- Poruka
- 16.915
Pomaže, meni je zum na 150 i kad sam smanjila bolje se vidi.Možda bi pomoglo i da se malo smanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomaže, meni je zum na 150 i kad sam smanjila bolje se vidi.Možda bi pomoglo i da se malo smanje.
Jel može ovo ukratko? Mrzi me da gledam. Samo sam početak gledala i kao da su ipak stavili patuljke.
Da nas netko promatra sa strane, gledamo slike čiste prirode i vičemo, vidi naaaas.A prvo sam se pitala o čemu to govorite ali sam mudro ćutala i klimala glavom
kao sve razumem.![]()
Ajoj, ono što sam neki dan bila pitala.Jel može ovo ukratko? Mrzi me da gledam. Samo sam početak gledala i kao da su ipak stavili patuljke.
Da, izgleda da su patuljci ipak animirani.Ajoj, ono što sam neki dan bila pitala.
Strašno! Sad baš gledam, to još nije izašlo, tek će 2025.
Meni ti ljudi u daljini liče na cvećeNije to ta slika
Nego ova
Nema cveća
![]()
Pa da, sad će ga sigurno prepravljati zbog kritika.Strašno! Sad baš gledam, to još nije izašlo, tek će 2025.
Ma vjerojatno im pomoglo i to što se digla prašina oko toga, kako god da bude na kraju.Pa da, sad će ga sigurno prepravljati zbog kritika.
Jesi gledala The Help?Inače, ako mislite da gledate rimejk boja purpura , moj savet je nemojte.
Jesam, mnogo dobar film.Jesi gledala The Help?
Ma taj film je DOA. Em je flim totalna woke glupost, em većina ljudi u Americi mrzi ovu malu što glumi glavnu ulogu. Spucali su 500 miliona dolara na taj film, 3 puta su ga radili skoro od nule, nema šanse ni deseti deo da vrate.Ma vjerojatno im pomoglo i to što se digla prašina oko toga, kako god da bude na kraju.
Šta je DOA?Ma taj film je DOA. Em je flim totalna woke glupost, em većina ljudi u Americi mrzi ovu malu što glumi glavnu ulogu. Spucali su 500 miliona dolara na taj film, 3 puta su ga radili skoro od nule, nema šanse ni deseti deo da vrate.
Dead on arrival, mrtvorođenčeŠta je DOA?
Nema hrane u ovo doba. Samokažem.
Zasto?Nema hrane u ovo doba. Samokažem.
Da ne omaleni kostim Deda Mraza.Zasto?
Jer morate misliti na Rudolfe!Zasto?

Deda mraz ima stomace.Da ne omaleni kostim Deda Mraza.
Pitanje za kviz. Kako se zovu Deda mrazovi irvasi?Jer morate misliti na Rudolfe!![]()
Rudolph, the red nosed reindeer?Pitanje za kviz. Kako se zovu Deda mrazovi irvasi?