skoro četrdeset godina. Hteo da bude glumac, pa pevač, ali odustao zbog zdravstvenih problema.
Poznat je po sarkastičnoj izjavi kojom je obezvredio nekakvu književnu nagradu, izjavivši prilikom uručenja da je - u poređenju sa smrću - sve sićušno. (parafrazirana je izjava)
Kako se zove njegov roman u čijem je nazivu i ime jednog velikog pisca i pesnika iz XIX veka?
Smisliću pomoć u međuvremenu.

Jaaooo...samo kad sam Norku oduvala...
Draga, imaš jednu javnu repku, jer pravu ne mogu da ti ukucam, ne daju.

što ste se okomili na Noru![]()

Danilo Jokanović, Anegdote o srpskim piscima, Gramatik?
Negooo, ova supruga njegova![]()

Koja zemlja je ove nedelje zabranila Bodlerova dela?![]()