- Poruka
- 50.326
Ma dovoljno mu i do spavace sobeDaleko ces ti sa zenama dogurati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma dovoljno mu i do spavace sobeDaleko ces ti sa zenama dogurati
Daj lopatuJa ne znam šta je sa tobom danas, sve nam pokvariš.
80Omlatio sam slaninicu i pola hleba...kajmak, barena jaja...
9 miliona kalorija sam uneo. Trebalo bi da trcim do bgd i nazad da sagorim ovo
 eto gaaa
 eto gaaaNaiđe svima tako da povremeno budu sami u kafani.Ma briga me, mogu ja da pisem i sam. Sto prvi put mi je
Jel tako @Trnoruzica
Nije to mnogo kila.
184Nije to mnogo kila.
Koliko si visok?
De si Maki srce mojedesi agi lepoto

Dragi Sena

Kad se popne na stoličicu

Gledala sam za PlutonPa da je za Cuki, videla bi dal ima neko musko i kod nje i kod mene
To je vaš šarmma šalila sam se, al i istina je da mi rakovi malo dramatizujemo, bar ja, ne znam dal je to osobina svih rakova...
Mislim da se vi rakovi odlicno slazete sa devicama rodjenih tokom 4 septembrama šalila sam se, al i istina je da mi rakovi malo dramatizujemo, bar ja, ne znam dal je to osobina svih rakova...

PrijepodneMislim da se vi rakovi odlicno slazete sa devicama rodjenih tokom 4 septembra

Pa su te do 8 štapom prevrtali po dvorištu da vide šta si

Pa nekad je bar bila neodvojiva od astronomijeNema šta, egzaktna nauka
Onda ti je i težina idealna.
Na 80 mi je najbolje. Ovako sam trom a i kad radim vidim da mi smeta. Sad kad krenem da vezbam malo vise i radim, vracam to na 80Onda ti je i težina idealna.
Ja tebe ovo nista ne razumem, aj da pricamo o karakondzulamaPa nekad je bar bila neodvojiva od astronomije
I astrolozi koriste ISTE podatke i termine ko astronomi, krv sam propljuvala dok sam pokušavala astronomiju da skapiram a tek da računam one lučne stepene!
MADA.........(jedan od razloga što sam batalila astro) je što se u današnjoj astrologiji koriste podaci koji se odavno ne poklapaju sa astronomskim kretanjima, to jest sadašnja slika neba nije ista ko pre par iljada godina
A to znači da aatrolozi kasne 24 stepena to jest dana, te ti nisi Vaga nefo Devica a ja ne Strelac nego Škorpija
Jedno od objašnjenja je da ZNAK i SAZVEŽĐE nije isto
Hjoj kad ti se ukažu pločice na trbuhu, biće ti stomak ko kornjača naopačkeNa 80 mi je najbolje. Ovako sam trom a i kad radim vidim da mi smeta. Sad kad krenem da vezbam malo vise i radim, vracam to na 80