Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.554
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neš to doživeti, jer je na snazi prokleta "ravnopravnost" koja je vama ženama samo dodatno opteretila već namučena leđa.Daj još da odmorim ovaj svoj mozak napaćeni
I danas preko 12 sati
Oj jedva čekam da se udam i da ništa ne radim!

Neš to doživeti, jer je na snazi prokleta "ravnopravnost" koja je vama ženama samo dodatno opteretila već namučena leđa.![]()
Znaš da ja vazda imamDa kmecis
Imas nesto slatko?![]()

Na žalost je tako. Živimo u prilčno s*ebanom vremenu kad je sve poremećeno.
Čekaj neki rođendan pa će biti torta, ne dam!Das malo?![]()
Oj jedva čekam da se udam i da ništa ne radim!
nikada nece prestati da bude smesnoMisliš da sam svemu vična,

Čekaj neki rođendan pa će biti torta, ne dam!

Kupi!Pun hebeni ormar knjiga za decu, sta oces, a moje dete insistira da kupi gramatiku srpskog za citanje![]()
Pun hebeni ormar knjiga za decu, sta oces, a moje dete insistira da kupi gramatiku srpskog za citanje![]()

Ne, pa vidids da je neki prirodni fenomen iscrtao vaša imena.Ili je tvoja dorada/editovanje?

Od jabuka, oviha dana samo Fuji. Koliko su one ukusne

Dobro večeMeni je svaka, ne postoji jabuka koju ne volim.Od jabuka, oviha dana samo Fuji. Koliko su one ukusne![]()
Sto je najcrnje ima svoje pare.
Ja nisam baš toliko širok po tom pitanju, ima onih brašnjavih, nikako mi ne leže. Ali većina jabuika da, uvek. Volim kad su sočnije, pucaju kad ih zagrizeš.Meni je svaka, ne postoji jabuka koju ne volim.
Ne, pa vidids da je neki prirodni fenomen iscrtao vaša imena.
![]()
Pa reci mu da se mora odreći džeparca ili dati odmah iz svoje ušteđevineSto je najcrnje ima svoje pare.
Ne mogu, protivi mi se zdravoj logici, znam nastavni plan dva razreda posle njegovog, bukvalno je to to samo sa lepsim slikama, uvaljuju konstantno po skolama da se prodaje.