Kafić Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da ih nema puno pre mene.
Možda 10ak.
Diši,Roki,diši.
tp3Njrq.gif

Godišnju rezervaciju?
More, rezervisem im bagru lopovsku u du.pe.
Vise se isplati, dugorocno gledano, da kupis plac, pljunes silnu kintu za otkopavanje i transport i pokazes im srednji prst, ja cu da odrzavam, vi i onako to ne radite
Jb t to necija mesecna plata
Pitam Senu jel je blizi mestu za uporedjivanje :)

More, rezervisem im bagru lopovsku u du.pe.
Vise se isplati, dugorocno gledano, da kupis plac, pljunes silnu kintu za otkopavanje i transport i pokazes im srednji prst, ja cu da odrzavam, vi i onako to ne radite
Jb t to necija mesecna plata
Pitam Senu jel je blizi mestu za uporedjivanje :)
Meni je inače to bolesno, plaćaš rezervaciju a onda ti porodica, kad umreš, plaća ležarinu, ako prestane plaćati dođe obavijest da će na to grobno mjesto ukopati nekoga drugog :D ne zezam se, tako je kod nas.

Meni je inače to bolesno, plaćaš rezervaciju a onda ti porodica, kad umreš, plaća ležarinu, ako prestane plaćati dođe obavijest da će na to grobno mjesto ukopati nekoga drugog :D ne zezam se, tako je kod nas.
Mislim da je tako neki rac i kod nas.
Da ne govorim da grob koji oni vode redovno i naplacuju, nigde ne mogu fizicki da nadjem, a secam se kako tacno izgleda, dosta je star i mali, jer je stric umro ko dete.
Ako ga ne nadjem, sa sve njima, ima popiju tuzbu i jos oni meni da placaju.

Mislim da je tako neki rac i kod nas.
Da ne govorim da grob koji oni vode redovno i naplacuju, nigde ne mogu fizicki da nadjem, a secam se kako tacno izgleda, dosta je star i mali, jer je stric umro ko dete.
Ako ga ne nadjem, sa sve njima, ima popiju tuzbu i jos oni meni da placaju.
Pa ima li na njihovoj mapi broj? Treba da bude označen na mapi koju ćeš naći na njihovom sajtu, onda ti je lako uživo naći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back