Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.607
Šali se, naravno.Ovo drugo bi upalilo kod Shadowke.
A maslačak, ajd znaj šali li se Serafim ili ne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šali se, naravno.Ovo drugo bi upalilo kod Shadowke.
A maslačak, ajd znaj šali li se Serafim ili ne.

Sad svima uz ove kapice i po kubanku u usta.

Meni nekako lakše povjerovati za maslačak, nego za eurokrem.Šali se, naravno.![]()

Što?Mogu ja nesto drugo umesto kubanke?![]()
a jel ima sa ukusom tzatzikija?Ima dušo sve. Ali retko ono što hoćeš.![]()

eurokrem i to izmuljaš belo i crno.Meni nekako lakše povjerovati za maslačak, nego za eurokrem.![]()

Što?
Nema veze što neki nismo pušači, svi onako ležerno s kubankom i ovom kapicom. Baš cool!

Ima ali samo u kombinaciji sa pivom i salamom.a jel ima sa ukusom tzatzikija?
Ima, voćni tzatziki.a jel ima sa ukusom tzatzikija?

Mrzim te.Slika dana...
Pogledajte prilog 1652363

samo da nije neutralna!Ajoj, ti ne obožavaš ćevape.
Ok, s okusom pavlake, hahaha..
Gdje ovo da pred Snowka baciš, sad te mora oženiti.Slika dana...
Pogledajte prilog 1652363

Jeste, taman me mrzelo da pišem da nisam neki ljubitelj ćevapa.Ajoj, ti ne obožavaš ćevape.
Ok, s okusom pavlake, hahaha..
Kod mene je obratno.Jeste, taman me mrzelo da pišem da nisam neki ljubitelj ćevapa.
A pavlaku volem.

Šta ima mene da ženi nek ženi komšinicu, ja sam se zarob... ovaj oženio, dosta mi je jednom!Gdje ovo da pred Snowka baciš, sad te mora oženiti.![]()
To znamo, ti pavlaku mećeš i u čajJeste, taman me mrzelo da pišem da nisam neki ljubitelj ćevapa.
A pavlaku volem.
Šta ima mene da ženi nek ženi komšinicu, ja sam se zarob... ovaj oženio, dosta mi je jednom!

Pa želiš i ja da se zarob....usrećim? Kako si divanŠta ima mene da ženi nek ženi komšinicu, ja sam se zarob... ovaj oženio, dosta mi je jednom!