- Poruka
- 17.137
Pa da. Englezi stavljaju mleko, pavlaka je od mleka, znači može i u čaj.To znamo, ti pavlaku mećeš i u čaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da. Englezi stavljaju mleko, pavlaka je od mleka, znači može i u čaj.To znamo, ti pavlaku mećeš i u čaj
želje čestitke i pozdravi !Pa želiš i ja da se zarob....usrećim? Kako si divan
Kad je svećenik došao na blagoslov kuće pa pita gazdu..Pa želiš i ja da se zarob....usrećim? Kako si divan

Diiiivnoooželje čestitke i pozdravi !
Ja volim taj čaj, ide samo par kapi mlijeka, bez šećera i ičeg drugog, odličan mi je.Pa da. Englezi stavljaju mleko, pavlaka je od mleka, znači može i u čaj.
pogotovu kisela pavlaka lepo ide uz čaj od hajdučke dušicePa da. Englezi stavljaju mleko, pavlaka je od mleka, znači može i u čaj.
A tek jogurt! Fantazijapogotovu kisela pavlaka lepo ide uz čaj od hajdučke dušice

Deda Živorad i baba Stanojka iz Vrljikovca čestitaju unuku Robertu u Frankfurtu na Majni prvi rođendan....Diiiivnooo
Nema veze, tu smo da se zezamo.Ne dirajte mi Čuki!![]()

Ala je propao radio kad su ukinuli vojsku.Deda Živorad i baba Stanojka iz Vrljikovca čestitaju unuku Robertu u Frankfurtu na Majni prvi rođendan....

Za istim stolom sede. Prekoputa su Trnoruzica i PanchoAu, stavio ih jedno ispod drugog
Mhm..dokon um, djavolje igralisteZa istim stolom sede. Prekoputa su Trnoruzica i Pancho
Manje pricaj vise gledaj u DejanaMhm..dokon um, djavolje igraliste

Ti gledas kapicu a niko ne primecuje sise..Ali Serafim s ovim blagdansko raspoloženim licem + kapica.![]()
Za istim stolom sede. Prekoputa su Trnoruzica i Pancho

Pa nema Dekija, sad gledam u neke medicinske tehnicare, da ne kazem bracuManje pricaj vise gledaj u Dejana![]()

To je kruzni sto ti sedis sa desne strane od Serafim do nje.