- Poruka
- 55.168
Posto ket?Aa paketice donosim samo licno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto ket?Aa paketice donosim samo licno![]()

tako malo predloga za naziv nove kafane. A tražićete parče torte 
Izvrnuta torta, moze?tako malo predloga za naziv nove kafane. A tražićete parče torte
![]()
Ja ću da te otključam i zaključam, dosta od menetako malo predloga za naziv nove kafane. A tražićete parče torte
![]()

Posto ket?![]()
Moje si odbacila ko staru krputako malo predloga za naziv nove kafane. A tražićete parče torte
![]()

Za koje šta?!?Dobro je za prostatu. I prostoćine probleme.

Ni ja isto!Ja čak ne znam ni ko je mod tamo
Za sad stiže, samo dobra organizacija i da ja odem prva pod tuš.Kad sam shvatila da mi nije dovoljan bojler, prešla u stan sa toplom protočnom.Nikad kraja uživanciji u vreloj vodi

tako malo predloga za naziv nove kafane. A tražićete parče torte
![]()
Isterao Stojkovic svoje..
Ovo nekako i nije fer. Možda tebi deluje kao iskrenost i mišljenje, ali opet nije lepo. A nisam primetila da on tebe konkretno proziva i tako to. Evo, ako ćemo mišljenje da kažemo, ja sam prva za iskrenost, ali ovaj smo scenario imali više puta do sad, zar ne. Ali ovo je svačije igralište i treba to poštovati. Mene možeš na ignore, meni je to u redu.Evo ja ću, uživali smo u bezazlenim šalama i zezancijama kao i prethodnih dana, onda se počeo praviti najmanje pametan i najmanje dobar forumaš i optužiti nas da zezamo, ismijavamo drugara. A meni sve to opako ide na živce i smatram, ponoviću evo treći put večeras, da nije pošteno da sam ga prisiljena čitati samo zato što je moderator.
Šta tačno nije fer?Ovo nekako i nije fer. Možda tebi deluje kao iskrenost i mišljenje, ali opet nije lepo. A nisam primetila da on tebe konkretno proziva i tako to. Evo, ako ćemo mišljenje da kažemo, ja sam prva za iskrenost, ali ovaj ako scenario imali više puta do sad, zar ne. Mene možeš na ignore, meni je to u redu.
Na normalnim forumima mogu moderatori da se stave na ignor listu. To samo ovde ne može i na onom feminaci Ana forumu.Ovo nekako i nije fer. Možda tebi deluje kao iskrenost i mišljenje, ali opet nije lepo. A nisam primetila da on tebe konkretno proziva i tako to. Evo, ako ćemo mišljenje da kažemo, ja sam prva za iskrenost, ali ovaj smo scenario imali više puta do sad, zar ne. Ali ovo je svačije igralište i treba to poštovati. Mene možeš na ignore, meni je to u redu.
To kako pišeš o ljudima sa kojima si u svađi, recimo. Ili koji ti idu na živce. Ili ti se nekako zamere.Šta tačno nije fer?
Ne kažem da je to u redu, ali sistem je takav i to je to. Svakako, niko nas ne vuče za rukav, uvek možemo da odemo na druge normalne forume, jel da.Na normalnim forumima mogu moderatori da se stave na ignor listu. To samo ovde ne može i na onom feminaci Ana forumu.
Nije ništa bez razloga, to što ti nisi redovna i stalna pa možda nisi u toku nije moj problem, za svoja mišljenja i postupke se pravdam samo ocu-jer me rodio, othranio i šefu jer me plaćaju za to. Više nikada da mi se nisi ovako obratila sa stavom kao da ćeš me naružiti ili pokušati vaspitavati, oni kojima je to bila obaveza su to uradili najbolje što su umjeli. I baš to kako su uradili me i spriječava da ti natenane sad ovdje objasnim zašto imam nešto protiv osobe o čijem ignorisanju maštam. Hvala, doviđenja.To kako pišeš o ljudima sa kojima si u svađi, recimo. Ili koji ti idu na živce. Ili ti se nekako zamere.
Pa i ti gledaš sa svoje tačke gledišta. To što si ti dobra s nekim, ne znači da taj nije prema nekom drugom bio smrad i podlac. A ovaj izgovor da moderator ne može na ignor je čista laž i glupost, jer na drugim forumima sa istom ovom platformom može. Mada se na većini foruma za moderatore biraju normalni, uravnoteženi ljudi koji nikog ne provociraju i ne vređaju. A ovde imaš najveće šanse da postaneš mod ako si psihopata.To kako pišeš o ljudima sa kojima si u svađi, recimo. Ili koji ti idu na živce. Ili ti se nekako zamere.
Vidi, ja sam sasvim ljudski prešla preko gluposti koje si mi nekad pisala, tako da nemoj sa mnom sa visine, ako može. Ako ne može, svejedno.Nije ništa bez razloga, to što ti nisi redovna i stalna pa možda nisi u toku nije moj problem, za svoja mišljenja i postupke se pravdam samo ocu-jer me rodio, othranio i šefu jer me plaćaju za to. Više nikada da mi se nisi ovako obratila sa stavom kao da ćeš me naružiti ili pokušati vaspitavati, oni kojima je to bila obaveza su to uradili najbolje što su umjeli. I baš to kako su uradili me i spriječava da ti natenane sad ovdje objasnim zašto imam nešto protiv osobe o čijem ignorisanju maštam. Hvala, doviđenja.