Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.319
Gle, stvarno.Pa evo je tu iza tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gle, stvarno.Pa evo je tu iza tebe

na drsku od metleMa na dijeti sam pa sam osetljivija , izvinjavam se.
Juče me ceo dan glava otkidala, danas sam osetljiva.
Ko je izmislio dijetu nataknem ga.

Al zato ćeš biti kao praćka.Ma na dijeti sam pa sam osetljivija , izvinjavam se.
Za jedno od 5 do 10 godina.Al zato ćeš biti kao praćka.

dijeta je najveći čovekov neprijatelj!Ma na dijeti sam pa sam osetljivija , izvinjavam se.
ih 5 godina... pa šta je to u odnosu na starost zemlje!Za jedno od 5 do 10 godina.![]()
MacaneMene kosa napustila sa 27 jer sam bio ko Lejn Stenli a sad sam kao Jason Statham.
Pogledajte prilog 1651934

Dijeta je kriva.Zašto, zaboga?!? Možda nismo bili tu ili nismo videli, čemu brisanje?
Ja uspeo za dva meseca. Sa 90 na 70. Kao grčki Bog.Za jedno od 5 do 10 godina.![]()

Na sta?Ma na dijeti sam pa sam osetljivija , izvinjavam se.
Puno je to, 20 kila za dva meseca. Optimalno je 4-5.Ja uspeo za dva meseca. Sa 90 na 70. Kao grčki Bog.![]()
Mir mir mirDijeta je kriva.

Na usisivač, pa ga naduvam kao balon.Na sta?
Ja sam onomad smrsao 22 kilogeamaPuno je to, 20 kila za dva meseca. Optimalno je 4-5.
Boles mi pomogla, njojzi hvala. Inače, potrajalo bi.Puno je to, 20 kila za dva meseca. Optimalno je 4-5.
Jel bolje danas?Čuki znam o čemu govoriš, ja imam isti problem... Juče napišem kako sam bolestan, virus me napao, misliš da me neko pitao kako sam ili ne daj bože poželeo brzo ozdravljenje? Niko! Boli njih stojko vranković što ja ležim bolan u postelji! Eto Čuki moja vidiš ti kaki su to ljudi... Ustvari lažem Žiži mi poželela brz oporavak, jeste, njoj svaka čas!

Se secas kakva sam ja vestica bila na dijeti?Ma na dijeti sam pa sam osetljivija , izvinjavam se.
Deki ludeo od mene 
Najvolejem da flertujem kad znam da nece nista bude