A jel? Izvinjavam se... pa ne, otkako je palma umro nisam sav svoj... tuga mi i ono malo pameti sto imam pomutilaJa znam da mi ne veruješ, ali ja sam žensko, majke mi moje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel? Izvinjavam se... pa ne, otkako je palma umro nisam sav svoj... tuga mi i ono malo pameti sto imam pomutilaJa znam da mi ne veruješ, ali ja sam žensko, majke mi moje![]()
Ništa, potpuno razumljivo, teško vreme je došlo.. A pamet ko pamet.. Leti.. I nije se još vratilaA jel? Izvinjavam se... pa ne, otkako je palma umro nisam sav svoj... tuga mi i ono malo pameti sto imam pomutila
Naravno da jesam, ko šećerE jesi slatka kad se zbunis i uozbiljis![]()

More nek ide s milim bogom ionako se nisam nesto ovajdio od nju... od pamet mislimNišta, potpuno razumljivo, teško vreme je došlo.. A pamet ko pamet.. Leti.. I nije se još vratila
Ko bi rekao.. Baš deluješ prečitanoMore nek ide s milim bogom ionako se nisam nesto ovajdio od nju... od pamet mislim
Opet saranjuješ ljude čistorekretivnoKo bi rekao.. Baš deluješ prečitano

Odakle si se pa ti odvezao?Opet saranjuješ ljude čistorekretivno![]()
Os kobasicu za manje romantike.. samo kazem.

Os kobasicu za manje romantike.. samo kazem.
Fabrička greškaJa ne znam dal je njoj nesto uopste romanticno.. mislim da ona nema taj čip![]()
Pre deset godina si išao u školu.. Samo kažemNe moze, mora da budu snicle.
Ispostavilo se da smo 10 godina u braku a da to nismo ni znali... cak se ni mi nismo znali pre 10 godina.
Dobro si ti i prosao ko ti je sve bio u semi na pp-u sa njom.Ne moze, mora da budu snicle.
Ispostavilo se da smo 10 godina u braku a da to nismo ni znali... cak se ni mi nismo znali pre 10 godina.
Iha.. Prestala da brojim kod 50-ogDobro si ti i prosao ko ti je sve bio u semi na pp-u sa njom.