Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.357
Nemoj, ajmoo gaćama, tu smo svi na poznatom terenu, ebite se, kako ću zaspati?Ja tebe ovo nista ne razumem, aj da pricamo o karakondzulama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj, ajmoo gaćama, tu smo svi na poznatom terenu, ebite se, kako ću zaspati?Ja tebe ovo nista ne razumem, aj da pricamo o karakondzulama

Zašto moram da delim? Bolesna sam, meni najviše treba.@Red nije cela za tebe. Moraš podeliti sa ostalima

Znači ja nisam ja. Vidim ja da tu nešto ne štima.Pa nekad je bar bila neodvojiva od astronomije
I astrolozi koriste ISTE podatke i termine ko astronomi, krv sam propljuvala dok sam pokušavala astronomiju da skapiram a tek da računam one lučne stepene!
MADA.........(jedan od razloga što sam batalila astro) je što se u današnjoj astrologiji koriste podaci koji se odavno ne poklapaju sa astronomskim kretanjima, to jest sadašnja slika neba nije ista ko pre par iljada godina
A to znači da aatrolozi kasne 24 stepena to jest dana, te ti nisi Vaga nefo Devica a ja ne Strelac nego Škorpija
Jedno od objašnjenja je da ZNAK i SAZVEŽĐE nije isto
Ja svaki dan u sebi psujem komšije zbog ebenog kupusa od kog smrdi cela zgradaTrebam priznati kućepazitelju da mi je ispala posuda sa kiselim kupusom u haustoru, treći dan traži sa Sarajevogas-om kvar
Pod jastukAgi, da li treba uvece da se najedemo belog luka da isteramo aveti iz sobe?
Hoćeš da jedeš nešto?
Da, ako ti osećaš da ti smeta onda laganica vežbe i sve drugo što je neophodno da povratiš težino koja je za tebe idealna.Na 80 mi je najbolje. Ovako sam trom a i kad radim vidim da mi smeta. Sad kad krenem da vezbam malo vise i radim, vracam to na 80
Jao, 4 kile ti smetaju. Nemoj molim te da seruckaš.Na 80 mi je najbolje. Ovako sam trom a i kad radim vidim da mi smeta. Sad kad krenem da vezbam malo vise i radim, vracam to na 80
I ti pitas svastaHoćeš da jedeš nešto?

Glavu?Pod jastuk
To se kaže "smršaću kad umrem pa mi daju pola godine". Ja ću tako, bitno je imati plan.I ti pitas svasta

Možeš da pojedeš moje parče.Zašto moram da delim? Bolesna sam, meni najviše treba.

Super.Pod jastuk
Pa kad mlatis po 8 sati, teske ruke, nogeJao, 4 kile ti smetaju. Nemoj molim te da seruckaš.
Misliš na ženu?Agi, da li treba uvece da se najedemo belog luka da isteramo aveti iz sobe?

Jede mi se kohHoćeš da jedeš nešto?

Da mi secka nokte na nogamaAko se već plašite utvara, zamislite Arhanđela Mihajla sa plamenim mačem u dnu kreveta pred spavanje
Šta ja da ti radim.Jede mi se koh
A ja hazreti Fatimu?Ako se već plašite utvara, zamislite Arhanđela Mihajla sa plamenim mačem u dnu kreveta pred spavanje

Pa ne bih se ja sa tim zaebavalaDa mi secka nokte na nogama
Jel to Hamsa?A ja hazreti Fatimu?