- Poruka
- 35.975
Mene Olja zove Hiroši, ja nju Nagasaki. Ja 6.8.Ona 9.8.Dva baksuza neviđena. Al ubišmo u tandemu.Nas dve kad bi krenule u kaznenu ekspediciju to bi bila Hirošima i Nagasaki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene Olja zove Hiroši, ja nju Nagasaki. Ja 6.8.Ona 9.8.Dva baksuza neviđena. Al ubišmo u tandemu.Nas dve kad bi krenule u kaznenu ekspediciju to bi bila Hirošima i Nagasaki
Mene zovu Zmaja, žena Zmaj i Majson od Tajsona!Mene Olja zove Hiroši, ja nju Nagasaki. Ja 6.8.Ona 9.8.Dva baksuza neviđena. Al ubišmo u tandemu.

Pa baš retko pričaš, ili se to meni čini?Znam
Ne moram ni da gledam!![]()
meni nije ni seksi a nije ni neki glumac ali..ga volim i mislim da sam sve njegove filmove odgledalaJoj on je meni jako seksi![]()

Ko te pita za glumu, ono je za seksualnu zloupotrebu!meni nije ni seksi a nije ni neki glumac ali..ga volim i mislim da sam sve njegove filmove odgledala![]()
U pravu siPa baš retko pričaš, ili se to meni čini?
seksualnu.. Zlo.,Ko te pita za glumu, ono je za seksualnu zloupotrebu!
A ima i ovako nešto simpatično, pa mi je još draži
Pa sigurno neću sa njim da meditiram i da debatujem da li se svemir širi il pulsira!!!seksualnu.. Zlo.,

Ne miraš sa njim. Možeš NA njemuPa sigurno neću sa njim da meditiram i da debatujem da li se svemir širi il pulsira!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
razliciti su ukusi ..meni je na primer Momoa za svaku vrstu seksualne zloupotrebeKo te pita za glumu, ono je za seksualnu zloupotrebu!
A ima i ovako nešto simpatično, pa mi je još draži

Ooooo još kako!razliciti su ukusi ..meni je na primer Momoa za svaku vrstu seksualne zloupotrebe![]()
Nema na njemu meditacijeNe miraš sa njim. Možeš NA njemu
Zamisli tantrički sex sa njim il s ovim Kiklopom

JES VALA, samo malo kosilicom pažljivo preči i udrirazliciti su ukusi ..meni je na primer Momoa za svaku vrstu seksualne zloupotrebe![]()
Ooooo još kako!
Ma on je za muža!

Kakvim Kiklopom?Nema na njemu meditacije![]()
ZensexNema na njemu meditacije![]()
Setila sam se ja tantre, ali ovaj je baš za onaj primalni,animalni sexZensex![]()
Meni je i Statman.. za seksualnu zloupotrebuOoooo još kako!
Ma on je za muža!

Ja bih pre to nazvala avet sa različitim očima!
E a on mi se ne sviđa!Meni je i Statman.. za seksualnu zloupotrebu![]()
kad pocne da vitla onom krpedzom dok pere prozore oni se umire na keca dok se sjajno ne ucakleMene zovu Zmaja, žena Zmaj i Majson od Tajsona!![]()

moz da mu na temenu susis sveze uzbranu lipuE a on mi se ne sviđa!
Mislim okej je ali ne reagujem na njega