- Poruka
- 94.837
Pre deset godina si išao u školu.. Samo kažem
Bio sam apsolvent tada

Dobro si ti i prosao ko ti je sve bio u semi na pp-u sa njom.
Predomsilio sam se...
Ides na razanj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre deset godina si išao u školu.. Samo kažem

Dobro si ti i prosao ko ti je sve bio u semi na pp-u sa njom.

Iha.. Prestala da brojim kod 50-tog

Kakvo bre pisamce.. kazi a meni nijedna sarma.. sigurno i ne znas da je napravis.A meni nijedno ljubavno pisamce![]()
Nije to ovo skakanje u visIma srece snowko da je ona postavila lestvicu visoko![]()

Nije to ovo skakanje u vis![]()

Koje bre sarme? Šta sarme? Ja pomorandže znam da napunim, a ti si za sarmeKakvo bre pisamce.. kazi a meni nijedna sarma.. sigurno i ne znas da je napravis.
jel s motkom il bezNije to ovo skakanje u vis![]()

Po željijel s motkom il bez![]()

Vau. Pomorandze sa mesom.. Nes se ti snowko leba najesti.. dodji cekam te kod maxija imam dve jeterene pastete i pola kila leba i pivo pusti ti ove moderne..Koje bre sarme? Šta sarme? Ja pomorandže znam da napunim, a ti si za sarme
Znači sa slamčicomPo želji
Kolko oćeš da se ubiješ

Vau. Pomorandze sa mesom.. Nes se ti snowko leba najesti.. dodji cekam te kod maxija imam dve jeterene pastete i pola kila leba i pivo pusti ti ove moderne..

Da, sad ti je hleb problemHleba goji a ja treba da budem seksi za komsinicu![]()
Ko ti je rekao da nisi vec? Znas kako kazu u mom selu.. Ispod brda najbolji kukuruz raste.Hleba goji a ja treba da budem seksi za komsinicu![]()
Pa ne bacas mrvice da zna covek put kuci.Da, sad ti je hleb problem
Šta je ovo? Ivica i Marica.?Pa ne bacas mrvice da zna covek put kuci.
Da, sad ti je hleb problem
Ko ti je rekao da nisi vec? Znas kako kazu u mom selu.. Ispod brda najbolji kukuruz raste.

Da.. nego kazu da je ivica pricao politicke viceve pa je dosla marica...Šta je ovo? Ivica i Marica.?
Biće svegaU pocetku sam ga jeo dosta manje kada sam dosao ovde i bio sam malo mrsaviji.
Pokusavam da sredim ishranu koliko mogu da smanjim salce.
Počeli ste i za klipove da se dirateNe diraj mi klip![]()
Posalji i ti njemu neki klipBiće svega
Počeli ste i za klipove da se dirate
Od svih glupih viceva ovaj je najglupljiDa.. nego kazu da je ivica pricao politicke viceve pa je dosla marica...
Klipove nesmo brali ove godinePosalji i ti njemu neki klip