pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.241
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i u amsterdam na sajam krava muzara

hvalaДобро ти било и добар ти дан био исто,
добро вече и добра мирна сигурна ноћ такође ~ да,спава ми се јер сам исцрпљена и крхка,мало боље ипак а теби?
Хвала теби што си ту сијајуће срце
.............углавном добро да је добро нека тако и остане.....uglavnom sam dobro,
....исто и узалуд се поприлично нервирам....nego malo više brinem oko svega neho što to situacija zaslužuje
Jutros prvo bila da vadim krv, odmorila malo i onda u higijenski druge uzorke.@mali roker ,hesi bila?
Ne pratim situVaciju
Dr sumlja na bakteriju.
Hvala ti.
Одмарај и све је у реду,све ће да буде у редуDr sumlja na bakteriju.
Videćemo kad dobijem sve rezultate i onda sa svim tim kod hirurga zbog kamenčića u žuči.
I to može biti jedan od razloga.
Хвала и теби одмарам а видећу касније јогурт да попијем мало,има и крекера али ако могу,где знам могу ли то,видећу полако по мало.Hvala ti.
Odmaraj i ti i polako jedi.
Najbitnije je da unosiš što više tečnosti.
Pijuckaj vodu, čaj, ono što ti najviše prija.
Uzmi onaj probiotski jogurt, balans bez dodataka.Хвала и теби одмарам а видећу касније јогурт да попијем мало,има и крекера али ако могу,где знам могу ли то,видећу полако по мало.
Знам за то ал' да видим са овим што имам.Uzmi onaj probiotski jogurt, balans bez dodataka.
Ne daj se.Dr sumlja na bakteriju.
Videćemo kad dobijem sve rezultate i onda sa svim tim kod hirurga zbog kamenčića u žuči.
I to može biti jedan od razloga.

Bih ja, ali vidi šta sam ostavilaOstani pod Jorgan planinom.
I šuti više![]()

Ajoj.. Pala magla do pola Sarajeva, ne vidi se kuća ni kapija.. Drži se!
Zato je Trebević tu!Ajoj.. Pala magla do pola Sarajeva, ne vidi se kuća ni kapija.. Drži se!
Dobar dan svima!

Daj sve..ne znam jel su oni dani, uopste mi se hrana ne jede, samo secer