- Poruka
- 16.945
Mislim da se i Deki seća.Se secas kakva sam ja vestica bila na dijeti?Deki ludeo od mene
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se i Deki seća.Se secas kakva sam ja vestica bila na dijeti?Deki ludeo od mene
![]()

cmon be a lover again0Najvolejem da flertujem kad znam da nece nista bude
Tad si brate opusten, boli te briga.
A de flertuj kad si zaljubljen, smotas se ko zvaka
Totalno. Ne smotam se nego ne flertujem.Što bi rekla moja pokojna strina Zora "bilo-neponovilo se"Se secas kakva sam ja vestica bila na dijeti?Deki ludeo od mene
![]()
Ti da si frajer, izveo bi je bez da cekas da smrsa :samokazem:Jao kad stetes liniju![]()
Kako ne ponovilo se, na prolece sve opet radimoŠto bi rekla moja pokojna strina Zora "bilo-neponovilo se"

U redu je...

Steta, obicno mesecarim i tusiram se u pola nociZnači tri noći nema kupanja i pranja veša.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/S...isak-vode-kako-bi-se-napunili-rezervoari.html

PrastajU redu je...![]()

Sramota me koliko sam se ugojio a cak i ne drzim dijetuTi da si frajer, izveo bi je bez da cekas da smrsa :samokazem:

Pa jesi malo stomak pustio da ti kazem.Sramota me koliko sam se ugojio a cak i ne drzim dijetu![]()
Čitala sam temu da kupanje nije zdravo. Samo plaknjavanje.pa kad se okupas tamo za jedno pet sest dana kad dodje vodaaaaaa
treba mi neko vreme.... ali verovatno ću ti oprostiti, kao i uvekPrastaj![]()
Senko, ja tebe percipirao kao frajera i po. Nemoj sad ovo ono.Sramota me koliko sam se ugojio a cak i ne drzim dijetu![]()
Aj se plaknemo pa da razmenimo telesne tecnosti.Čitala sam temu da kupanje nije zdravo. Samo plaknjavanje.
https://forum.krstarica.com/threads/svakodnevno-tusiranje-da-li-je-potrebno.1017245/

A pićemo neki sok za žeđ.Aj se plaknemo pa da razmenimo telesne tecnosti.
Romantika![]()

Mnoge su se tako zaebaleSenko, ja tebe percipirao kao frajera i po. Nemoj sad ovo ono.

kad predješ 120 onda treba da ti se upali alarmSramota me koliko sam se ugojio a cak i ne drzim dijetu![]()
Znači nas dvoje možemo da radimo sad kao dva deda mraza.Pa jesi malo stomak pustio da ti kazem.
Aj ti zajedno sa Cuki...

Jel ti znas gde sam sinoc parkirao Rudolfa?Znači nas dvoje možemo da radimo sad kao dva deda mraza.
![]()
Rudolf je u Maxiju.Jel ti znas gde sam sinoc parkirao Rudolfa?