- Poruka
- 55.168
A jos mi se smanjila dioptrija, pa ti vidi..Tebe ima. Slabo škiljiš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jos mi se smanjila dioptrija, pa ti vidi..Tebe ima. Slabo škiljiš![]()
Nastavi da škiljiš i pronaći ćeš ime tvojejesi li se pronašao?![]()
Nastavi da škiljiš i pronaći ćeš ime tvoje

Ti si u drugoj turi.Nema mene![]()
pa i ti siTi si u drugoj turi.
Ja ću biti u jubilarnoj, osamstotoj.

*The search intensifies*
Pogledajte prilog 1651968
Pa da, čim su mi povadili drenove ja gledam gde mi je marlboro.Lepo smo se druzili, ja sad idem![]()
Tad nisam bio baždaren pa sam noću sa bronilom u veni otišao u Fest ( tada aktuelan kafić klub) na par tekila. Uredno se vratio u krevet posle.Gle naaas, priroda i društvo.zatvorite oči na 80 odsto, otprilike
![]()
![]()
![]()

Oprosti nam, Dejane na tom propustu.Čuki znam o čemu govoriš, ja imam isti problem... Juče napišem kako sam bolestan, virus me napao, misliš da me neko pitao kako sam ili ne daj bože poželeo brzo ozdravljenje? Niko! Boli njih stojko vranković što ja ležim bolan u postelji! Eto Čuki moja vidiš ti kaki su to ljudi... Ustvari lažem Žiži mi poželela brz oporavak, jeste, njoj svaka čas!
Nisi trebala, ako želiš i nije ti mrsko, slobodno ju ponovi.Nema veze, izbrisala sam.

Ajme, pa vas dvoje ste oni iz pjesme koju je on postavio neki dan.Ja ludja a ti zbunjen.uvek je bolje biti lud.

Dva!Pa, imam samo 1 rodjus u januaru i jedan u martu.
Ostalo me ne dotiče.

Hahaha, Shadowkina podloga. Uhvaćena u trenutku dok uzima svoj dio samo da proba.evo još i ove dve dame
![]()
![]()

Ovako mi ide prvo Nolpaza40mg dve nedelje, posle Nolpaza20mg mesec dana, posle Famotidin40mg mesec dana.Berodual?
Super, antibiotik da ti jos vise shebe crevnu floru. Meni se u praksi pokazalo da mi probiotik deluje bolje na prazan stomak ujutru, pa par sati da ne jedem, nego uvece kada preporucuju.
Neoplaza mi ko bombonica, Controloc mnogo bolji i to od 40 kad je jaka upala. Trebas da pratis sta ti iritira zeludac i to da izbacujes, probaj da vodis dnevnik.