- Poruka
- 50.326
Ma dovoljno mu i do spavace sobeDaleko ces ti sa zenama dogurati![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma dovoljno mu i do spavace sobeDaleko ces ti sa zenama dogurati![]()
Daj lopatuJa ne znam šta je sa tobom danas, sve nam pokvariš.
80Omlatio sam slaninicu i pola hleba...kajmak, barena jaja...
9 miliona kalorija sam uneo. Trebalo bi da trcim do bgd i nazad da sagorim ovo
Naiđe svima tako da povremeno budu sami u kafani.Ma briga me, mogu ja da pisem i sam. Sto prvi put mi je
Jel tako @Trnoruzica
Nije to mnogo kila.
184Nije to mnogo kila.
Koliko si visok?
De si Maki srce mojedesi agi lepoto![]()

Dragi Sena

Kad se popne na stoličicu

Gledala sam za PlutonPa da je za Cuki, videla bi dal ima neko musko i kod nje i kod mene![]()
To je vaš šarmma šalila sam se, al i istina je da mi rakovi malo dramatizujemo, bar ja, ne znam dal je to osobina svih rakova...
Mislim da se vi rakovi odlicno slazete sa devicama rodjenih tokom 4 septembrama šalila sam se, al i istina je da mi rakovi malo dramatizujemo, bar ja, ne znam dal je to osobina svih rakova...

PrijepodneMislim da se vi rakovi odlicno slazete sa devicama rodjenih tokom 4 septembra![]()
Pa su te do 8 štapom prevrtali po dvorištu da vide šta si

Pa nekad je bar bila neodvojiva od astronomijeNema šta, egzaktna nauka![]()
Onda ti je i težina idealna.
Na 80 mi je najbolje. Ovako sam trom a i kad radim vidim da mi smeta. Sad kad krenem da vezbam malo vise i radim, vracam to na 80Onda ti je i težina idealna.
Ja tebe ovo nista ne razumem, aj da pricamo o karakondzulamaPa nekad je bar bila neodvojiva od astronomije
I astrolozi koriste ISTE podatke i termine ko astronomi, krv sam propljuvala dok sam pokušavala astronomiju da skapiram a tek da računam one lučne stepene!
MADA.........(jedan od razloga što sam batalila astro) je što se u današnjoj astrologiji koriste podaci koji se odavno ne poklapaju sa astronomskim kretanjima, to jest sadašnja slika neba nije ista ko pre par iljada godina
A to znači da aatrolozi kasne 24 stepena to jest dana, te ti nisi Vaga nefo Devica a ja ne Strelac nego Škorpija
Jedno od objašnjenja je da ZNAK i SAZVEŽĐE nije isto
Hjoj kad ti se ukažu pločice na trbuhu, biće ti stomak ko kornjača naopačkeNa 80 mi je najbolje. Ovako sam trom a i kad radim vidim da mi smeta. Sad kad krenem da vezbam malo vise i radim, vracam to na 80